CB SHOPPAR.



Halsband från Lindex. 59.50:-


NU SMÄLLER DET!

Ikväll flyttar vi!! Vi började redan lite smått igår. Erik fick ihop soffan från EM och den blev så fin! Jag kom hem från jobbet igår vid 22.00. Då började jag genast att packa ner köket och lite kläder. Sedan åkte jag vid 23.00 till lägenheten och lastade in lite kartonger. Mamma,Tina,mormor & Elis kom förbi och kikade på lägenheten. På kvällen är den så fin när alla spottar lysar. LÄCKERT! Imorgon är jag ledig så då är det fullt upp! Kommer börja redan ikväll när jag kommer hem. Åååh, jag är så glad och lycklig just nu!!


EN BRA START PÅ DAGEN.


Äggröra med ett glas mjölk och ett glas vatten. Tråkigt? Nej nej.. jäkligt gott!


DAGENS PLANER.


MIDSOMMARKLÄNNINGEN.


Klänning från Bikbok, 299:-


ÄNTLIGEN HEMMA.



Äntligen har Zandra kommit hem från sin långa resa!! Och AK är hemma från London över sommaren. Jag hoppas på att spendera mycket tid med dessa tjejer. Framförallt med Zandra som ska bo i Ed i sommar! Jag gillart!

DAGENS PLANER.


BESÖK FRÅN USA.


Mormor & David kramar om sin dotter/mamma.


Fina Elias och en smaskig tårta!


Idag kom min moster Tina & kusin Elias hem på besök från USA. Dom flyttade dit för 3-4 år sedan. Kan det stämma tro? Iaf.. dom kommer hem varje sommar och det är alltid lika roligt!! Så då blev det lite kalas hos mormor på Sjökasen. Annicka kom med också : ) Ska bli så roligt att ha med henne på släktkalas framöver! Min kompis Annicka är alltså tillsammans med min kusin David.

Innan kalaset så hängde jag med Emelie. Vi fikade, kollade på våran nya lägenehten, åkte upp och kollade på Sara & Mikes nya hus, käkade glass och myste på balkongen. Har haft en ganska bra dag helt enkelt!


DAGENS CB.


Långklänning: Lindex, Halsband: Lindex, Solglasögon: Lindex



DAGENS PLANER.


HAR NI SAKNAT MIG?



Jag på Midsommarafton. Klänning: Bikbok, skor: Skopunkten, skärp: Lindex


VI HAR DET BRA.





HÄRLIGA DAGAR.




Jisses vilka härliga dagar jag har haft med grabbarna!
Stek,drinkar,grillning & ameriansk fotboll. Ja gillart! Igår kom det en massa härligt folk! MATS & ZANDRA har äntligen kommit hem!!! Sen kom även min älskade Erik, Magda,Martin,Matte & Klara & Thoresson. Sara var också här en sväng. Det blev stek på berget vid stugan framför kvällssolen. Kimmo stod sedan för maten. Kocken för veckan!! Sen blev det musik, tjöt och mysigheter helt enkelt. Inte lika galen som i tisdags, haha! (Filmklipp kommer komma upp!)

Nu väntar jag på att grabbarna ska komma hem. Jag vill ha frukost!


GLÖM INTE..



..att smörja in er med solskyddsfaktor!
Kom ihåg att färgen blir finare och håller längre!
Länge leve den bruna kroppen!!



MIDSOMMAR 09.


FÖRSTA DAGEN I GREBBESTAD.


Lite stek på altanen med öl & drinkar. Ljuvligt!!


När jag och Kimmo sitter och pratar så säger Pontus: "Kolla.. Blom & Kimmo" och pekade mot berget.
Då var det inristat ett B och ett K precis i mitten där vi satt, haha!



Påväg mot Tanumstrand, för att sedan ta bussen in till Grebban.


Grabbarna grus..


CB 21/6, GREBBESTAD.


Blus från Ginatricot 249:-, Halsband från H.M 79.50:-, Jeans lånade av Kicki, Skor från Skopunkten 299:-


LADDAT UPP..



Nu har jag laddat upp
med jordgubbar,hallon,fruktsoda, tom&jerry kex, chirre, tidningar, värmeljus, barcadimelon, xante, laddat kamera & mobil och packat en fullproppad resväska. Grebbestad here i come!!!


NYTT I GARDEROBEN.


Halsband från H.M.

Transparent skjorta från Ginatricot. Långklänning från
Lindex.


