Ikväll börjar Grey´s Anatomy!!

Ikväll är det dags för en ny säsong av Grey´s Anatomy!! Åh, vad jag har längtat!! Det sista avsnittet var så hemskt och sorligt, så det ska bli spännande och se vad som händer. Men först är det ju Idol! Mina favoriter ikväll är Erik & Patrik. Hoppas att dom gör bra ifrån sig nu! Jag har laddat upp med godsaker : )




Godsaker...

Melon,annans,cashewnötter & jordgubbar.. mumma!!


Idag har jag hängt med Emelie & Sara. Satt på cafét ett stund och tjatade. Efter det gick vi hem till mig och Emelie var snäll och färgade mitt hår. Tack ännu en gång söta du!

Den här bilden gillar vi.

Månsson & jag


Äter serranoskinka!

Vilken lång dag det var igår!

Gick upp 07.30 och tog sedan bussen till Ed. Jobbade i bokhandlen mellan 09.30-13.30. När mamma & pappa kom hem från Göteborg åkte jag & mamma till Nordby. Jag hade min intervju på Cubus 15.30. En snabb intervju på 15-20 min. Min mun gick i ett, haha! Men dom verkar gilla mig iaf. Men det var många som hade sökt, så vi får se hur det går. På torsdag skulle dom höra av sig. Jag blev intervjuad av två personer. Har jag aldrig vart med om innan. Det gjorde mig lite mer nervös kan jag säga iaf! Även om jag inte får jobbet, så är jag glad för att jag har fått komma på intervju! : ) När jag var färdig på Cubus gick jag & mamma och shoppade lite. Fick ett par pumps av mamma, tack tack!! Sen hittade vi en nu favoritaffär "Sostrene Grene". Supermysig affär. Pefekt ställe att köpa julklappar och presenter på. Jag köpte lite smått och gott där. Mamma köpte jätte snygga tallrickar!! Efter ett tag blev vi lite hungriga.. så vi gick och käkade sushi!!! Mums fillibabba!! Gick även in på Pondus och hälsade på Hannah!

Som sagt.. det har vart en lång dag.
Nu sitter jag och äter serranoskinka, guuud så gott!!




Det här köpte jag i den mysiga butiken:

Scrub, scrubsvamp, scrubvante, mangote och servetter.


Dom här fick jag av mamma:

Svarta pumps med öppen tå.

Lottis har varit trött i helgen..

I fredags var vi på after work. Jag,Eriko,Sara,Micke & Munter. Alex & Peter var också där när vi kom. Sen kom även Katten,Freddie,Laxen & Coffe. Alltid lika trevligt. Tyckte dock att vinet var ganska blaskigt, usch! Efter after worken skulle vi egentligen spela poker hela gänget. Men vi delade på oss. Killarna skulle spela med några andra och för mycket pengar. Då ville inte vi tjejer vara med, så vi åkte hem till Sara och spelade vi tre, haha! Har nog aldrig varit så trött som jag var då. Jag åkte ut först, Katten slog ute mig! Ja, det är sant..
Annicka körde hem mig sen vid 01.00 kanske? Erik kom smygandes in 05.00, nöjd som bara den.. det gick bra för min älskling!

Lördag. Jag jobbade med pappa från 11-14. Sen åkte jag, Sara, Annicka & Erik till Tjuren och käkade. Gissa vad jag åt? Mätta och belåtna åkte vi hem till Bloms. Spelade lite spel och slappade. 16.30 åkte vi till Bergslätt. Seriefinal mellan Ed-Uddevalla. 867 pers på lilla Bergslätt.. inte illa! Tyvärr så förlora Ed med 2-4. Tråkigt. Men så är det. På kvällen sedan blev det myskväll hos Sara & Micke. Lite mat, lite dryck, lite spel och lite tv-tittande. Sov även över. Mysmys!


Tyvärr så glömde jag kameran i Bäcke. Har nog aldrig hänt förut! Killarna blev iaf glada att slippa blixtrar i ansiktet i hela kvällen.

