Kalasdax igen!


Nu ska jag iväg på kalas till Havden, 18-års kalas!

När jag kommer tillbaka ska jag skriva om helgen och lägga upp bilder.





Redo för kalas!

Helg!

Äntligen fredag!!

Planerna för idag:
Ska alledeles strax åka in till konsum och handla. Idag blir det Gulaschsoppa till mig och min man! Jag älskar soppa! Vill ha kantareller, så att jag kan göra svampsoppa nån dag också! Iaf.. jag ska göra soppa. Efter maten tänker jag åka till Ed. Kicki ska hjälpa mig med att färga håret. Det behövs verkligen! Sen ska jag köpa en present till mamma & pappa. Kalas nu på söndag! Just det.. måste till systemet också och köpa vin till mig och Eriko. Eriko har match idag, så han kommer lite senare till Ed. Vi hoppas på att få träffa gänget nånstans. Vart håller ni hus ikväll? :)

På lördag blir det partaj! Här nedan är några bilder från förra året, monsterrace!





En tur till Göteborg.

I eftermiddag åker jag och Erik till gbg. Ska packa ur det sista ur lägenheten! Skön att få det gjort. Sen har jag planerat att åka in till stan en stund. Vi får väl se vad Erik tycker om det : )  Men jag måste till Zandra och köpa hårfärg!! Sen måste vi få i oss lite mat också. Tänk om Erik kunde lära sig att gilla sushi! Hur kan man inte gilla det?

Idag fyller Emelie år, Grattis Grattis!
Vi får fira dig på lördag gumman!!



Jag & min Erik på Öland.




Den här bilden på mig och Sara gillar jag väääldigt mycket!

Marknaden i våras.

Hej och hå!

Ja, nu är det bakning som gäller! Min man är och tränar och vad passar då inte bättre än att baka? =) Men det är fortfarande GI såklart! Bär muffins ska det bli. Är helt genomsvett också. Erik körde mig till konsum innan han åkte till träningen. När jag kom hem och skulle plocka upp varorna fick jag se att jag hade glömt kvar äggen. Waaahhaaa. Så jag fick helt enkelt ta cykeln! Cyklade som en dåre, haha! Men nu så.. nu är iaf muffinsarna i ugnen. Ska bli väldigt intressant detta. Ska lägga mig i soffan och kolla på Vänner så länge.

När Erik kommer hem från träningen ska vi åka till Nordhaga och säga hej till Lina & John.



Nu, 20 min senare:
Faaaaaaaaaaaaaan! Jag glömde saltet! Hur kunde jag glömma det?! Ååhh. Jaja, tur att ingen av oss är kräsna! Dom smakar bär iaf, men inget mer! haha



Lina & John

Idag kommer Eriks syster Lina och hennes pojkvän John till Sverige!
Dom ska vara här i en vecka! : )  Så det blir att åka till Nordhaga sen!!


Lina & John i Danmark.

Sorry för dålig uppdatering!

Imåndags tog jag tåget till gbg 09.28. När jag kom fram lunchade jag på MixIt, där man får göra sin egen sallad. Ett ställe jag varmt kan rekomendera!! (Ligger bredvid Berså, Kungsportsplatsen). Sen åkte jag hem och började grejja! Packade ner alla mina kläder i resväskor och städade ur lägenheten. Kl 16.00 kom en tjej för att kolla på lägenheten och hon bestämde sig för att ta den! Jag fick inte med allt hem, men en stor resväska och en annan stor väska kom med iaf! =) Resväskan var så tung att spännet (som man lyfter i) gick av, hmm.. mycket kläder? Japp! Resten av sakerna tar vi på torsdag. Då tar jag & Erik bilen istället!


Salladen från MixIt. Räkor,kräftor,kyckling,rödlök,paprika,fetaost,annanas,morot,champinjoner, gurka & majs. Underbart gott!!! Här är det GI som gäller!

Just det. Jag & Erik har bestämt oss för att gå på GI nu. (Nu tänker ni säkert: Det säger hon jämt!) Men nu när Erik är med är det allvar!!=) Vi gjorde det ifjol och det gick vääldigt bra!