Body från Ginatricot. Väska från Lindex.



Mer godsaker kommer senare i veckan!


DAGENS PLANER.


"VILKEN BETE"



Sara & Annicka går lös i bilen hem från Hunnebo.


SHOPPAT.




Åh var härligt det var att shoppa lite igår
. Sprang runt som en yr höna för att hitta en midsommarklänning. Finns ju fasen inget kvaaar!! Likadant med bikins.. inget kvar! Hallå.. sommaren har inte ens börjat! Varför ska dom börja med rean i juni?! Förr var den ju alltid efter sommaren. Jaja.. jag hittade iaf en klänning. På Bikbok. Tackar vet jag Bikbok. Där hittar man oftast nåt. Men då får man verkligen leta. Jag gick in där 4 gånger och 4:e gängen hittade jag den. Fanns bara en kvar. Inte en klänningen jag hade tänkt mig men.. den duger!

Idag är det skor jag ska på jakt efter. Men jag jobbar hela dagen, så det får bli på lunchen. Vill ha kilklack. Kollade lite snabbt igår. Finns fasen inga skor kvar heller. Blir galen! Ja.. v får se hur den här dagen slutar, haha!

Ska försöka visa upp lite av det det jag handlade ikväll. Annars får ni se det medans jag bloggar under midsommarveckan i Grebbestad. Ska bli såå skönt att åka dit!





RÖRD.

Jag trodde aldrig att jag skulle bli så rörd. Men det blev jag. Vilket bröllop!! Sagobröllop..
Daniels tal var absolut en av höjdpunkterna, men även när Agnes & Skifs sjunger (klippet nedan). 
Allt var sååå fint och Victoria var så otroligt vacker! Dom ser ju så lyckliga ut tillsammans. Ja.. jisses va rörd man blev!


MOT NORDBY.



Hörs ikväll godingar!


JAG GILLART.





Detta godis hittar ni på H.M.








DAGENS PLANER.


FREDAGSMYS.


(Vet ni vad.. jag har inte tullat på länge nu. Har jag äntligen växt upp?)

Jag har precis anlänt till Nordhaga. (Hos Eriks föräldar, om det är någon som inte fattar vad Nordhaga är för nåt, haha!) Har varit i Ed en sväng. Mamma,Sandra & Åsa hade en liten personalfest/firade Åsa, som fyllt år. Dom käkade räkor,kräftor & krabbklor. Lyxigt! Jag blev kvar där i ca 3 timmar och snackade skit. Supermysigt. Men nu är jag som sagt på Nordhaga. Vi sitter i soffan och som vanligt så har dom gjort det så mysigt här. Ska alldeles strax bli smöråstårta också. Gottans! Ida & Robert kommer och ska sova här inatt. Så nu blir det fredagsmys!

Hoppas att ni får en toppenkväll!


GOD SPRIT OCH ANSIKTSMASK..



Detta kom mamma & pappa hem med från Kreta idag. Jag hade beställt detta på Taxfree. Lite god dryck till midsommar och en ny fräsch ansiktsmask. behöver man ha med sig nåt mer? Just det.. bikini också!


NU HAR JAG GJORT DET.


Vad tycker ni?

Nu har jag äntligen gjort lite slingor. Det var på tiden va? Jag var på Lotta´s hårverkstad och gjorde det. Vi tog i hetta. Som ni kanske ser så är underhåret fortfarande mörkt. Men det kommer ju att blekas i solen en del nu. Sen får vi se. Trivs jag i detta så kanske jag lägger i ännu fler slingor längre fram eller så färgar jag det mörkt igen, haha! Som Elin säger: "Det är ju faktiskt bara hår!"


Men det är kul med lite förändring och det känns faktiskt bättre och bättre! Lyxade även till det lite och färgade bryn och ögonfransar. Skönt! Nu är jag redo för en midsommarvecka!


DAGENS PLANER:


IKEA.




Byrån här nedan köpte vi. Självklart i ek! Som vi ska ha i sovrummet.
Vi köpte även en svart glasskiva (bilden ovan) att ha på. Gööör schnyggt!


Lite förvaring under sängen är ett måste!


BUSIGT.







Vilken kanonkväll det blev hos Månsson igår kväll. God mat & dryck och mysigt sällskap.
Mycket skratt och minnen kom givetvis upp när vi kollade igenom Elins gamla bilder på datorn. Jag gillart!