Nu ska jag jobba mellan 12-14, sen åker jag till Bäcke. Ska lägga mig i soffan och kolla på idol!

Vad har ni för planer i helgen mina vänner?

Idag är det torsdag.. och det betyder att i morgon är det fredag.. och då är det helg!
 Såå... vad har ni för planer i helgen mina vänner?
Imorgon planerar vi iaf att kolla på "Flickan som lekte med elden".
Mer än så har vi inte planerat. Har ni nåt förslag? Pokerkväll igen kanske? : )





Sara & Emelie..
träning ikväll?



Är det verkligen på riktigt?

När Erik kom hem efter jobbet igår frågade han mig om jag hade hört talas om rånet (som var igår) Det hade jag såklart inte! Gick in på aftonbladet.se och fick en chock! Herregud, är det verkligen på riktigt?! Känns som en film.. Det är tydligen en maffiasboss som ligger bakom, hjälp! Helt sjukt är det iaf..  Det är inte Ocean´s eleven som är här?




Läs mer på Aftonbladet.


Lite nervös, men glad!!!

Fick ett trevligt samtal i eftermiddag. Är lite nervös.. men väldigt glaaad! : )
Berättar mer om det nästa vecka!


Asos.

Dom här snygga leggingsen hittar ni på Asos.com.


Onsdagar gillar vi.

Visst är onsdag en härlig dag...
Idag har ingen av oss träning eller något annat planerat. Härligt!
Om det inte hade blåst så mycket ute, så hade det varit skönt med en promenad.
Men jag vill ju inte blåsa bort! Så det blir en innedag skulle jag tro.
Med god mat, mys, idol och Prison Break.
Erik tycker iofs att jag ska testa på Crossjogging på friskis.
Ska jag vara ärlig så tror jag att jag kommer ramla ihop om jag ska med på det, haha!
Jogga...stanna och göra övningar.. jogga.. stanna och göra övningar...osv, usch!
 Men garanterat en bra träning. Emelie & Sara.. går ni så hänger jag också på! : )

Crossjogging

Jogga..

..stanna och göra övningar..


Skratta inte nu..

Skratta inte nu.. men jag har beställt hem tandblekning! haha. Inte för att jag har gula tänder direkt, men jag tycker att det är snyggt att ha riktigt vita tänder, inte som Ross i Vänner i dock! Hittade tipset på Blondinbellas blogg såklart. Värt att testa tycker jag! Om man går till tandläkaren, så går det ju på 1000-lappar.

Kika in på hemsidan vet ja..  Tandblekning




Hejja Nina!

Idag var vi (jag,Emelie & Sara) på Ninas friskispass (bas). Det var ett mycket bra pass måste jag säga! Det kan jag varmt rekomendera att gå på. Även Linda & Sandras pass! Dansen, som är på onsdagar är ingen höjdare tycker jag. Trodde att det skulle vara en roligare dans, men icke. Jag & Kicki höll på att smälla av när vi var där sist, haha! Men vi tog oss igenom hela timmen iaf, duktigt! Jag älskar att träna!! Så roligt är det när man väl har kommit igång. Och känslan efter man har tränat är ju underbar.. framför allt sen när man kommer hem och får unna sig en riktigt god kvällsmat = O`boy!


Situps blir det mycket utav på passen.. det gillar vi!!









Jag mår så bra just nu!
Underbart att vara sambo och få somna i sin älsklings famn varje natt.. lyx! Bara ett jobb som fattas nu, sen är allt perfekt!







Jag är tokig i idol! Vilket underbart,fantastiskt, underhållande program..


Äntligen!

Äntligen har Gossip Girl & One Tree Hill  börjat igen!
En regnig och grå dag + arbetslös, perfekt att ligga i soffan och kolla på sina favoritserier!
Sen har jag ju även Entourage,Californication, Grey´s Anatomy och Prison Break att kolla på.
Har jag berättat att jag är tokig och bestatt av serier?




Dåligt samvete.

