Paneng.
Paneng är en perfekt maträtt att göra när man ska få många gäster.
En rätt som de flesta tycker om!
Thailändskt.
Så här gör du:
8 pers:
8 kycklingfilér
3 äggnudlar paket (6 rutor)
2 påsar Panengkrydda
2 paket Wokgrönsaker (classic)
2 burkar Kokosmjölk
1.Woka kycklingen så att den får lite färg. Krydda sedan med panengkryddan.
2.Woka wokgrönsakerna, lägg kycklingen lite åt sidan.
3.Koka upp äggnudlarna.
4.Blanda kyckling,wokgrönsaker & äggnudlarna i wokpannan.
5.Häll över kokosmjöken och rör om.
Maten räckte gott och väl till alla..
Blev t.o.m mat över till mig i två dagar, haha!
Tack för en mysig kväll mina vänner.
En rätt som de flesta tycker om!
Thailändskt.
Så här gör du:
8 pers:
8 kycklingfilér
3 äggnudlar paket (6 rutor)
2 påsar Panengkrydda
2 paket Wokgrönsaker (classic)
2 burkar Kokosmjölk
1.Woka kycklingen så att den får lite färg. Krydda sedan med panengkryddan.
2.Woka wokgrönsakerna, lägg kycklingen lite åt sidan.
3.Koka upp äggnudlarna.
4.Blanda kyckling,wokgrönsaker & äggnudlarna i wokpannan.
5.Häll över kokosmjöken och rör om.
Maten räckte gott och väl till alla..
Blev t.o.m mat över till mig i två dagar, haha!
Tack för en mysig kväll mina vänner.
Kommentarer
Trackback