Igår,måndag, tog jag bussen till Ed vid 13-tiden. Mamma har tjatat på mig att jag ska sortera alla mina kläder som jag har i Ed. Hade en hel del skit kan jag säga! Men också mycket kläder som jag knappt har använt, där prislappen fortfarande sitter på t.ex! Men jag har faktiskt blivit bättre på att köpa kläder som jag verkligen använder! Efter att jag hade sorterat gick jag till konsum och handlade mat och sen tog jag pappas bil tillbaka till Bäcke.


Mat,mat,mät. GI,GI,GI!!!

Vad gjorde jag av detta då...jo:


Kyckling med senapssås (fransk senap) med en god sallad.


Till efterätt blev det apelsinsallad med mörk choklad och valnötter.



Båda rätterna blev två nya favoriter. Riktigt riktigt gott!


Kräftskiva!

Igår jobbade jag mellan 10.00-14.30. Lugn dag, trots att det var lördag. Sen blev det städning hos mamma & pappa i några timmar. JAG städade upp efter Alex & Kicki som har bott själva hemma den här veckan. Mamma & pappa har vart på Mallorca i en vecka. JAG städade!! Visst har dom en fruktansvärt snäll syster?! Jag gjorde det för att jag vet själv hur det är att komma hem efter att man har vart borta och det ser förjävligt ut hemma. Det är inte roligt!

Sen styrde vi upp en kräftskiva. Det blev väldigt lyckat! Hela familjen vräkte i oss en massa kräftor & räkor, mums! Erik åkte iväg på en pokerturnering vid 18.00 tiden, man han var tillbaka igen vid 20.00. Det blev pizza för hans del. Hur kan man inte tycka om skaldjur!? Sen blev det skitsnack och mycket skratt. Alltid lika mysigt när familjen är sammlad.

Bilder kommer senare, hade inte med mig min egen kamera.. har nog aldrig hänt förut!


Härliga dagar!

I torsdags var vi på Liseberg!
Jag & Marcus tog tåget från Ed 09.28. När vi kom fram till gbg köpte vi varsin macka. Med parmaskinka och mozarella, mumma! En ny favorit hos oss båda! : ) Sen åkte vi hem till mig och lämnade våra väskor och jackor. Underbart väder ute!!! Vi mötte upp resten av gänget utanför Liseberg 12.00. (Sara,Micke,Zandra,Mats & Emelie) Vi var så glada över att det var så lite folk. Men det var ju inte så konstigt, för dom öppnade ju inte förran 15.00!! Det hade vi ju inte tänkte på såklart. Så vi gick in till stan. Tog en liten fika på nya Espresso House. Sen gick vi till systemet och köpte lite gott för kvällen. Det ställde vi sedan på Zandras jobb. Lite jobbigt att gå med det på Liseberg kanske. Efter det satte vi oss i parken. Några käkade glass och några drack öl. Tiden gick väldigt fort, helt plöstligt var kl 14.30, så vi började bege oss mot Liseberg! Jag har inte vart på Liseberg på 6 år, minst!! Åh, va roligt det var.. älskar att åka karusell!=) Favoriten var Kanonen! Men Ballder och Flumride är ju också två andra favoriter såklart. Men bäst av allt var ju Marcus skrik, som han hade under alla karuseller.. heeelt hysterisk, hahahaa!!! Självklart spelade vi lite också, men vann tyvärr ingen stort! =( Jag vann en påse bilar och Sara vann en påse chips! Tiden gick galet fort. Vi var där från 15.00-21.00. Var ganska trätta i benen sen kan jag säga! Vi åkte direkt hem till Zandra & Mats. Gjorde oss i ordning lite smått, öppnade vinflaskorna och vräkte i oss chipsen, underbart! Alla sov över, mys mys!




