Jag får så dåligt samvete när jag kan ligga i sängen och sova huuuuur länge som helst. Medans Erik får gå upp 05.30 den här veckan. Men jag passar upp ganska bra ska ni veta! =) Men idag är det Eriko som ska stå för maten iaf, när han kommer hem kl 14.00. Ska bli väldigt intressesant detta. Men han är riktig duktig i köket! Han har den känslan som jag saknar, haha! Nu kommer han hem på sin lunch snart iaf.. får ta fram lite mackor.

Emelie pratade på att vi tjejer skulle ses i kväll. Hoppas att det blir något utav det, vore mysigt!


En av mina favoriter i idol.

Usch vilken seg dag.

Idag fick Erik jobba över. Jag lunchade med han vid 14-tiden, sen satt jag hemma och grejjade med mitt cv. Vid 16-tiden åkte jag till Ed. Hängde lite med pappa i bokhandeln. Skrev även ute mina cv:n. Emelie kom 19.15 och hämtade upp mig. Tränade på friskis idag, på Sandras pass! Alltid lika roligt. När jag kom hem till mamma & pappa så kollade vi på "Svenska Hollywood frurar", underbart program! =) Men Anna Anka blir jag galen på. Maria tycker jag bäst om. Hon verkar riktigt mysig! Men dom är ju för roliga, haha!


Maria i "Svenska Hollywoodfruar"

Jag ville så gärna hem till Erik, så jag fick låna pappas bil. Tack taack!
Nu sitter jag här hemma och väntar på att min älskling ska komma hem. Fick Prison Break-boxarna på posten idag också, så det kanske blir nåt avsnitt ikväll. Om inte Erik är för trött. Han har nämligen jobbat från 06.00-23.20 idag. Så han är nog ganska trött..




Tjing.

.........


Pokerkväll/natt hos Sara & Micke.

Igår började jag dagen med att jobba i bokhandeln från 10-14. Efter att jag hade stängt satt jag med Alex,David & Habiola ute i det härliga höstvädret och pratade en stund. Vilket underbart väder det var igår!! Sen fick jag lite panik när jag kom på att jag hade en massa svamp kvar att rensa, så jag åkte hem. Rensade i ett par timmar. Erik kom hem vid 17-tiden (spelat match). Sen kom Jeff & Sebbe. Grabbarna slog sig ned i soffan med öl och kollade på fotboll, medans lilla jag fick stå och passa svampen när den förvällde, roligt! Vid 19-tiden åkte jag och hämtade upp Emelie och sen åkte vi till Sara & Mike. Där satt Sara,Micke,Robin,Stefan & Jonsson och kollade på fotboll. Jag & Emelie tog fram vinet & ölen och slog oss ned vi också. Min mun gick i ett denna kväll! Vet inte va det var med mig, haha! Roligt hade jag iaf! Efter matchen kom David,Elias & Alex. Då var det dags för poker.. cash! Vi spelade från 20.00-02.30. Superkul! Erik kom runt 23-tiden tror jag, äen Annicka trillade in då.. Pokern gick jätte bra för mig, som vanligt.. mohahaha! Är lite stolt över mig själv. Men det får man väl vara när man kommer hem med det dubbla? : ) Det blev en lyckad kväll! Tack Sara & Micke för kvällen..


Lite bilder..

Gårdagens outfit.. (dålig kvalité på bilden tyvärr)

Pälsväst - H.M
Tröja - Gina
Lackleggins - Gina
Boots - Skopunkten!!


Lovley



Hos Sara & Mike




Glesfrö.


David.


Habiola.


Puman.


Jonsson.


Firren!!





Nu ska jag ha frulle!

Hur kan man tacka nej till kantarellsoppa?!

Kantarellsoppan jag gjorde igår blev riktigt god! Eriko är inte lika förtjust i svamp som jag är, utan han äter det bara till kött och omelette i stort sett. Svampsoppan blir för mycket "svampsmak" tycker han, haha! Men jag klagar inte.. jag fick soppan för mig själv medans han åt spagetti med tomatsås och bacon. Vad hade ni valt? Min supergoda kantarellsoppa eller en tråkig pastarätt?!



Min goda kanatarellsoppa.


Eriks pasta.


Vin är ett måste en fredagkväll.