MOT HUNNEBOSTRAND.



(Har lånat min systers kläder idag, eftersom jag inte har varit hemma på några så har jag inget kalsfint : )

BRÄND HUD.





Min hud luktar bränd hud, gott! Men jag måste nog ändå hoppa in i duschen och göra mig fräsch inför kvällen! Ska bli så mysigt att åka till Elin och hennes lekstuga! : ) Idag har jag & Moodhan gottat oss rejält! Vi har solat, lunchat på cafét, fikat med bulle & kladdkaka och snart ska vi som sagt iväg på ett litet kalas. Vilken toppendag!

Hörs ikväll godingar!


POPULÄRT INLÄGG.



Inlägget om Eriks ny skor blev visst ett populärt inlägg, haha!

För er som är nyfikna och lite intresserade, så kan ni läsa om skorna här!!!!!!!
A-K hade ju sett en tjej med likadan sko i England. Är Erik Dalslands nya trendsetter?


DAGENS PLANER:


MYSIGT.






Vi har haft en mycket mysig kväll.
Tack kära vänner!


GRILLKVÄLL.



Nu vankas det grillkväll hos Blom!
David,Katten & Freddie kommer hit och joinar mig,Alex & Kicki. Erik har stuckit iväg med Flum för att kolla på fotboll. Synd för han att han missar god maaaat!! Nu ska jag ner till Kicki och hjälpa henne att stänga. Sen ska vi gå och handla!

Bilder kommer självklart senare!

HISS ELLER DISS?


Vad tycker ni om Eriks nya skor? Ja ni hörde rätt: SKOR! Jag skulle säga simfötter men! Enligt många läkare så ska detta vara en superskor, haha! Först ska man "lära" sig att gå i dom och efter ett tag kan man t.om springa i dom. Tydligen så belastar man fel i vanliga springskor!

Så vad tycker ni.. Hiss eller Diss?


LÖRDAGENS OCH DAGENS KLÄDVAL.


Linne: Bikbok, Långkjol: Lindex, Halsband: Lindex, Ring: Lindex


DAGENS PLANER.


BLOMMIGT.. JAG GILLART!


EGEN TID.



Erik är på brandövning och fotbollsträning ikväll. Så då passar jag på att ha lite egen tid (egentid?) . Dvs: skrubba och smörja in hela kroppen med en god lotion, använda ansiktsmask,måla naglarna och nu ska jag börja med maten. Soppa står på schemat! Jag var på konsum tidigare idag och köpte en ny deo. Den doftar supergott! Köpte även färg. Så Kicki ska färga min utväxt nån kväll.


DAGENS LUNCH.


Stuvade mackaroner med falukorv och grönsaker. Yammi!


"RUN TO THE HILLS"



Det var riktigt skönt med en powerwalk idag! Har ju vart så förkyld nu ett tag så jag har inte vågat träna.
Men vissa säger att det är bra? Ska man träna när man är förkyld?

DAGENS PLANER.


"DOM HADE FÖR FAN INGEN POLLY!!!"


"NU FILMAR DEN JÄVELN IGEN!"


SÄLLSKAPSSPEL.


Det blev en kanonkväll med flickorna igår! Lite vin, öl, chirre & dirre, salta nappar och sällskapsspel. Då kan väl en kväll inte misslyckas? Vi spelade ett "tjejspel", som Annicka fick av sin syster i födelsedagspresent. Finns att köpa i bokhandeln! Det var riktigt riktigt roligt. Men var det verkligen ett tjejspel? haha.. Jaja.. lite duktiga var vi allt måste jag säga! Sara vann iaf.. go Sara, go Sara! Månsson kom sist. Mohaha! Jag & Månsson köpte en pizza som vi delade på. En italensk pizza med mozarella,oxfile,pesto,rucola + dubbel botten. Yammi!

Tack för en toppenkväll tjejer!


MEMORIES.




VAR TUSAN ÄR ERIK?


(Ja.. jag får väl ta och lägga upp den här otroligt charmiga bilden på oss fyra. Snyggingen till höger är ju jag... såklart. Vem annars?)


Nu har jag precis lagt mig i soffan. Har målat naglarna turkosa. Väntar på att matchen mellan Argentina-Nigeria ska börja!!
JAG ÄLSKAR VM!! Liiite tråkigt att inte Sverige är med bara. buuhuuu...! Idag har jag jobbat mellan 10-14. Sen blev det en fika med min älskade Elin. När jag kom hem till Bäcke, så var inte Eriko hemma. Efter en halvtimme ungefär, så kom jag på att han kanske har match? Haha.. bra koll jag har! Ja.. nu ska jag som sagt vila mig lite framför tv:n. Sen ska jag åka till Ed igen. Käka lite pizza och kanske ta en glas vin!

