MYS.




Sitter och myser med Eriko & Martin.
Kollar just nu på fotboll.. Arsenal-ManU och ManU gjorde precis 0-2, damn it!
Efter fotbollen blir det filmkväll. Vi ska kolla på världens bästa film:
"The Patriot",
med Mel Gibson och Heath Ledger! Mina män..


STÄDSÖNDAG.



"Mysoutfit!"

Dom har två dagarna efter att vi har kommit hem så har jag varit på ett riktigt städhumör!
Vill städa och grejja hela tiden.. och det är ju bra! I
dag har har städat och gjort i ordning i "skrubben",
där Erik bla har sina fotbollssaker och där vi hänger tvätt.
Skönt att få det gjort, såg ju förjäkligt ut! Nästa projekt blir garderoberna i vardagsrummet.
Vi har en tendens att slänga in all möjlig skit där. Så där får jag nog att göra..



Blir så arg på att nästan alla min färg redan har ramlat av!! 
 "Jag vill ju vara en bruuun katt!!"


KAMALA REGENT.

Här får ni ett filmklipp på hur lägenheten såg ut som vi bodde i när vi var i Thailand.


"Kamala Regent"


BRAKFRUKOST.



Eftersom jag är uppe såhär tidigt och inte har nåt att göra, så passade jag på att göra en brakfrukost. Som består av: Naturell yoghurt med banan & jordgubbar, knäckebröd med ost och chaite. Smaskens...


Nu ska jag kolla på Vänner och mysa ner mig i soffan. När vaknar Ekan idag tro?


05.10.



Idag vaknade jag 05.10. Gaaahhaa.. somnade 20.00 igår. Hur länge ska denna jetlag hålla på?! Blir galen..

Det blev en lugn hemmakväll igår också. Skönt att inte göra nåt. Martin & Sebbe var här och kollade på fotboll. Jag satt mest och käkade (glass,ostbågar och godis) och spelade spel på Eriks ipod. Jag har blivit beroende av spelet "jungle crash"!! Men jag lyckas aldrig komma högst upp i tabellen, där Ekan leder.. damn it!


VAKEN.

Hur kan vi inte vara trötta?! Idag vaknade jag 06.40, pigg! Så jag gick upp och satte mig vi datorn. Sen kommer Erik efter en halvtimme. Vi har hängt upp tvätt och ätit chips, som blev kvar från igår (chips på morgonen är ju supergott!) Nu kollar vi på "Entourage". Som jag kanske har sagt innan.. jag är hemligt kär i Ari Gold!

Kollar även på lite recept som man kan göra med mixern. Hittar inga bra, hmm.. '
Kan ni ge mig några tips på vad ni gör med eran mixer? Smoothies, drinkar, soppor.. Hjälp mig!!


FEM ÅR.

Det är fem år mellan mig och Kicki. Det kan man verkligen inte tro.. vi ser ju jämgamla ut!

Blonda vs mörkhåriga:

Här går Kicki ur 9:an.


Vi två i Thailand.

SJÄLV.

Inte ofta jag sitter själv en fredagkväll. Trodde aldrig att det skulle vara så skönt! =) Har ju inte fått vara själv i en enda minut under två veckor, så det är skönt att ha lite egen tid. Eriko är och spelar poker. Han åkte vid 18-tiden, så det blir förmodligen inte så sent..

Just nu sitter jag och äter dillchips + dilldipp och kollar på "Let´s dance". Det är inte bra i år! Brukar  annars tycka att det är ganska roligt att titta på det, men inte år. Usch!





Kikade inte på Blondinbellas sida precis och fick se hennes outfit inför Elle-galan. GE MIG!



KLÄNNINGAR.

Dessa fyra klänningar köpte jag för ca 1000 bath sammanlagt. Alltså ca 200 kr...

KAP!






HEMMA.

Vi har haft två fantastiska veckor i Thailand. Tack mamma & pappa för en underbar resa! Men det är också så otroligt skönt att komma hem. Att komma hem till en ren lägenhet men framförallt att få sova i sin egen säng.. jisses vad härligt! Jag är nöjd med shoppingen jag gjorde i Thailand också. Fick mig två par converse (blåa & svarta) och fyra sommarklänningar. Lovade mig själv att inte köpa en massa skit bara för att det är billigt, duktigt!

Flygresan hem gick kanonbra (om man jämför med resan dit). Jag sov inget, det var lite jobbigt.. men jag blev ju inte dålig iaf : ) Vi mellanlanade på hemresan i Förenade Arabemiraten. Dom har byggt om där. Nu är det faktiskt lite mysigt där. Innan var det ju bara vita korridorer.. riktigt ängsligt. Men nu fanns det många ställen man kunde fika och äta på. Trevligt! Vi kom hem igår 04.00. Men vi vakna idag vid 9. Kommer nog att bli trötta ikväll skulle jag tro.

Vi åkte till Nordhaga i morse. Han träffa Lina & John ändå, så det var ju kanonbra! : ) Lite bullar blev det också.. gott gott! Sen har vi i stort sett tvättat hela dagen. Skönt att ta tag i det med en gång. Att packa ur resväskan är det värsta jag vet!! Men nu är det gjort!


Vad händer ikväll då folket?!


Jag på "Raya Island".



EN DAG KVAR!!