Skrattar han åt Nils i idol tro? : )

Fredagsmys.

Just nu sitter jag och Erik med varsitt glas vin. Har såklart kollat på idol. Bäst ikväll och kanske under hela turnen är ju självklart Nils, haha!!! Fy fasen va han är rolig.. underbar! sen blev jag lite småkär i Erik också, som var med i sista chansen. Superskön röst!

Nu inväntar vi Dirty Dancing, som börjar om 5 min. Dirty Dancing, chips och vin. Härlig fredagskväll! "Nu är det fredagsmyyyyys"


Gillart!



Visst är han lik Sebbe Blom?! Hahahaaa

Mina ben och armar skakar fortfarande..

Jag och Kicki har vart och tränat idag. På Lindas pass. Åh herre vilket jäkla pass!!! Är helt slut. Kroppen skakar fortfarande, haha! Men det är ju så det ska vara. Riktigt bra pass!

Nu är jag i Bäcke. Har städat och grejjat lite.Erik kommer om ca 1 h. Ska mysa till det lite tänkte jag. Jag älskar som ni kanske redan vet levande ljus. Vi har nästan alltid tända ljus på kvällen. Sen kurar vi ihop oss med filtar och myser. Underbart!

Erik har vart ute med Tommy (hans mosters man) och plockat svamp. Massa svamp!! Så i morgon får vi rensa. Nu har vi verkligen svamp så att vi klarar oss. Ska nog göra kantarellsoppa i morgon kväll! Det låter inte helt fel va? Fick ett recept av Bettan (mammas moster) när jah var 12 år. Då ville jag ha recept på kantarellsoppa. Jag var ett matvrak redan som 12-åring, haha! Men visst är det gott..

Imorgon är det fredag! Vi har inga planer än så länge. Nån som har nåt förslag?


Hurtiga tjejer!!


Kicki är taggad! haha

Rensade svamp till 00.00 inatt!

Jag tog fel på tiden igår med friskis (bas). Trodde det skulle börja 19.30. Jag hämtade upp Sara och när vi kommer fram så får vi se att dom är i full gång och tränar. Det började tydligen 19.00, waaaahhhh! Från och med nu ska jag kolla på schemat varje dag! Så jag åkte hem. Hade ju som sagt en hel del kantareller att rensa. ( Det jag inte visste då, var att jag hade 4h rensning framför mig.) När jag kom hem vid 20.00, hade Erik sin lunch. Jag började genast med rensningen och stod kvar på samma ställe när han kom hem 23.20. Det luktade tydligen svamp i hela lägenheten, haha! När kl var 00.00, så var jag äntligen färdig! Hoppade in i duschen, kändes som om jag hade kryp över hela mig. Sen avslutade jag kvällen med kantarellsmörgås och Obo`y såklart! : ) Mmmmm...





Min dator krånglar igen!!! Fick tillbaka den igår (efter 3 veckors lagning). Blir gaaaalen! Nu lämnade jag in den på DPS istället. Jag skiter i om jag får betala, huvudsaken är att den ska funka nån jäkla gång! Jag blev på dåligt humör och ville göra nåt åt det, så jag ringde Sara och störde henne i hennes städning frågade om hon ville ta en paus och följa med och fika. Det ville hon! Det blev morotskaka & te för båda två. Gott gott!!

Ikväll är det fotboll som gäller!! Barca-Inter och framförallt Zlaaaatan!! Ska bli väldigt spännande detta.Före det blir det träningen. Antingen dans eller ett varv runt sjön. Kicki får bestämma. Jag är snäll idag..


Min Zlatan!

Ser fram emot..

Jag ser verkligen fram emot att se "Flickan som lekte med elden". "Män som hatar kvinnor" är en av mina favoriter bland svenska filmer. Nu får vi allt boka biljetter..


Patrick Swayze är död.

Skådesperlaren i min favoritfilm "Dirty dancing" dog inatt. Kampen mot cancern är över!
Jisses va kär jag blev i han som "Johnny" i Dirty dancing...