Fredag. Grattis Mats!! Zandra väckte oss 09.00. Hon hade gått upp 08.00 och bakat tårta till sin Mats. Så vi skulle upp och sjunga sen : ) Han fick en superfin klocka av Zandra!! Tårtan var riktigt god, tack Zazzi!! Jag & Marcus skulle med bussen 10.55, så vi stressade iväg hem till mig och hämtade våra saker och sen åkte vi ner centralen. Jag hoppade av hos Erik i Bäcke. Vi hade en supermysig kväll. Åkte till Uddevalla och gick på "Sommaren med Göran". Skrattade nästan genom hela filmen. Skit roligt måste jag säga! =) Efter bion åkte vi till Chaplin och köpte lite mat. Vi tog med oss maten och åkte ut till havet och satte oss och kollade på solnedgången, mysigt! Sen blev det mys resten av kvällen, härligt!


Ja, jag har sagt upp mig!

Äntligen har jag gjort det, och jag mår jätte bra just nu ska jag säga er!
Det blev många tårar med min persika, som jag kommer sakna så jäkla mycket! Men vi kommer ju att ses ändå. Mitt kontrakt på lägenheten går ut nu i augusti också, så jag flyttar hem till Dalsland och börjar på ruta ett igen! Söka jobb & boende! Men nu är jag i närheten av Erik & min familj, så det känns väldigt skönt! Ni anar inte vilken lättnad jag har i kroppen just nu.. så skönt!

Tog tåget hem 17.46. Före det blev det en fika med Elin på Condeco. Sen blev det bowling med gänget Sara,Micke,Zandra,Mats,Annicka,Emelie & Munter. En öl på det också! Erik jobbar kväll den här veckan tyvärr, så han kunde inte vara med. Gissa vem som vann.. jo jag såklart! =) Imorgon blir det en heldag i gbg med gänget. Först Lisseberg och sen vin & mat. Härligt!!











Natti natti!

Känner en lättnad i kroppen.. nu åker jag hem!

Kan t.om le idag. Ett posekort på det!


Tar ett djupt andetag..

Tar ett djupt andetag... idag gör jag det!


Skönsång påväg till Grebban!


Lite skratt..


Skarsgård påminner så mycket om Alex, haha!


Förvirrad och deppig.

Jag har gått och vart lite små deppig länge nu.
Jag vet inte vad jag vill längre. Jag trivs inte på jobbet. Jag får ångest varje gång jag går dit. Varje söndagkväll gråter jag för att jag inte vill att det ska bli månadg. Jag trivs knappt i Göteborg längre känns det som. Trodde aldrig att det skulle hända.. Jag vet inte om det har med jobbet att göra, men jag skulle tro det!. Just nu vet jag att jag mår bäst när jag är hemma i Dalsland. Men jag vill ju inte bo där egentligen, jag vill bo i stan!! Men som nån sa till mig: "Det spelar väl ingen roll vart man bor, huvudsaken är att man trivs och mår bra!" Sant!

Det har vart väldigt stressigt på jobbet dom senaste månaderna och jag känner att jag inte pallar längre. Jag vet inte vad jag ska göra. Mår skit rent ut sagt! Tur att jag har Erik som alltid finns där för mig.


Nu skulle "Vänner" göra susen.. ge mig lite Ross!


Längtar tillbaka till Öland.

Öland blev verkligen en favorit! Där var jag inte för sista gången..


Sommar 09 i bilder.
































Beställt från H.M.


Väst 499:-


Klänning 199:-

Fruktsallad + Prison Break + Bolt

Usch, va dagen gick fort igår...
Jag jobbade mellan 12-14. Annicka & Freddie kom och hälsade på mig en stund. Dom är allt för roliga, haha! Sen tog jag bussen hem till min goding. Vi käkade tacos. Efter maten somnade vi båda två kramandes i soffan, myspys. När vi vaknade sen kollade vi lite på fotboll. Tottenham-Liverpool. Bra match! Helt plöstligt började Erik få en fruktansvärd huvudvärk, stackarn. Så jag fick åka till konsum och köpa alvedon & treo! Köpte även lite godis och frukt, fruktsallad! Efter ett par timmar mådde han bättre igen. Jag tror att det var godiset! : )

Självklart kollade på 100m finalen. Hejja Bolt! Vilken kille.. han gillar jag! =) 9,58.. jag är inte långt efter!