Hoppas att ni får en mysig lördagkväll.


KOMMER JAG ATT BLI RÄDD IKVÄLL?



Jag & Erik ska se Shutter Island ikväll. Den verkar ju hemskt kuslig.
Har ni sett den? Kommer jag att bli rädd? Hoppas det..


STACKARS MIG..




Hej på er godingar!

Jag mår skit idag! Jag är så jädrans förkyld och snurrig i huvudet. Jobbar i bokhandeln hela dagen. Stackars alla kunder som jag snorar och snyter mig på.. usch! Men vad jag ska göra då? Mamma & Pappa är på Kreta. Kicki är på väg till Sthlm och Alex är i Götlaborg. Ingen kan jag hjälpa mig. Jag är heeelt själv. Tyck synd om mig nu! Hoppas tiden gå fort, så att kl snart blir 19. Då ska jag hem och kurar ner mig i soffan med min Erik.


JAG SLITER..



Jag sliter som bara den i bokhandeln idag.
Det kom en massa drickor som skulle fyllas på i kylen. Det är banne mig tungt. Sen har jag även plockat upp choklad och lagt i olika korgar. Vilken slitsam dag!!! Jag har redan varit här i 4h. Tiden går fort idag. Det gillar vi! Men nu börjar det allt bli väldigt lugnt här, så då passar jag på att kika in på Ikeas hemsida och kolla på vad vi behöver köpa när vi åket dit. Hoppas på att vi kan åka dit till veckan.

BILD.



Jag med tre söta Pondustjejer. Siri, Isabel och Sarah.


SKÖNSÅNG I BUSSEN...


Skönsång i bussen hem från Pondusfesten. Sofie Mamo tar ton..


DAGENS PLANER.


MYSONSDAG.


Idag är det ju onsdag, vilket betyder "mysonsdag" Så vi har laddat upp med godsaker och kollar just nu på "Blood Diamond".
En film vi båda två gillar otroligt mycket. Dicaprio är en stor favorit hos oss båda.

Förresten.. Har ni smakat på den mörka chokladen med marsipan i? Fantastisk god! Try it!

VI BÖRJAR PACKA LITE SMÅTT..



Vi börjar packa lite smått inför flytten. Känns skönt att ta tag i det redan nu,
så att det inte blir så mycket sen när själva flytten sker.


KOMMER SAKNA MIN ELIN.




Hur ska jag klara mig utan Elin i sommar? Som tur är så kommer ju Zandra hem! Då blir det mycket häng hoppas jag! Jag älskar verkligen att bara gå och ta en fika och tjöta i några timmar. Eller bara ta en promenad. Mysa med mina flickor helt enkelt. Idag gick jag & Elin till Biscuit. Jag tog en kopp te (honung & melon.. supergod!) och Elin en kopp kaffe. Visst är servisen fin? Otroligt sött!


NYTT BEROENDE.


Jag har blivit beroende av ProViva fruktdryck.
Mina två favoriter är ju helt klart blåbär och mango!
Jag har fått för mig att det är bra för min mage? Jag inbillar mig det iaf, haha!

Har ni nåt beroende just nu? Vad som helst.. tell me!!


"BABY, WE WERE BORN TO RUN.."



Godmorgon solstrålar! Hoppas att ni har sovit gott. Jag börjar dagen med att slänga upp en bild på mig från igår. Igår var den en avslappnad stil som gällde. (Bytte om innan bion. Man kan ju inte gå med en Ramones t-shirt på SATC) Iaf.. Alex gamla Ramones t-shirt och ett par jenas. Det gillar vi! Plattade håret dagen till ära också. Ska jag nog fortsätta med!


UNDERBART, OTROLIGT, JÄVLA BRA!



Vilken toppendag jag & Månsson har haft idag! Först fika och mys. Sen blev det bio-popcorn-godis och kebab med mos! Vi kollade på "Sex and the city 2", Fy tusan va bra den var! En riktig måbra film. En film man kan se flera gånger om, lätt! Bättre än första filmen tycker jag. Jag skrattde istort sett genom hela filmen. Underbart!