Hej på er!
Förlåt för riktigt dålig uppdatering, men jag vil njuta av varje sekund här i värmen. Det kanske ni förstår? : ) Allt har fortfarande varit kanonbra och vi har inte fått en enda regndroppe på oss.. helt otroligt! Vi solar och badar varje dag och äter supergod mat. Jag,Erik, Alex och Eriks arbetskamrat John (som är här själv i två veckor), tog en ute kväll i patong för några kvällar sen. Vi gick från bar till bra och drack redbull vodka. Jag & Erik avslutade kvällen med en tjock pizza och kycklingklubbor, smasken. En lyckad kväll!

Igår var jag,Erik,mamma,Kicki & John på Raya Island. (Alex & pappa orkade inte följa med). Vi hade hört att det skulle vara riktigt nice, och det var det! Men som Erik säger, så är det ju alltid mycket mycket finare på öarna, lugnare tempo framförallt. Vi åkte 8 på morgonen och kom hem 17.00. En lång dag! Men då han vi med snorkling (inte jag & mamma då, vi satt och sola i båten istället) sen blev det lunch och därefter solning och några kalla öl i "Bob Marley baren"!! =)

Jag & Ekan har kanppt fått vara själva på resan, så vi bestämde att vi skulle åka in till Patong själva och shoppa lite och även äta god mat. Vi gick in på köpcentrumet och köpte converse i en sportbutik. Dom är alltså äkta! (Tror vi iaf, haha). Jag köpte två par och Erik ett par. 900 Bath kostade dom, alltså ca 200 kr. Perfekt! Ida.. det fanns inga converse för barn där, tyvärr! Jag köpte ett par svart och ett par blåa. Är mycket nöjd!

Nu är kl 07.30 på morgon här hos oss. Jag har precis pussat Erik hejdå. Han ska iväg och dyka idag! Vi andra ska rida elefant kl 9, haha! Men både Alex & Kicki har varit dåliga inatt. Dom har spytt båda två och kickelin är dålig i magen =( Det enda dom åt likadant av igår det var chokladkaka och glass.. kan man bli dålig av det?! Hoppas att dom piggnar på här snart.. Efter elefantridningen ska vi ner till stranden. Njuta det sista av solen! Jag ska gotta mig riktigt ordentligt. Jag ska ta en thaimassge och en oilmassage... sen ska jag ta pedikyr och manikyr! Härligt!

Vi åker härifrån 13.30 i morgon. Hoppas att jag inte blir lika dålig på flyget som jag blev när vi åkte hit. Funderar på att ta en sömntablett.. får se på detta.


Tjing tjong!

Jag på restaurangen innan vi gick barrundan..


Alex & John.


Eriko & jag.


Eriks bar!


Grabbarna.



RAYA ISLAND.


Jag steker i båten..


Finaste Erik.


Mamma & Kicki.


RAYA ISLAND.


Jag & min Erik.


Erik & John.


Haha!


Vi igen.


Aaah... härligt!


Mamma dricker Pina colada.


Kickelin & jag.

LAPPEN I PANNAN & MUSIKTÄVLING.

Även i Thailand spelar vi "Lappen i pannan" och "musiktävling". Galet roligt! Kicki spelade skiten ur oss i musiktävlingen. Jag & Erik fick inte vara med på "riktigt" eftersom vi har spelat det innan, men vi har ju inte hört alla låtar, så det var lite fuksigt tycker jag! "Lappen i pannan" var jag grym på iaf. En gång var jag "Fares Fares" och en gång var jag "BlondinBella". Erik var nog sämst! Han hade Carola och det tog hundra år innan han kom på det. Han frågade: Har hon vunnit Melodifestivlaen? Har hon vunnit under 2000-talet? Har hon vunnit Eurovison? Har hon vunnit flera gånger i Melodifestivalen? Och då svarar han Charlotte Perelli och Lena PH. Hahaha! Han tänkte inte på att Carola hade vunnit under 2000-talet. Baby då..

Igår var vi på salt & peppar och åt igen. Den skandinaviska restaurangen! Där vet man att man inte blir besviken! =) Jag & Ekan tog en "Pasta Kamala" pasta med biff, svamp och en gråddig sås av dijon & dragon. Smakade som den på Vasastan! Smaskens! Kickelin åt köttbullar & potatis med lingonsylt. Det sista jag skulle välja! Innan låg vi på stranden till 17.00. Jag,Kicki,mamma & pappa. Tog en drink i poolbaren och käkde även pannkaka med nutella. Mmmm!

Nu är kl 10.00 hos oss och vi ska börja väcka Alex & Erik, så att vi kan gå ner till stranden.

Pappa har "Achilles" i pannan. Han klarade det inte, haha!


Kicken har "Bert Karlsson" och klarade det tillslut efter måååånga letrådar!


Kickens mat.


Min mat.


Strawberry Daiquari.


Lite bad i poolen.


Gör lite armhävningar.. haha!


Har köpt två fina armband.

FILMKLIPP.


FILMKLIPP FRÅN BANG TAO.


BANG TAO.

Idag har vi varit på "Bang Tao". En mysig strand nära Kamala. Påminde mycket om "Kamala Beach", det var ingen stor skillnad! Vi tog en frukost där och sedan blev det solning, promenader längs stranden och beach bowl. En lyckad dag helt enkelt! Nu sitter vi hemma och degar lite. Ska ta ett dopp i poolen tänkte jag. Ikväll kommer Lenny och hans fruga hit (kunden i bokhandeln.. som är från Bullarn) Vi ungdomar åker in till Patong igen. Jag & Kicki ska ta den där ansiktsbehandligen som bara kostade 300 bath. Sen blir det antingen bio eller bowling och käk & lite shopping!


Frukost på stranden är inte fel.


Jag köpte ett hårspänne, sött va? (Nej jag snusar inte, men det ser ut som det.. haha!)