Sen blev det Prison Break! Är det nån förresten som har Prison Break boxarna? Jag har sett färdigt, men jag ska börja se om med Erik, som inte har sett det än. Någon?!!!


Mumma! Vundruor,melon,kiwi & persika!


Erik visar sin kärlek till min kamera.. nu ångrar han nog att han köpte den till mig, mohahahaa!!


Då var man tillbaka i gbg. Alltid lika jobbigt att åka ifrån Erik. Men jag ska ju hem nästa helg och nästa helg igen! =) Ska jobba i bokhandeln igen, mamma & pappa kommer på lördag! Nästa helg igen kommer Lina & John till Sverige. Sen är det ju Monsterrace också! Det kan man ju inte missa, haha! Kan tänka mig att det blir lite partaj nu till helgen också. Får ju fira att Emelie har kommit hem!



Emelie Slem Johansson kommer hem!

Imorgon kommer Emelie hem!! Och inte bra i någon vecka, utan på obestämd tid, (som jag har förstått?)! =) Ska bli väldigt roligt!

Idag är det söndag och det betyder att man ska jobba i morgon. Nä, nu ska jag inte vara sån. Söndag är en härlig dag! En riktig slappardag! Jobbar i bokhandeln mellan 12-14. Sen tar jag bussen till Erik. Idag blir det Tacos till middag. Skulle ätit det i fredag egentligen, men vi blev aldrig hungriga och igår åt vi middag på Nordhaga. Så då tar vi det idag istället! =) Hoppas det går nåt bra på tv, annars får vi väl hyra nåt istället.

Nu ska jag retunera tidningarna, tjing!


Fina Emelie.

Ruggugglor!

Jag får väl hålla med min kära svärmor att jag & Erik är "Ruggugglor" denna helg! 

Igår kom Erik och hämtade mig vid tåget. Sen gick vi in en snabbis på konsum och handlade lite gott för kvällen. Båda var trötta och Erik skulle i upp 06.00 dan efter. Så det blev inte så sent. Några timmar framför tv:n : )
Imorse fick jag låna Monica & Stigs bil till Ed, eftersom Erik har jour, tack tack! Har jobbat med Kicken i idag. Gick så bra så, förutom en otrevlig norrman! Blir galen på den mannen! Etter jobbet åkte jag direkt till Nordhaga, där vi var bjudna på middag, mumma! Monica hade även bakat morotskaka!!! Min absoluta favorit, gott gott! Efter maten somnade jag mot Eriks axel, det var gott. Åkte hem igen vid 17-tiden. Nu sitter vi i soffan och kollar på fotboll. Både Newcastle & Arsenal. Dom leder båda två, weeeii!!

Nä, nu ska jag ta och öppna chipsen!

Vill ha fredag!

Nu vill jag att det ska bli fredag!
Ska mysa med min älskling heeela helgen. Vi såg ju knappt varandra sist helg.
Men båda ska jobba också. Han ska jobba över och jag ska jobba i bokhandeln.
Mamma & pappa ska till Mallorca dom gottegrisarna. Är riktigt avis!
 Så jag ska jobba två helger framöver.
På vardagarna är det Lena & Märtha (från gamla kisoken i Ed),
 som ska hålla ställningarna i affären! =)

Jag är så lycklig över att jag har hittat en skinnjacka så ni kan inte fatta!!
Nu är det bara en snygg Kavaj jag ska hitta. Letande över hela stan igår. Men det finns ju inga!
Fanns några som jag gillade på ZARA. Men jag lägger inte 1000/2000 kr på en Kavaj, no way!
Tänk om man kunde ha en sådan tur som Annicka..
som hittade den snyggaste av dom alla på Gina, för halva priset också!! Vilket kap!