Tack Elin för en toppendag!


"HAHA JAG DÖÖÖR..."

Elin har köpt sig en ny moped, som hon ska ha på kusten i sommar.
Här ska hon visa mig den för första gången.

Höj volymen så att ni hör!!! Haha.. så jävla bra!!





"DU FÅR INTE STOPPA KÖTTBULLAR I NÄSAN.."


Jag har precis kommit hem från en trevlig fika med Månsson. Vi tog även en sväng upp till min & Eriks nya lägenhet. Köket börjar bli färdigt nu och det är sååå fint! Jag gillart! Nu ska jag snart hämta upp Månsson för att sedan bege oss till Bäcke. Vi ska hänga lite hos mig & Ekan innan vi drar vidare till Uddevalla för att kolla på "Sex and the city 2". Kommer bli toppen detta!




HELT PLÖSTLIGT UNDER MIDDAGEN PÅ SOMMARFESTEN SKER DETTA...


DAGENS PLANER.


FJÄRLILSRING.




Denna fjärlilsring är en stor favorit! Ni hittar den på H.M.



"HONEY, I`M TOUGHER THAN THE REST"


(kjol - Lindex, skärp - Lindex, linne - Thailand, skor - skopunkten)




I BUTIK NU - LINDEX


HOTELL ELIN.



I denna otroligt charmiga lilla stuga tillbringade jag helgen i.

Elins lya över sommaren! Mysigare kan man nog inte få!
Hon skämde bort mig ordentligt med b.la en brakfrukost. Jag gillart!


GODMORGON.




Godmorgon kära vänner. Just nu myser jag runt i mina mjukiskläder och lyssnar på "The Boss". Min älskade gubbe! Nu ska jag koka mig några ägg och sedan lägga mig i soffan för att kolla på "Dear John" ännu en gång. Man får ju inte nog av snyggingen Channing Tatum! Vilken toppenmorgon!


EEINE MEENIE.



(Jag ligger och steker i Hunnebostrand.)

Dansar just nu runt i lägenheten och sjunger med till "Eeine meeine". Helt klart helgens låt!



MIN NYA HOBBY.



Jag,Erik & Martin har spelat lite tennis idag. Riktigt riktigt roligt! Jag måste säga att jag är lite imponerad av mig själv. Tror killarna var det också! =) Men Martin är allt en jäkel på tennis. Jag & Ekan har mycket att lära. Men nu när vi flyttar till Ed så har vi ju tennisbanan bara några meter ifrån våran lägenhet, så nu kan vi lira lite =) Min nya hobby! Synd att jag är för gammal för att bli proffs... för självklart hade jag ju lyckats!

BÄSTKUSTEN.



Jag och Månsson hade en superhärlig dag igår. Solning och mycket tjejsnack nere vid havet.


GALEN KVÄLL.





FRAM MED VINET!!



Jag har precis tagit en dusch och även fått i mig lite pasta a lá Elin. Härligt! Nu är Månsson och duschar. Då passar jag givetvis på att blogga!! Idag har vi legat på klipporna och stekt. Dum som jag är så smörjde jag inte in mig. Har gjort det hela veckan, men inte idag. Trodde inte att vi skulle bli ute så länge för det var kyliga vindar här i morse. Nu ser jag ut som en kräfta! Jag kommer med andra ord att bli kallas "Kräftan" på festen idag. Nejdå.. lite solpuder så. Heja puder!!

Nu ska vi korka upp rosévinet (eller skruva upp.. korka upp låter festligare!) Jag ska blåsa håret och trippla det. Tänkte ha plattat först, men som Elin sa: "Du kommer störa dig ikväll på att ditt hår bara hänger och har fallit ner." Precis så är det! Såå.. heja trippeltången!!

Vilken brakfest det kommer bli ikväll. Ska bli så roligt att träffa Siri också!! (vi gick i samma klass i gymnasiet!)

JAG GILLART!



I onsdags åkte jag & mamma till Karlssons en sväng. Mamma skulle kika på nåt till balkongen. Vi blev kvar där inne en stund. Dom har faktiskt riktigt fina saker! Jag ska köpa några söta ugnsformar där till lägenheten. Ni vet sådana där små som man kan få potatisgratäng i t.ex när man är ute och äter på restaurang? Superfina! Sen fick jag tips av Månsson att det fanns bra handdukar där. Hittade den här färgen (titta ovan), som jag tycker är en riktigt fräsch färg att ha på sina handdukar. Köpte bara en. Var ju tvungen att testa den, haha! Love it! Ska önska mig små och stora i inflyttningspresent tänkte jag! Sen köpte jag även två body lotion med doft av mango och kokos. Jag gillart!