Jag & mamma.


Pappa & mamma.


Jag & Erik lirar beach bowl.


Sen tog vi nåt att dricka...


Såhär kan det se ut när vi har handlat på 7 Eleven. (Nudelsoppa,chips,choklad och o`boy)


PATONG.

Jag gillar faktiskt Patong! Jag hade för mig att jag inte gjorde det sist..
Vi (jag,Erik,Alex & Kicki) åkte in till Patong igår vid 19-tiden.
Strosade runt i dom två köpcentrummen.
Vi bestämde att vi skulle åka hit en dag till, så vi kikade bara. Ingen köpte nåt.. haha!
Sen besatämde vi att vi skulle gå på bio och spela bowling högst upp i köpcentrummet. Kul!
Sen blev det fettismat. Förrätt på McDonalds.
En cheesbrugare och sen huvudrätt på pizza hut. Smaskens! =)
Sen fick jag se värsta fräscha stället där dom gör ansiktsbehandlingar..
kostar bara 300 bath, alltså ca 60 kr.. GALET! Dit ska jag säger jag bara.
Jag undrar va dom kommer säga och göra med min svarta prick/hål,
 jag har haft i kinden så länge jag kan minnas. Haha!

BILDER:

Vi spelade biljard och drack lite drinkar på stranden en kväll..


Jag var grym, som vanligt!


Kicken & Alex.


Oj oj oj.. vilken pudding!


Lite lunch..


Skönt i skuggan.


Förbannat,otroligt jävla GOD!!!!!!!


Syskonen Blom.


En Arsenal shop. Alex blev helt lyrisk!!!!


Köpcentrumet.


Hit ska jag gå!


Smaskens!


Dags för glass..


Gottegrisar.


Erik försöker få oss hem.


GODNATT FRÅN KAMALA.

Godnatt på er!
Vi ska upp tidigt i morgon. För vi tänkte hinna med lite shopping inne i Patong på eftermiddagen. Jag & Kicken ska inte vara i solen i morgon. Vi har bränt oss som tusan idag! =( Mycket märkligt.. vi blev inte brända igår och vi hade samma solkräm och solade lika länge. Konstigt.. och tråkigt! Men så är det. Hoppas att det går öve i morgon bara.


Jag i Alex nya pokerbrillor.

DÅLIGT, JAG VET!

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen.. jag vet! Jag trodde att det skulle bli mer tid över till det. Men det är full rulle här hela tiden! : ) Nu har vi precis kommit upp från stranden (jag, kicki, mamma & pappa.)  Vi gick ner vid 10-tiden. Jag & Kicken käkade god frukost och sedan blev det stekning. Lite för mycket stekning.. båda är brända nu! Aj aj.. men det går över till i morgon hoppas vi! =) Annars är allt bra här.. vi eller jag äter hela tiden. Är det bara jag som blir hungrig utomlands eller blir ni också det?! Vi haft haft fint väder varje dag. Inte en enda regnskur (kommer säkert i morgon bara för det). Igår la jag mig ganska tidigt. 23.30. Dom andra dagarna har jag lagt mig 03.30. Vi (alla utom mamma) har suttit och spelat kort hela nätterna. I förrgår spelade vi poker. Vi hade inga marker, så fick fick använda nötter, haha! Det gick bra det med. Annars spelar vi mest Chicago, om bath såklart! Igår åkte alla utom Alex till en annan strand (vi har bara legat på "Kamala Beach" innan) "Leam Singh" åkte vi till. Där man fick gå i låååång "trappa" genom djungeln. Supermysig strand. Dit kom även några kunder i bokhandeln och hälsade på oss. Dom har vart i Thailand i 3 veckor nu.. dom ska komma hit nån kväll och hälsa på mamma & pappa, då sticker vi ungdomar till Patong och festar istället!
























BILDER.

Middag inne i Patong.


Sen gick vi till en irländsk krog och drack en massa drinkar.
Kicki & jag.




Alex,Erik & pappa.


Kicki,jag & mamma.





Jag i min nya stråhatt.. love it!


Kicki var på g! (Du kan vara lugn farmor..det är en skämtbild! haha)


"Grasshoper" är smarrigt!


Vi hade väldigt kul.. haha!


Grymma tjejer! Sjöng rock hela kvällen. Tjejen till höger kunde sjunga med flera olika röster. Hon kunde få till värsta mansrösten. Ska försöka lägga upp ett klipp där hon sjunger en Metallica låt.


Kicki, mamma & jag gick till stranden vid 9 i förrgår.
(Killarna låg kvar. Gick iinte upp förrän 14.00, illa! Pappa gick allt upp tidigare)



Nice!


Vi tog en frukost vid stranden.





Jag får 1h fotmassage. Underbart!


Endast 65 kr ; )


Kamala Beach.


Dags för lite lunch.







Nu spelar vi lite kort. Satt uppe till 04.00 inatt (alla utom mamma) och spelade Chicago! =)
Vi ska alldeles strax gå ut och äta mat. Om det inte blir allt försent så ska jag försöka blogga lite mer.


FRAMME I THAILAND.

Hej allihopa!
Nu är vi framme i Thailand (Kamala). Kl är 02.40 hos oss nu (andra natten). Vi har precis kommit hem från en festkväll inne i patong. Satt på en Irländsk krog och drack drinkar på drinkar hela kvällen. Liveband var det också. Spelade bara rock, och grymma var dom också! Alex & Erik är kvar på stan. Vi andra blev lite trötta efter alla dessa drinkar..