Love it!



pose, pose,pose

Nu är jag hel igen! haha



En annan favorit just nu är detta bruna nagellacket från H.M




Min goda och nyttiga lunch idag:

Gott & nyttigt


Kyckling,bacon,avocado,tomat,paprika och gurka
(Men jag glömde fetaosten, tusan också!)

Lite shopping två dagar i rad + en smothie!

Igår efter jobbet strosade jag & Sheeva runt på stan. Köpte två svarta bh:ar +lite smått och gått från HM. Sen gick vi till Condeco. Jag tog en jordgubbssmothie och Sheeva tog en glas vitt. Mysigt! Jag var hemma igen vid 19-tiden. Då gick jag till ICA och handlade mat. Nyttig mat! Ska bli av med "semster kilorna" tänkte jag. Så det blir GI ett tag! =) Kött & grönsaker, mums! När jag kom hem hade jag lite hemmaspa. Hade ansiktsmask,färgade ögonbrynen,målade naglarna och smörde sedan in mig i brun utan sol, härligt!! Väldigt avkopplade måste jag säga : ) Somnade gott sedan. Rätt tidigt också. Skönt att få sova länge.


Min fina Sheeva på Condeco.


Testar min nya kamera. Är riktigt nöjd! =)


Mums!




Lite shopping från H.M


lotion,ansiktskräm,puder,nagellack,rouge,ansiktsmask och ögonbrynsfärg.



Idag hittade jag det jag har letat efter läääänge. En ny skinnjacka! 2h gick jag runt på stan idag. Hittade först en på MQ, sen en på ZARA men slutligen så hittade jag den snyggaste på SISTERS!!! Den är väääldigt lik den jag blev av med på Midsommar. Ville ju ha en likadan! Weeiii. Bild kommer i morgon!!

Helgen.

Fredag. Åkte hem till Annicka runt 20.00. Jag hade inte ätit på hela dagen, så jag hade köpt med mig kött och potatissallad. Så jag satt och mumsade i mig det medan Annicka gjorde i ordning sig. Efter en stund kom Freddie. Vi tre satt och snackade en massa skit och drack lite vin. Efter ett par timmar kom Josef,Gurra,Ekbergarna och Sandra. Det var Grebban som stod på schemat! Kempalainen var snäll och körde. Det var jag,Annicka,Freddie,Gurra & Josef som åkte. Pappa var snäll och lånade ut bilen till oss. Så fick åka hem till Carina & Per där mamma och pappa var och hämta den. Vi blev kvar där en liten stund och pratade. Sen insåg vi att kl var ganska mycket, så vi var tvugna att åka. 01.00 var vi framme i Grebban! Gick först till Terassen och sedan till Kallsup. Roligast hade vi på Kallsup, bra musik!! Men jisses så svettigt!! Ingen luft där inte.. självklart avslutade vi kvällen med langos! En riktigt rolig kväll må jag säga! =)


Josef & jag


Jag & Annicka


Min söta katt!


Jag är på bra humör!


Månsson väntade på oss i Grebban.


Jag inne på Terassen!


Månsson & Gurra


Freddie på Kallsup!


David på Kallsup! =)


Freddie & Annicka


David & Annicka dansar loss!!


Lördag. Ställde kl på 10.00 så att jag inte skulle sova bort hela dan. Vi var inte hemma förrän 04.00-05.00, Waaahhh. Jag & Annicka till cafét och åt lite lunch vid 12-tiden. Räksalla för mig och kycklingsallad för Annicka, en standard för oss! =) Vid 14-tiden åkte vi på kalas, 90 årskalas i Håbol. Jag,Kicki,Elias & Tina cabade dit med David, härligt! Kalaset var ingen höjdare. Kände knappt någon! Så jag,Kicki,Henke,Elias & Sofie åkte hem efter 1h! =) Somnade som en sten på soffan och sov i 2 h. Sen väcker Annicka mig med ett sms och säger att hon ska komma om 1h. Upp och hoppa, in i duschen, på med sminket och gör i ordnning håret! Freddie,Josef & Gurra kom också. Även Henke & Peter. Det var Grebban som gällde denna kväll också! Jenny var snäll och körde! Kom ner lika sent den här kvällen också, och lika svettigt på Kallsup var det.. usch, haha! Langosen var konstigt nog godare än i fredags! : ) En lyckad kväll här också!