 


SYRENBUSKE.


SMASKIGT.



Denna goda bakelse (?) vräkte jag i mig igår på det nya cafét The Biscuit.
Den var riktigt smarrig. Det är även jordgubbar i mitten!! Tog nog 1 min, sen var den redan i min lilla mage.

Varför kan jag aldrig njuta?!


DAGENS PLANER.


LÖRDAGENS OUTFIT?


jeans - Cheapmonday, top - Twist & Tango, skor - Dinsko

På lördag har Pondus sin sommarfest i Bovallstrand. Det blir middag på Hugos Magasin (tror att det hette så?) Sen blir det fest hela natten lång. In till Smögen ska vi också. Så.. vad tror ni om den här outfiten? (Med lite accessoarer till såklart!) Är den för tråkig? (Toppen är ljusrosa.. här sen orange ut!)

Jag kommer nog ta med mig lite kläder, så att jag inte ångrar mig.
Erik kör mig till Månsson i morgon kväll. Då blir det vin, chirre och mys!


FOTBOLL.



Katten kommer snart. Då ska vi åka och kolla på fotboll! Bäckefors-Ed. Erik är avstängd, men David ska vara med.
Sjävklart åker vi dit och kollar när det är sånt här fint väder också. Gött!! Glajjer är ju ett måste!
(Borde väl egentligen ha mina vanliga glasögon om jag ska se nåt men, haha!)


MIN SOMMARPLÅGA.



Den är ju så jäkla bra!
Blir pigg och på bra humör när jag hör den..


VISSA HAR DET GÖTT...




Här ligger vi nu och steker. Jag, pappa & även Alex! Sara har precis varit här på sin lunch och hängt lite. Trevligt! Snart ska jag åka till Bäcke och väcka Erik. Sen ska vi ta en sväng till Ed igen. Fika på det nya cafét och kolla på lägenheten! Inte långt kvar till flytten nu.. weeeiii!!!

Hopaps att ni steker lika mycket som jag idag!! UNDERBART!

PAPPA FÖRSÖKER TA HOPPKORT.




Ok.. vi lägger ner det! Sämre fotograf får man leta efter, Haha.
Jag undrar var dom på Konsum tänker om mig där bak under parasollet.. mohaha!!
Som ni ser så har jag tagit en power walk idag med. Går på 45 min.. ruggigt bra!

Nu ska det stekas!!


DUMLE TILL FRUKOST? ERIK KÄNNER MIG VÄL..



Detta fick jag se när jag gick upp i morse. Älskart!!


LJUVLIGT.



Vilken toppendag jag har haft! Powerwalk-frukost-solning-shopping på Karlssons (Visar imorgon vad jag köpte) i Ed på förmiddagen. Eftermiddagen spenderade vi ute i Bäcke. Jag gjorde en fräsch sommarlunch. Bulgur med paprika,gurka och grillad kyckling.. smaskens! Sen satt jag,Erik & Martin och pratade i ett par timmar på bänkarna utanför oss. Efter det åkte jag & Ekan och köpte glass och åkte upp till sjön och satte oss. Mysigt! Fan va dyrt det är med glass nu!! Vi köpte Magnum temptation fruit, en liten magnum, för 22 spänn! GALET! Vid 19-tiden åkte vi till Nordhaga och grillade. Vilken toppendag alltså.. jag gillart!

Hoppas att morgondagen blir lika ljuvlig. Jag ska iaf komma upp tidigt och åka till Ed.


KVÄLLSBLOGGNING.

Hoppas att ni njuter av dagen lika mycket som jag gör idag. Gick upp vid 6 och åkte till Ed för att städa på banken. När jag var färdig, så tog jag stora varvet runt sjön (5,6 km). Det är perfekt att gå vi 7-8 tiden. Inte för varmt, utan lagom. Härligt! Sen blev det frukost och mys på balkongen med mamma & pappa i solen. Pappa gick och jobbade 9.30 men jag & mamma ligger kvar! =) Det är disigt ute, vilket jag tycker är superhärligt!

Nä, nu ska jag ut och lägga mig igen. Det blir mer bloggning ikväll!


DAGENS PLANER.


RSS 2.0