Vi gick inte upp förrän 09.30 idag. Vi var lite sega och trötta efter resan. Annars brukar ju jag ligga vi havet redan vid 9, det vet ju ni som känner mig.. haha! Det första jag,Kicki & mamma gjorde när vi kom ner till havet idag var att ta en Oil massage i en timme. UNDERBART! Sen blev det lunch och lite solning. Inte alls mycket solning idag, men det kanske bara är bra? Jag kallar Erik för 10:an just nu för han har solskyddsfaktor 10 bara. (rolig jag är va?) Själv har man 30 på ställen jag brukar bränna mig och 20 på resten. Men det kommer jag bara att ha dom närmaste dagarna. Sen ska det stekas! Jag & Kicki har köpt varsin badmadrass också. Stekning på hög nivå!








Hur gick resan då? Jo, den var hemsk för min del! Spydde 3 gånger och var svimfärdig och kallsvettig större delen av resan. VARFÖR? Har aldrig hänt mig förut att jag har blivit dålig under en flygning. Det var hemskt alltså.. jag var så vit i ansiktet, såg ut som ett spöke. Sen blev jag grön! Nää.. usch, det var inge rolig! Kicki blev också lite dålig. Men det var inte förrän dom sista timmarna som tur va. Som tur var fick vi varsin tv. Det har jag aldrig fått när jag har flygit. Jag kollade på "Sommaren med Göran", den är ju så jädrans rolig! Sen kunde jag inte kolla på någon mer eftersom jag blev dålig.







Här får ni ett litet filmklipp från gårdagen. När vi softa på takterassen!




Bilder från dagens festkväll kommer i morgon, nu måste jag sova.. 03.20 är den nu!


NU ÅKER VI SNART.

Nu lämnar ja & Ekan snart Bäcke. Först ska vi åka till Uddevalla och göra lite ärenden.(Hämta pass t.ex!) Sen åker vi till gbg. Först till Nocke för att hämta och lämna saker och sen till Landvetter! Weeeiiii...

Såå.. vad ska jag åka i nu då? Alltid lika svårt. Men som vanligt åker jag i tajts (kan inte förstå dom som åker i jeans?!) Sen tar jag på mig ett oversize linne och en kofta.
Sen tar jag converse också såklart! Det blir nog kanon!


Dagens flygoutfit:

Leggins - JC
Kofta - Ginatricot
Linne - Somewear


Hörs i Thailand!

DAGENS PLANER.



Kika på länken här nedan och kolla in vilket penthouse vi ska bo i:

http://www.husiphuket.se/objektkamala17.htm




Skönt att bo så fräscht!!!!
(Sen tycker jag att det är skönt att det är en bit att gå till stranden.
För då får man lite motion på resan också. Det händer inte ofta, haha!

LATTE=MÅLTID?

Det var som vanligt mysigt att träffa Emelie lite. Ses alldeles för sällan! Vi tog en fika på cafét. Jag hade inte ätit på hela dagen, så jag tog en kycklingbaguette. Mumma! Vi snackade mest skit.. som vanligt, haha! När Emelie var tvungen att gå så blev jag sugen på Latte. Så jag ringde mamma och frågade om hon kunde komma över och göra mig lite sällskap, och visst gjorde hon det! Katarina (moster) kom också. Det var ganska lugnt så Åsa satte sig också en stund. Trevligt trevligt. Jag tog Latte mocca. Är det bara jag eller blir man jäkligt mätt på latte? Iofs åt jag en kycklingsmörgås innan.. men ändå. Proppmätt blev jag iaf, men det var väldigt gott!

När vi var färdiga så gick jag med mamma in i bokhandeln. Jag ville tjäna lite extra pengar, så jag städade i trappan upp till Tina & Ulfs lägenhet (som dom hyr ut förtillfället ). Sen kom Lena (som ska jobba i bokahandeln medans vi ska vara borta) så jag pratade lite med henne. Sen gick jag hem till mamma & pappa och tjatade. Munnen gick i ett som vanligt. (Dom lyssnade nog inte ens hälften på vad jag sa, haha!) Sen kom jag på att jag inte har några glajjer.. så jag åkte hem till mitt kattskrälle. För där visste jag att jag skulle hitta några! Fick lånat med en kjol och topp också. Tack gullet! Sen gick jag & Alexandra till SEB och städade.. vi gjorde det idag istället, så slipper jag gå upp så tidigt i morgon.

Nu är jag hemma. Är helt ensam.. vet inte var min man håller hus? Träning kanske?





MOT ED.

Nu ska jag ta bilen och åka till Ed. Ska fika med Emelie.

Här får ni en dagens också. Jag har en riktig egodag!
Men det gillar ni väl?

DAGENSx2

Stentvättade Jeans - Rut m.fl
Tröja - Ginatricot
Boots - Skopunkten



KAMALA BEACH 2010.

Här får ni en liten glimt av hur jag kommer at se ut på Kamala Beach två veckor framöver..


Min nya läckra bikini från H.M
(Den är blå.. här ser den liten svart ut)


Härlig klänning/tunika att slänga på sig till och från stranden. Från H.M. 
I katalogen/internet är den blå, men när jag fick hem den så fick jag se att den är lilablå..

Ett par flipflopps och ett par kilklack. Från H.M.





Vi gillar H.M!


ZANDRA, HJÄLP MIG!