Här kan ni se två av mina favoritklipp ur Dirty Dancing:)
(Var av en är dubbad till tyska, men det är bara nån mening, haha!)




Mysdag med Ansi!

Idag har jag haft en mys dag med Ansi! Vi har inte setts på ett halvår ungefär. Skamligt!! Tänk att jag och Anna flyttade till gbg direkt efter studenten, hon började plugga på tillskärarakademin och jag sökte jobb och fick jobb på direkten. Ett underbart år på Kalendervägen, med vår älskade soffa och fina vardagsrum! :) Känns som en evighet sen. Som ni kanske förstår så hade vi mycket att prata om! Vi satt och pratade i flera timmar. Sen tog vi en sväng till Facklan så att Anna kunde få i sig lite mat. Efter det åkte vi till Ed och avslutade dagen med ett friskispass, härligt! Nu har jag precis ätit en god kvällsmat. Det är så gott efter att man har tränat. Då får man t.o.m unna sig Oboý!!


Jag & Anna under studentveckan.


Haha, Anna & jag ger lite kärlek till varandra på fjorden! : )


Den här bilden har vi skrattat åt mycket. Kolla spöket Anna bakom mig, haha!!


Haha, tokig!


En tok här också..

Söndag.

Dagen började med en god frukost hos Zandra och Mats. Vi åkte hem vid 11-tiden. Erik har vart iväg och spelat match. Jag har legat i soffan och kollat lite på tv. Sen tog jag cykeln till konsum och handlade lite mat. Gjorde fisksoppa idag. Supergod! Lax,rökor,spenat,purjolök,morötter och blomkål.. blandat med lite grädde,vatten och fiskbuljong + salt & peppar såklart. Gott gott gott!!

Daaadaaaaaaa: "Charlottes fisksoppa"




Ikväll ska vi kolla på den nya svenska serien "Kommissarien och havet". Den verkar väldigt bra tycker vi!

Hoppas att ni får en trevlig kväll. Nu vill svärmor ha tillbaka datorn! : )

Tjing!

Dom här är mina i okt..

Dom här bootsen kommer i okt, och då är dom mina! Det finns ett par liknade på Nilson och dom kostar ca 2.000, men dom här får jag för en 1000-lapp! Weeiii


Härlig helg!

I fredags var jag hos Sara & Micke. Annicka,Emelie & Josef var också där. Vi kollade på idol och sen spelade vi lite poker. Gissa vem som vann? Jo, jaaaag! När vi hade spelat färdigt var kl 01.20, då åkte jag hem till Anna & Tompa, där mamma & pappa var. Vi åkte därifrån 03.00. Dom var på g alla fyra. Alltid lika roligt att sitta och prata med dom! : ) Jag var så trött när jag kom hem, så att när jag skulle slå på mobilen (batteriet hade dött), så slog jag fel kod tre gånger och spärrade telefonen, lyckat!


Sara är redo..


Micke funderar..


I lördags tog jag tåget till gbg 11.28. Min älskling kom och mötte upp mig vid tåget. Sen gick vi på stan. Gick först och käkade. Åt mat på Restaurangen bredvid Källarkrogen. Vi tog "dagens pasta" och in kommer pasta med smulad köttfärsås, skit äcklig! Smakade ingenting och vi var riktigt besvikna! Vi tog för givet att en restaurang vid kungsport ska servera god mat, men icke! Men nu vet vi det.. Sen strosade vi runt lite. Erik letande efter jacka och skor, men hittade inget han ville ha. Så vi gick till Café Vanilj och fikade. Jag åt en av mina favoriter, snickerskaka! Erik tog hallenpaj. När vi hade fikat färdig mötte vi upp Zandra, som precis hade fikat med sin mamma och dessutom sett en gammal Robinsson deltagare, var det Jerry eller Jerker? Haha. Vi tog bilen och åkte till Ica Maxi. Hadlade mat och snacks för kvällen. Det blev fläskfilé med hasselbackspotatis, champinjonsås och tomat & rödlöksallad. Ååååhhh va gott!! Va vi är duktiga! Thore kom också och gav oss sällskap under kvällen, trevligt trevligt! Drack vin hela kvällen och snackade skit, härligt! En toppenkväll!