David,Elias & Tina


David.


Jag! haha


Kickelin =)


Annicka & Josef hemma hos moi!


Lite dans bjöds det på..


Jag i bilen..


Dansade loss på Kallsup!


Min söta Annicat!


Min söta syssling som körde oss! =)


Freddie & Gurra!


Laaaangooos!!!


Avslutar med denna underbara bild på Josef! : )


Söndag. Hade lite Prison Break maraton på förmiddagen. Vid 15-tiden åkte jag,Annicka & Josef till Tjuren och käkade. Jägarschnitzel för alla tre, mums!!! Sen fick jag äntligen träffa min Erik!! Han kom och hämtade mig vid 17-tiden. Vi myste till det med pannkakor,choklad,lite godis och "Baksmällan", ´Jag skrattade nästan genom heela filmen, jisses så rolig! =) Vi la oss ganska tidigt. Skönt att få sova i min älsklings famn igen.

Ed.

Jag kommer att vara i Ed i helgen!
Erik och killarna ska till Hunnebo och partajja.
Det var meningen att vi tjejer skulle ha en tjejhelg. Men nu blir det inte så! =(
Mitt huvud sprängs snart btw. Ska knapra mer tabletter! =)
En rolig sak mitt upp i allt det tråkiga. Min älskling har köpt en ny kamera till mig!!!!!
Är superduper glad kan jag säga. Tack ännu en gång Erik! Du är bäst!
Här ska det fotas! (Mer än vanligt, haha)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Prison Break.
Jag kollade på det i början när det gick, men missade för mycket sen för att följa det.
Så nu ska börja om från början.. eller ja.. från andra säsongen. Jag gillart!





Mobilfoton:

Några bilder som jag hittade i mobilen : )


Jag & Sheeva busar på jobbet, haha!


Egokort.


Marstrand.


Sebbe,Flum & Elin. En underbar eftermiddag på Marstrand!


Jag glassar på tågstationen med färskpressad  juice!


Mums!!


Zandra,Mats & Erik stekar på Tylösand : )


Härligt! Åh, vad jag längtar tillbaka...


En öl i värmen, på Öland!


Erik mumsar i sig en irish coffée : )


Öland!!


Helsingborg!


Puss puss


Det här tycker jag var roligt:

Kamera mannen fisar och får Tiger Woods att skratta högt, hahhaha!

Vill ha!!!!!

Den här lägenheten vill jag ha!
Lite för dyr .. Men den är perfekt!
Vill ha en egen lägenhet nu!

Längtar efter Erik! Känns lite ovant att sova ensam nu, eftersom vi vart med varandra i stort sett varje dag under dom 5 veckorna som jag var hemma i Dalsland. Saknar det redan.. usch hur ska detta gå!?

Ligger och lyssnar på musik. Kings of leon & Jordin Sparks finns på min playlist.


Kan inte sova.

Kan inte sova













Romantisk komedi står på schemat.

Ikväll är det romantik som gäller!
 På 3:an går en mysig film som börjar nu kl 21.00, Kate & Leopold.
Har sett den många gånger innan och jag tycker att den är supermysig!
Och vem gillar inte Meg Ryan?!
Till filmen har jag naturgodis och Brämhults apeslin/annansjuice.



MUMS!!



Kate & Leopold


Just nu..

Just nu sitter jag framför tv:n och kollar på Bones och äter ris & currysås.
En helt vanlig tisdag.

Bones

På repeat just nu: Jordin Sparks - Battlefield.


Ingen rolig dag.