Zandra nu behöver jag din experthjälp!
Jag ska köpa miniralfondation och puder tänkte jag.. via internet. Jag har ingen aning om vilken färg ska ha ta, men om jag minns rätt så sa du väl att jag var oliv? Kan du inte kika in på länken här nedan och kolla vilken färg du tror passar mig bäst. Vore gööör snällt!!

http://www.lilylolo.co.uk/product.php?cat=1

Alla säger ju att dessa miniralprodukterna är så jädrans bra, och då måste jag ju bara testa! Blondinbella tipsade om märket Lily Lolo (i detta inlägg,) så jag satsar på det!


DAGENS PLANER.



Igår packade jag resväskan...

Den är riktigt tung! Jag ska ju ha med mig datorn också.. Jag förstår inte hur den kan vara så tung.. men det är nog för att jag har 4 necessärer som väger lite, men det är ju sånt man måste ha med sig?! Jaja.. jag får lägga över lite i Alex & pappas resväskor, dom har nog inte med så mycket. Hade tänkt att lägga det i Eriks, men hans väska vara så liten.. uträknat? Haha..

GODMORGON.

Erik ringer och väcker mig 07.30 och säger att dom snart kommer att knacka på för att fixa vattnet.
Jag vill ju sova!! Så nu sitter jag här i soffan och kollar på nyhetsmorgon på 4:an.
Blev så jäkla sugen på O`boy men det är slut : ( Typiskt!

Igår var jag & Alexandra på SEB igen. Lättare att städa när vi är själva, så det var skönt. Snabbt gick det också! Nästa gång blir i morgon 07.00. Kan nog vara bra för mig att gå upp så tidigt, för då kanske jag blir trött på flyget som går 21.00. (Skönt att åka på kvällen/natten) När jag kom hem från städningen så åkte vi till Nordhaga så att Erik kunde duscha av sig efter jobbet. Sen blev det te och lite skorpor & pepparkakor, mums! Nisse var på busigt humör.. Eriks skor var väl kvällens roligaste leksak. När vi kom hem blev det mys i soffan med "Band of brothers" (Erik har fått boxen av sina päron) Men jag somnade ganska snabbt.. och då fortsätter Erik att kolla.. det kan han ju inte göra, elle? Riktigt bra serie iaf. Jag missade den när den gick på tv. Men Erik har sagt att den är bra och då måste jag ju kolla såklart!


JAG HAR KÄNDA FÖRÄLDAR.


Idag är mamma & pappa med i aftonbladet
, haha!
Klicka på länken här nedan så kan ni titta och läsa. (Mycket stolt dotter!)


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article6409153.ab


INGET VATTEN.

När jag och Erik kom hem igår fick vi se att vi inte hade vatten!!??  Det har alltså fryst medans vi har varit borta i helgen. PANIIK!! Erik får ringa till vakmästaren när han kommer hem från jobbet sen. Att inte ha vatten är ju så irriterande jobbigt. Det går inte att tvätta sig, spola på toaletten, inte diska, tvätta, inte sköja munnen när man borstar tänderna och inte laga mat där man måste ha vatten. Waaahaa.. Men Erik har fyllt några flaskor med vatten på jobbet. Så vi har lite vatten iaf! =)

Nu ska jag börja med maten. Wok blir det idag.. då blir Erik glad : )


DAGENS PLANER.




DANSSUGEN.

Sitter och lyssnar på Gaga. Nu blev jag genast danssugen!
Det får väl bli i Thailand då.. eller om jag dansar loss lite när jag kommer hem sen.
Tror ni Ekan också är på?



Jisses, va vi gillar henne!


TOKIG KVÄLL.

I fredags åkte Erik & Glesfrö till gbg. Så jag,Sara & Elin bestämde oss för att hitta på nåt kul. Familjen Månsson skulle komma hem till mamma & pappa. Så vi tre och Alex gick hem till Månsson. Tog med oss vin,chips och spel. Vi spelade "ärligt talat", ALLTID lika roligt. Det är nog det roligaste spelet jag vet! Det var inte meningen att vi skulle dricka så mycket, men det blev allt en del, haha! Sen kom David & Mange. Vid 01-tiden kom Anna & Tompa hem (Elins föräldrar). Dom satte sig med oss och kollade på när vi spela.. men sen bytte vi lek så att alla kunde vara med och då spelade vi "lappen i pannan" i stället. Haha, så jäkla roligt! Efter en stund frågar Anna var kl var och då var den 04.30! Det kändes verkligen inte som det. Kvällen hade gått så jäkla fort. Men vi slutade inte för det. 06.30 gick vi hem. En spontan och tokig kväll.. det gillar vi!

Alex & Sara.


Jag är på bushumör!


Månsson liakså.


Det var meningen att jag endast skulle dricka denna lilla söta vinflaskan och två öl..
men Saras vinbox tog också slut. haha!


Mange & Anna.


Alex. (Jag hade ingen aning om vem Skurt var!? Det tyckte alla var roligt tydligen.. hmmm)


Puman!


Jag tog min ganska snabbt... inte illa va?


Elin,David & Tompa. (David har väldigt roligt som ni ser..)



Tack för en tokig kväll folket!


Nu längtar jag efter min prins!! Nu får han allt komma hem tycker jag..
men jag får nog vänta i ett par timmar till tyvärr. Men sen blir det myspys!

SPA.

Har haft en fantastisk helg med Sara & Elin. Tack Erik för den underbara julklappen!