Min älskling..


Zandra förbereder fläskfilén..


Erik & Zandra


Mats är duktig och diskar..


Mmmm, hasselbackspotatis!!


Thoresson kom och gjorde oss sällskap. Han blev förälskad i Zandras antika stolar.. haha!


Tack Zandra & Mats för en supertrevlig kväll!


Gaaaamla bilder!!


Bilder från nyår 2006:


Elin Landén & Månsson : )


Sara & Mike : )


Jessica & Tomas


Här är det dans.. Emelie,Zandra & Elin


Kinhult och jag.


Haha! Månsson,Edin & Emelie


Annicka & Coffe


Gott nytt år!!





Lite fest hos mig 2005:



Emelie!!


Zandra!!


Siri,Elin & Kimona!!


Jag & Elin hängde med David en sommar:


Elin!


Jag!


Jag & David


Elin & David




Nä, nu ska jag hem till Puman & Glesfrö!

´Tjing

Helgens planer.

Idag var det meningen att jag skulle hälsa på min persika, Sheeva. Men hon är sjuk! Vi skulle äta sushi och dricka lite vin. Men det får bli nästa vecka. Det var alldeles för längesedan vi sågs nu!

Jag & min persika


Istället åker jag hem till Sara & Mike ikväll. Myskväll med Idol och kanske lite poker? : ) Eriko ska till gbg och gå på casinot! Imorgon åker jag också till gbg. Då ska vi hem till Zandra & Mats. Ska bli väldans mysigt! Lite shopping blir det också, Erik ska ha ny jacka och skor.



Kommer bli en toppen helg!




Ses ikväll goingar!!!




Mariette Hansson.

Mariette Hansson är fantastisk!
Fick gåshud när hon sjöng på idol igår.



Fisk - & skaldjursoppa är nåt av det..

Fisk & skaldjursoppa är nåt av det godaste jag vet!
Jag åt det på Briggen, på Överby igår. Det är synd att inte Erik gillar skaldjur. Då hade jag gjort den rätten ofta här hemma kan jag säga! Iofs kan jag ju göra det till mig själv nån dag: ) Efter maten gick vi gick en sväng inne på Överby och kikade i affärer innan vi handlade mat. Jag köpte ett par jeans på Gina. Mörkblåa och underbart mjuka! Dom som du har Månsson! Love them.. Sen handlade vi en massa mat. Det är så mysigt att storhandla tycker jag. Skönt när man kommer hem sen och kylen är helt fullt med mat.




Sen var det ju dags för fotboll. Åh herre!! Sämsta matchen jag någonsin sett tror jag. Tack gode gud för ett självmål! Skärpning Sverige! Jag som var så taggad.. typiskt!


Ikväll ska jag träna medel på Friskis & Svettis. Någon mer som är på? Emelie kanske? Sara jobbar kväll. Hon är glad att hon har en ursäkt för att inte följa med, haha! Det är riktigt roligt på Friskis. Bra träning också!!




Ikväll gäller det!!

Är riktigt taggad för fotbollen ikväll!!
Kom igen nu
Sverige!!





Men först en tripp till Överby.. här ska det handlas mat!!


Min favorit från gårkvällens Idol.

Vilken skön kille! Det gillar vi..


Träning ikväll med!

Nu är jag igång!
Träning på friskis & svettis ikväll också. Sara & Emelie ska också med, roligt roligt. Jag somnade så gott igår när jag kom hem. Men innan jag åkte hem så satt jag och pratade med mamma & pappa helt svettig i ca 2h, fräscht!
Imorgon har vi (jag & Erik) planer på att åka till Överby och storhandla lite. Maaaaat! Erik ska även in till Mellerud och lämna tillbaka glösögonen som han fick hem på prov över helgen. Ekan är en riktig snygging i glasögon ska ni veta!

Nä, nu ska jag cykla till bussen.. Tjing!


Bullbak med mina töser..

Igår hade vi lite bullbak hemma hos Sara. Deg och mjöl överallt!! Underbart..