Usch usch usch.. idag har det inte vart någon rolig dag. Gick upp 06.00 och åkte med bussen från Bäcke 06.50. Ville bara gå av bussen. När jag kom till jobbet kände jag på mig att detta skulle bli en pissdag och det blev det! Kände mig depp hela dagen. Åt till och med sushi, men inte ens det hjälpte! När kl blev 17.00 kände jag en lättnad.. äntligen får jag gå hem! Det första jag gjorde var att hoppa in i duschen och där stod jag i 15 min och lyssnade på musik samtidigt. Sen gick jag till ICA och handlade lite. Sen hoppade jag i mina mjukiskläder, satte mig í soffan och käkade lite kvällsmat samtidigt som jag har kollat lite på tv. Bl.a "How i met you mother" och "2 1/2 men". Lite skratt kom allt : )


Mums! Fil med banan och lite nöttifrötti =)

Min helg.

Fredag. Annicka, Josef, Marcus och Gurra skulle komma och hämta mig vid 16.00, men dom kom 17.00, stressigt eftersom som vi skulle vara hos Zandra och Mats 19.30 och vi skulle hem till mig innan!! Vi var var framme hos mig 19.10 och vagnen som vi skulle åka med skulle gå 19.20. Jag & Annicka var som tur var redan färdiga =) Det var killarna som bara skulle byta om, men dom han knappt det innan vi fick börja springa. Elin hoppade på vid hållplatsen efter oss och när vi kom till korsvägen där vi skulle byta till buss kom vi på att vi hade glömt Christians och Zandras presenter + vårat dricka som vi skulle ha på förfesten, haha lyckat! Så vi fick åka tillbaka och sen tog vi taxi från mig till Zandra istället. Annars skulle vi aldrig komma fram. Sebbe hängde på också. Vi var inte hos Zandra & Mats förrän 20.30 =( Synd, för vi han inte vara där så länge tills vi sedan skulle gå vidare. Mycket folk var det där. Sara & Micke blev en överaskning, roligt roligt. Sen var det Zandra, Mats, Christian, Klara, Mattias, Martin, Netskar och Nocke + vi sju som åkte dit tillsammans då. Så vi var ett stort gäng! Zandra hade bokat bord på Vasastan kl 22.00. Som vanligt var det god mat och billig dryck, härligt! Vi var kvar där till 02.00. Sen gick vi vidare till Parken. Där var vi kvar tills 04.00 sen gick jag,Annicka & Freddie till Burger King och käkade. Vi var inte hemma förrän 05.30, det var morgon och fåglade kvittrade och det konstiga var att vi var inte alls trötta! =) Men vi somnade till slut. Lyckad kväll (förutom onda fötter)

























Lördag. Gick upp 09.00. Så det blev ingen skönhetssömn där inte. Åkte med tåget till Uddevalla 10.43 och sedan buss från Uddevalla till Bäcke. Sov hela resan! Lämnade över min lägenhet till Annicka & Freddie =) Hoppas ni tog hand om den väl! Dom skulle kvar en kväll till nämligen. När jag kom fram till Bäcke kom Stig och körde förbi mig vid konsum. Han plockade upp mig så klart och körde hem mig till Erik, skönt! Jag la mig i sängen med kläderna på och somnade på en gång. Erik kom hem vid 14.00 sen. Han var lika trött han. Vi låg och halvsov lite i sängen ett tag. Sen fick vi hoppa in i duschen och göra i ordning oss för Terése 40 års kalas som började kl 17.00. Där bjöds det på skaldjur,vin,drinkar och tårta, gott gott! En mycket lyckad kväll med mycket skratt! : )








Söndag. Vaknade 12.30, paaanik!! Min sista semesterdag och jag sover bort halva! =( Upp och hoppa. Åkte till Monica och Stig och åt lite frukost eller ja lunch får vi väl kalla det. Nu har vi precis kollat på Wallander - Kuriren. Monica och Stig lånade den igår, så vi snodde med oss den. Den var väl som dom andra. Har tröttnat lite på Wallander. Nu ska vi snart åka tillbaka till Monica & Stig och äta middag. Sen ska vi till Terése och Anders och säga hejdå till Marie-Louise som åker hem på fredag. Jag åker till gbg i morgon bitti.. uscha mejjen..

RSS 2.0