Vi åkte till Quality Spa & Resort i Strömstad igår kl 10.00. När vi kom fram så gick vi direkt och tog på oss tofflorna och badrockarna och gick upp till behandlingen. (Vi skulle inte få vårat rum förrän lite senare.) Kl 12.00 fick vi våran behandling. Sara tog massage, Elin tog ansiktsbehandling och jag tog kroppbehandling. Jag njöt verkligen av varje sekund.. helt underbart var det! Först så torrskrubba hon mig, sen fick jag välja vilken inpackning jag ville ha och jag tog en lera som det var lite peeling i. När hon kleta på mig det så var den varm, superhärligt! Sen la hon in mig i plast och därefter virade hon in mig i madrassen som jag låg på. Riktigt härligt! Samtidigt som jag låg där och leran fick värka så fick jag ansiktismassge och hårbottenmassage. Då höll jag på att somna! : )

Efter behandlingen åt vi lunch. Lunchbuffé! Så där satt vi i våra badrockar (vi var dom ända som hade det.. men hallå, det är ju ett spa! haha)  och njöt av den goda maten.

Efter lunchen fick vï rummet. Ett kanonrum! Stort.. som en liten lägenhet. Lyx! Vi ställade inte våra saker och gick sedan ner till spat. Där gottade vi oss rejält! Badade först lite i bubbelpoolen, sen gick vi till en annan pool som var varm och härlig. Där satt vi nog och pratade och njöt i 30 min, efter det gick vi in i ångbastun en sväng och därefter gick vi ut! Ja, ni hörde.. ut! Satt ute i en pool. Helt underbart! Så friskt och härligt. Där satt vi gör länge och njöt. När vi såg ut som russin bestämde vi oss för att gå upp.

Vi duschade och gjorde oss i ordning. Sen åkte vi iväg och handlade lite snacks inför kvällen. När vi kom tillbaka tog vi ett glas vi och myste. Vid 19-tiden gick vi ner och åt middag. Orientalisk buffé. Så otroligt gott! Allt var smaskens. Ett glas vin på det också! Vi skålade självklart för våra underbara killar som gav oss detta i julklapp! Vi var ganska trötta efter maten. Det blev några glas vin och tjejsnack, sen la vi oss. Somnade på en gång!

Idag gick vi upp vid 9. Gick ner och käkade ekologisk frukost. Mycket gott! Sen åkte Sara en sväng till Nordby, Elin tog ett litet bad och jag gick och solade. Vi checkade ut kl 11.

En fantastik helg!

Tyvärr så var jag riktigt dålig på att ta kort, inte likt mig va?

Jag & Elin busar lite..


Moodhan tog iaf kort med sin monster kamera.


Elin.


Sara.


Jag.


Första tallriken..


Andra tallriken : )


Åh va smarrigt det var!! Yammi..


DAGENS PLANER.




Nu har jag lämnat in min dator på lagning. Är det tredje gången nu elle?! Blir galen.. Eriks dator är också sönder. Skärmen funkar inte. Så vi har kopplat in den i tv, så jagg ser på tv-skärmen och skriver nu, haha! Masigt, men det funkar ju iaf!

Nu ska vi ut i kylan!

TJING!

VI SÄGER GODNATT.

Nu säger jag & min finaste godnatt!

Hörs i morgon.


STÄDAT.

Idag har jag och Alexandra vart på SEB och städat för första gången! (Alex ska ta mina pass när jag är i Thailand!) Det gick kanonbra, trots att det fattades en massa saker. Hoppas att det finns nästa gång! Soft jobb.. på finare ställen kan man väl inte städa. Lättförtjänta pengar!

Annars har jag inte gjort såmycket idag. Mest degat.. ser fram emot resan så otroligt mycket! Det gör vi nog alla sex! =) Bara sex dagar kvar nu..

Bilder från igår när bådas päron var här.

Jag är redo att hugga i julmaten. (Det var nog sista julmaten för i år, suck)


Mamma blev förälskad i lilla Nisse (Monkan & Stigs nya hund). Men vem blev inte det?!


Grabbarna sitter och kollar på skidor..


Monkan lyssnar noga på vad pappa säger, haha!


Stickan sitter och myser med lilla Nisse.


Erik ser också ut att lyssna väldigt noga på pappa, vad är det han pratar om tro? : )



Nu ska jag lägga mig och kollar på vänner tänkte jag!

Imorgon är det fredag. Jiiihuuuu!! Vad händer då? Myskväll hemma hos mamma & pappa med fam Månsson eller mus med vännerna? Ja..vi får se på detta.

På lördag ska iaf jag,Månsson & Sara på Spaaaaaaaaaaa!! Dä ni!


SISTA JULMATEN?

Dagen började med städning.. storstädning! Sen skulle jag åka till konsum och handla och på vägen kommer jag på att jag hade glömt plånboken hemma. Så jag vänder om, låter bilen stå och springer upp och hämtar plånboken. När jag kommer ut igen och ska gå in i bilen så är det låst?!?!! Va fasen... hur kan det hända`? Jaja, tänkte jag och sprang upp och hämtade den andra nyckeln. Men det gick inte att öppna med den heller. PANIK! Jag springer upp till Erik och han blir så klart irriterad på mig och suckar och stönar... dummer! Jag skiter i Erik och ringer Monkan & Stig. Nyckelhålet hade frusit men Stig tryckte in nyckeln och på något sätt så gick det att komma in i bilen sen. Men det to 30 min!

Vid 3-tiden var det dags för ett litet julbord : ) Mamma,pappa,Monkan & Stig kom och hade mig sig lite julmat och även jag & Erik hade lite. Mycket gott! Sista julmaten för i år kanske? Sen blev det cheescake och mys.

Nu väntar på att Sara & Micke ska komma så att vi kan spela lite spel!