God måndag!

Hej hopp!
Imorse var jag morgonpigg, vaknade 07.30! Härligt att vakna tidigt..

Igår tog vi sovmorgon till 11.30. Sen blev det Entourage + ägg och bacon. Lite senare under tagen tog vi en tripp till Nordhaga. Erik skulle lämna några krukor och sen skulle vi se om vi kunde hitta nån svamp i skogarna bakom, men icke!! Varför hittar alla svamp utom jag?? =( Jaja.. min tid kommer väl också till slut. Vid 18-tiden åkte Eriko på brandmöte och ja gosade ner mig i soffan och kollade på Victoria's secret fashion show 2008! När Erik kom hem blev det mys i soffan med filmen "In the electric mist" (med Tommy Lee Jones). Den var la sådär. Trodde att den skulle vara mycket bättre.




















Idag
Pappa fyller år!! Hipp hipp hurra!!
Just nu är jag i Ed. Tänkte åka upp till Sara strax. Sara & Emelie bakar nämligen bullar!! Ikväll blir det träning på Friskis & Svettis och det är Sandra som håller i det! Jag & Emelie ska dit och svettas!



Grattis pappsen!!

Mysig kväll igår med vännerna..

Igår bjöd vi hit våra vänner på en myskväll. Sara,Micke,Emelie,Marcus & Josef. Vi bjöd lasgane, med en god sallad till. Sen blev det självklart fotboll! Jag var arg på Zlatan under hela matchen och tyckte inte att han gjorde nåt bra direkt.. då gör han mål såklart, underbaaaart! Tack Zlatan! Efter matchen spelade vi lite Intim (spelet vi tjejer spelade på Tenriffa). Men självklart ville soffpotatisarna inte vara med.. tre st, ja ni kan ju gissa vilka, jo: Erik,Glesån & Josef. Dålig stil tycker jag! Tur att vi har Marcus att leka med iaf! =)







Min älskling har blivit en glasögonorm!

Nu när Erik ska ha glasögon kanske jag kommer att ta på mig mina för en gång skull, haha!
Kan ju inte påstå att jag använder dom flitigt.
 Erik har fått hem några st, så ikväll ska vi välja ut ett par! =)

Nu har jag bara 1h kvar på jobbet.. sen tar jag bussen till Bäcke!


Utan dator.

Jaha.. då var Eriks dator också sönder nu då!! Ser ut som att det är samma fel på hans, som det var på min. Skit datorer. Min kan jag ju förstå, den var ju inte så dyr, men det var Eriks! Illa illa..


Igår jobbade jag med mamma på cafét. Sandra var på begravning. Jag trivdes som fisken i vattnet! Riktigt roligt var det måste jag säga. Jag sprang emallan cafét och bokhandeln hela dagen. Måste ju hjälpa pappsen också.
Idag är jag i bokhandeln. Pappa är på golftväling igen. Jobbar fram till 17.00 skulle jag gissa på. Hoppas nån kommer och hälsar på mig. Segt att vara här själv! Ikväll blir det mys med god mat, hoppas jag på iaf! =) Eriko är ju ledig hela dagen, så jag förväntar mig att han ska ta hand om maten ikväll!!


Min bara min kock för kvällen!




Det första jag såg när jag tog upp Aftonbladet idag, var att Ljungberg ska tillbaka till Premier Leauge!!! Weeeiii


Elias Habchi tog en bild på mig från hotellet. Såhär glad var jag i lördags! : )

Lite jobb idag.

Jobbar i bokhanden idag!
Imorgon ska jag vara på cafét en liten sväng,
medans Sandra är på begravning. Ska bli spännande.
Har ju ingen koll alls på det dom har, men men det löser sig nog.
Om pappa inte kommer hem allt försent så ska jag försöka ta mig ut i skogen
 och leta efter mer svamp. Ska försöka få med mig Kicki också!

Har precis fått Sara att komma hit ner också.
Alltid lika roligt när hon är här och arbetar för mig, moahhahaaa!


Mys i Havden + svamplockning.