Just det.. min dator är sönder! Kan bara vara inne i felsäkert läge och kan därför inte lägga upp bilder! : (


OST, KEX & VIN.

Här sitter jag och gottar mig...


VILKEN AFTON?!

Är det bara jag som undrar vad som är så speciellt med den här dagen!? Alla verkar inte ta det som en "afton". Vissa butiker stänger tidigare idag och vissa har öppet som vanligt. Sen är det många som ska festa idag coh jag fattar ingenting.. haha! Jag orkar inte nåt.. vill bara ligga i soffan under en varm filt och dricka lite glögg och kanske äta lite popcorn? : )


Nu ska jag ladda ner lite låtar att lägga in på ipoden.

Några tips kanske? Skriv in en låt i kommentarsfältet som du gillar!

Den har ska absolut med!


DAGENS PLANER.



Idag kan ni läsa i Dalslänningen att två av mina närmaste vänner har förlovat sig!
Dom har nu varit tillsammans i 10 år!
Vi är så otroligt glada för eran skull Zandra & Mats <3


ÅRSRESUMÉ 2009.

Januari

Vi (tjejer) bokade resan till Teneriffa!!


Vi hade en mycket trevlig tjejkväll hos Zandra.





Annars var det en lugn månad med många goda söndagsmiddgar och annat mys!

-----------------------------------------------------------------------------

Februari

Hejdåfest för Erik & Marcus.






Gänget i gbg var på Backyard Babies.






Sen fyllde Edvin 1 år och jag fick benhinneflamation.

-----------------------------------------------------------------------------------

Mars

Jag & tjejerna åkte till Teneriffa en vecka!






Jag köpte en ny mobil!



----------------------------------------------------------------------

April

Min älskade Erik kom hem från sin resa.

 Zandra & Andreas hade en rockfest på Real!






Blitzer! =)


Kicki bodde hos mig i gbg några veckor.


--------------------------------------------------------------------

Maj

Valborgsfirande i slottskogen.






Första solningen i gbg med Zandra & Elin.




Mysig tapaskväll och sen utgång med gänget.






Mys i vårsolen.



Mysig kväll hos Zandra & Mats.




----------------------------------------------------------------------

Juni


Var i Danmark på en liten minisemester med familjen Källén.






Vi var på minisemster i Stockholm och såg Bruce Springsteen.






Välkommen hem fest för AK (Kareokekväll!)




Midsommarfriande i Grebbestad.





(Två filmklipp från midsommarhelgen)



Grillning med gänget i gbg.





---------------------------------------------------------------------------

Juli

Partaj i Grebbestad.




Road Trip neråt i Sverige med Zandra & Mats.









Tapas i gbg med gänget.




Lenas 50 års fest!





-------------------------------------------------------

Augusti


Firade Therese 40 års dag!



Firade Zandra & Flums födelsedag.





Liseberg med gänget.



Jag sa upp mig och flyttade hem till Dalsland.

-------------------------------------------------------------------

September

Monsterrace





Eriko fick glasögon.
Idol börjar.

Mycket poker hos Micke & Sara!


----------------------------------------------------------------------

Oktober

Marknaden.






Jag fyllde 22 år och bjöd mina vänner på tre rätters.



Jag & Emelie var på julmarknad, på Baldersnäs.


Erik köpte ny bil.


Härliga höstpromenader med Emelie.


-----------------------------------------------------------------------

November

Hejdåfest för Zandra & Mats.
 





Kicki flyttade till Uddevalla.



Kicki & David fyller år.


Fick jobb på EM över julen.


Kalas och lite partaj hos Johansson/Andersson.


Pokerkväll hemma hos oss.






Årets första julbord!



--------------------------------------------------------

December

Jag & brorsan tog twinrix sprutan.


Mys hos Ansi i gbg.



Lilla julafton.







Julafton & Juldan.








Vilket toppen år!!

Det bästa med det här året var helt klart att jag & Erik hittade tillbaka till varandra.
Nu är det bättre än någonsin!





Jag ser verkligen fram emot 2010!
Året börjar ju ganska bra med en resa till Thailand : )


TAGIT NYTT PASS & INVENTERAT.

Idag har det vart full rulle!
Jag & Erik åkte till Uddevalla vid 9-tiden i morse. Jag tog ett nytt pass!
Man fick se hur passet skulle se ut och jag såg ut som en riktigt bandit! Jisses.. jag fick ta om det och det andra blev inte mycket bättre. Men jag kunde inte med och fråga om jag kunde få ta ännu en bild, haha. Banditen Blom på resa i Thailand! Usch! Erik passade på att gå till Willys och handla mat, som vi kunde göra när vi kom hem. Det blev Carbonara.. så jädrans gott! Efter maten åkte jag till Ed. Inventerade fi bokhandeln från 12.30-18.00. Sen orkade jag inte mer.. var helt snurrig i huvudet. Så jag gick hem och la mig i soffan och kollade på Vänner. Kl 19 kom mamma & pappa hem då käkade vi tacopaj som Kicki hade lagat. Mycket gott!

Nu sitter jag hemma i mina mjukiskläder och fårskinnstofflor och myser i soffan. Det är så varmt och skönt här hos mig och Erik! Härligt.. gillar inte att frysa.


Familjen inventerar i bokhandeln:

Mamma!



Pappa!


Kicki!

Sen blev det käk som Kicki hade lagat.. smaskens!





Igår var vi hos söta farmor & farfar på middag.



Det bjöds även på god hjortronslikör.. (tror jag att det var iaf, haha!)


BIO.

Har vart på bio ikväll med Sara & Micke.
Avatar! Den var helt ok tycker jag (3 av 5)


DAGENS PLANER.



Imorse hände nåt som jag aldrig har varit med om...
Erik vaknar före mig och går dessutom upp före mig! Jag är fortfarande i chocktillstånd!
Nu har han varit borta lite mer än en timme på brandstation och tvättat bilen.. jisses.. har han vaknat på fel sida? (Eller rätt sida kanske, mohaha!)


Just nu sitter jag och lyssnar på den här låten:

ALMIR SMINKAR ERIK.

Tyvärr är klippet lite mörkt,
men det går allt se och man hör framförallt.. det är ju viktigast, haha!

(En av lekarna på nyår)


FILMKVÄLL.

Nu är det filmkväll som gäller!
Vi har laddat upp med ostchips och julmust.
Som vanligt så häller vi upp chipsen i två skålar (annars slåss vi om chipsen)
Vi har hyrt en film som Kicki rekomenderade.
"Knowing" med Nicholas Cage!


KALASMYS.

Nu har jag och Eriko precis kommit hem. Vi la oss direkt i soffan!
Idag har jag hjälpt pappa lite i bokhandeln. Jobbade mellan 10.30-14.00. Sen blev det kalas hemma för söta lilla mormor som fyller 82 år. Mamma hade gjort mycket god mat. En gratäng med ris,räkor,sparris och bearnaisesås. Efter maten blev vi lite trötta, så vi åkte tillbaka till Bäcke. Åkte hem till Monkan och Stig en sväng och pratade lite med dom. Åt lite paradise choklad (självklart tog jag den vita choklade först, innan Monkan hade sagt varsegod) Väluppfostrad? Njae..


Snyggingarna syster Kicki & kusin David.


Eriko tycker att det är roligt att vara på kalas..


Två kussar till..Peter & Simon


Mormor näst längts till höger med sina systrar och sin äldsta dotter Katarina till vänster.


Pappsen!


Den smarriga maten!


Lilla jag då som fortfarande har kvar nyårsfrisyren, haha!

EN DAGENS TACK!

Dagens outfit.


T-shirt - H.M.
Kjol - Carlings
Skärp - Asos
Strumpbyxor - Konsum (haha!)
Smycken/diadem - Ginatricot



Älskar detta håret.. kommer aldrig vilja duscha, haha!!


DAGENS PLANER.


Filmen har ju fått riktigt bra kritik. Nån utav er som har sett den? Är den värd att se?

NYÅR 09.

Kl 17.00 åkte jag hem till Sara. Färdigsminkad och iordninggjord! Elin,Bring & Malin var också där. Dom höll på och gjorde i ordning sig när jag kom. Sen började vi förbereda förrätten lite och dekorerade långbordet (Mörkblått,vitt & silver var temat)  Det blev så jäkla fiint! Sen satte vi på musiken och korkade upp vinet. Klockan gick så fort och helt plöstligt var den 18.53. (Gästerna skulle komma 19.00) Så vi började göra i ordning bålen (Lennart!) och hällade sedan upp det i champagneglas som gästerna skulle få när dom kom. Folket kom vid 19.00 och det blev lite mingel och kramar. Sen satte vi oss vid borden och jag & Sara hälsade gästerna välkomna. Dags för förrätten! Räk/kräft cheesecake bjöds det på! Smarrigt! Jag & Sara hade gett uppdrag till alla som dom skulle göra under kvällen. Vissa fick t.ex att dom ska hjälpa mig & Sara att duka av och även hjälpa oss att servera. Medans vissa fick roliga uppdrag som att t.ex att prata med sig själv eller hälsa på osynliga gäster. Haha! Sen var det dags för varmrätt. Fläskfilé gourmé med potatiskaka och haricot verts och till efterrätt blev det mintchokladtårta med after eight, smaskens! Alla var nöjda och glada. Sen servade jag lite shottar och ställde fram lite vin så att festen kunde dra igång på riktigt! Bring var lekledare och hade kommit på en galet rolig lek. Helt klart en höjdpunkt på denna kväll! Klockan blev 00.00 alldeles för fort.. Men vi stod såklart redo ute 10 min innan. Coffe & Flum hade hand om raketerna... fin fina raketer! Det blev många pussar & kramar vid 12-slaget. Sen blev det dans,intriger,drama,tårar,fylla och nakenshow. Man kan säga att kvällen innehöll allt. Haha! Kan tyvärr inte dra alla smaskiga detaljer.. dom håller vi för oss själva! =) Dom första gick iaf hem 3! Så det måste ju ha vart en lyckad kväll. Jag,Erik,Coffe,Katten & David gick hem vid 5 efter att jag var tvungen att draaaa upp Erik i soffan, som låg och sov.


Såhär såg jag ut denna kväll:


Den superfina dukningen som alla blev imponerade av.


Den goda fördrinken Lennart!


Värdparet! Jag & SaraA


Katten & Eriko busar.


Bring & Laxen.


Therese,Elin & Thore


Jag & min finaste!


Den smarriga efterrätten!!


En liten del av Brings lek. Almir ska sminka Erik och vi ska satsa pengar på om han klara att sminka i "rätt ordning" och vad allt heter, haha!


Pusskalas vid 12-slaget!


Vi två.


Sen blev det dans hela natten lång..


VILKEN KVÄLL.

Goddag folket!
Vilken kväll vi hade igår. Jisses!
Men tyvärr så får ni vänta till lite senare på bilder och smarriga detaljer.
För nu ska vi iväg och käka pizza!!


RSS 2.0