Igår kväll åkte jag,mamma & Kicki till Havden på kalas.
Carl fyllde 18 år igår. Carl är min mamma kusin.
Det är alltid lika mysigt i Havden och maten var som vanligt supergooooood!!
Jag var hemma igen runt 23.00, då kom även Eriko hem.

Idag har jag och Eriko vart ute och plockat lite svamp.
Jag trodde att vi skulle hitta mer än vad vi gjorde. Vi får försöka nån mer dag helt enkelt.


Min helg.

Min helg.

Fredag. Jag skrev ju i ett tidigare inlägg här att jag skulle göra Gulaschsoppa. Den blev iaf väääldigt god! Men jag vill hellre kalla den "Köttfärssoppa". Eriko hade match sen på kvällen (han gjorde tydligen ett snyggt frispaksmål, som jag missade, synd!). Jag var hemma i Ed istället. Käkade lite räkor med la familia! Sen åkte jag till Sara & Micke. Lilll Munter var där också. Drack lite vin och snackade skit. Sen kom Elin, Sara, Josef, Munter, Nocke & Thoresson och även Erik. Vi åkte väl hem vid 23-tiden tror jag. Trötta var vi, så vi somnade med en gång. Härligt!

Detta ska snart bli till soppa..


Resultatet: Yammi!



Lördag. Kl 16.00 var det middag på Nordhaga. Johnn stod för maten. Laxbullar med potatis, mums! Vi var där i nån timme sen åkte vi till Ed. Har nog aldrig tagit så långt tid på mig att göra i ordning mig. Men jagg trivdes verkligen inte i nåt jag tog på mig och att känna sig fin är A och O för en utekväll!! Som tur var bad Annicka mig att komma förbi henne innan vi gick till Munter. Tur att Annicka har så mycket kläder, hittar alltid nåt att ha på sig. Tack Katten! =) Det blev iaf en leopardopp med nitbälte och lacktajts, läckert! Vi kom upp till Munter tillslut. Där satt grabbarna. Alltid lika trevligt på förfesterna. Men jag och Annicka fick för oss att gå hem till mamma, pappa, Carina & Per. Där är det ALLTID underhållning. Haha! Dom är för roliga! =) Vi gick till hotellet vi 00-tiden. Beställde varsin drink och dansade loss. Rolig kväll.. tiden gick alldeles för fort tyvärr. Sen blev det efterfest hos familjen Blom. Dom sista gick vid 05.00. Jag och Erik vaknade upp vid 05.00 och fick se att vi låg skavföttes i sängen med kläderna på, hur hamnade vi där? =) haha. Freddie hade roligt åt oss iaf. Jaja, det var en lyckad kväll!


Färgglada Emelie!: )


Fina Annicka.


Månsson mumsar i sig lite chirre.


Annicka & jag.


Snygga Emelie!!!


Min älskling!


Sara & Josefine.


Pontus & David



Söta Nocke! : )



Pontus!


Den här snyggingen hittade jag inne på hotellet. Sandra!


Kusinerna Priya & Philip.


Annicka med sina killar. Coffe & Alex =)


Söndag. Grattis mamma 45 år!!!! Firade mamma & pappa samtidigt, pappa fyller 7/9. Dom fick varsin resväska i födelsedagspresent. Det blev lite kalas också såklart. Smörgåstårta och till efterrätt Budapest, gottans! Kl 17.00 åkte vi ut till Bergslätt. Jag,Erik,Kicki,Henke,Peter & Sara. C-laget hade match. Haha, riktigt roligt att se. Men det var så kallt, så vi såg bara första halvlek. Dom vann med 6-2 tror jag, över Bengtsfors. Dukigt! På kvällen gjorde jag & Ekan varma mackor med makrill i tomatsås. Aldrig ätit det innan. Supergott! Sen blev det Prison Break. Det var så längesedan jag såg första säsongen, så jag kommer knappt ihåg nåt. Bra de! =) Love it! Scofield är ju en läcketbit!



Fina mamma!!



Alex.



Smarrig smörgåstårta!!


Kickelin.


Mmmm, Budapeeest!!


RSS 2.0