Tjingeling.

Hej hej!!

Hoppas att ni har haft en trevlig jul.. det har iaf jag haft : )
Fick många fina julklappar.. den bästa var såklart Bruce Springsteen biljtten till Ullevi i sommar.. yeeeah!!

Erik blev glad för min med.. som var en resa till London och kolla på fotboll, Westham-Newcastle..
Ska få se LJUNGBERG!!!=) haha.. 3 nätter blir vi där.. 25-28 april.. härlich!

Nu sitter vi ute i Lindome och väntar på att Zandra ska komma hem så att vi kan äta. Fläskfilé med bacon och brieost med pressad potatis och pepparsås, mumma!

Två dagar kvar till Sälen nu.. underbart!!

Ska lägga upp lite bilder från julen i morgon : )

Ha en trevlig kväll!

Aj min mage..

Nu har det kommit tillbaka igen.. tredje gången på 2 mån typ. Ont i magen och spyr.. men den här gången har jag mer ont i magen än vad jag spyr. Usch.. tråkigt och jobbigt!

Sitter och lyssnar på musik och väntar på att Erik ska komma hem. Han är och spelar bandy. Sen ska vi åka en sväng till Nordhaga. Familjen är samlad, utom söta Lina som är i London!!

Imorgon är det de sista julklapparna som ska fixas.. sen blir det kanske lite spelkväll här med dom som är i Ed. En liten uppesittarkväll med lite glögg,spel och mys.

Lyssnar just nu på:
Leona Lewis - Bleeding Love
En riktig Charlotte låt : )

image289

Det här känns inte längesen.. och det är nästan ett år sedan nu.. galet!


image290


..........


Finast! <3
image287

Lilla julafton i Lindome,ledig, söta Lea

Hej hej!

Nu är lilla julafton över =( Men vi hade det ju väldigt roligt iaf! Jag var väldigt trött efter att ha jobbat 10-19 på en lördag.. inte så roligt kan jag säga.. men bra pengar : )

När jag kom hem var det fullt hus. Vi var 20 st.. Alla var finklädda med något rött på sig (som var ett måste) Långbordet var dukat och maten var alldeles strax färdigt.
Det var den godaste julmaten än så länge igår :-)
Sen blev det julklappsöppning, julgodis och alkohol! Trevligt trevligt..

Den här veckan har varit väldig skön. Har varit ledig sen tisdag.. och är ledig fram till Annandagen.. då börjar jag jobba 15.00.. härligt! Sen jobbar jag fram till lördag och sen åker vi till SÄÄÄÄÄÄLEN!!!! Underbart.

Idag har jag och Erik vart hos Jessica, Thomas och lilla Lea. Hon är ju så söt.. vilken gullegris,, vill bara ha henne! =) Längtar till Krabaten kommer ut... ska bli otroligt roligt =))


Här kommer lite bilder från lilla julafton och på lilla Lea!

image278
Såhär roligt hade Erik det =) Under julklappsöppningen.. haha

image279
Julmys!

image280
Söta Zandra i sin fina julklapp.. som ANNA har gjort =)

image281
Haha.. Anna i sina julklappar =)

image282
..och här var en annan rolig julklapp.. ett pussel.. av en viss person! hahaha


image283
Lilla Lea... sötast!


image284
Haha.. vilka snyggingar! =)

image285
Har äntligen blonderat mig =) Var ganska trött på min utväxt!

Nu väntar jag ¨på älklingen ska komma hem från träningen så att vi kan äta tacos!

Mys,kalas gbg

Usch vad det går fort.. i fredags när jag kom hit tänkte jag: Åh vad skönt att få vara med erik i 3-4 dagar..!! Det har redan gått.. i morgon åker jag tillbaka till gbg :( Tycker att det är så jobbigt att åka ifrån han hela tiden.. om vi ändå kunde bo på samma ställe!!

I lördags var jag ju på julbord på hotellet med mamma, pappa och lianpac.. mycket trevligt och mycket god mat! Var i Bäckefors runt 22.30.. Erik var hos Anders och Rebeca och spelade poker.. så jag åkte dit.. var inte där länge, do hade nästan spelat klart. Men där fanns ju lilla Astrid.. gud så söt unge! En sån vill jag ha :-) haha..

I går, söndag, Jag var i Ed en sväng medans Erik var ute med brandkårn.. sen gjorde vi mat, kolla på film och myste.. Erik är en riktig tröttis!! Kan aldrig somna när han somnar före mig.. så jag gick upp och kollade på tv,somnade inte förran 2!

Idag gick vi upp vid 9 och åkte till Ed. Erik skulle på massage så jag passade på att åka till mamma och pappa.. hjälpte dom lite i bokhandeln och snackade julklappar.. alltid lika roligt : )

Erik jobbar eftermiddag den här veckan. Passar ju väldigt bra att lilla Peter fyller 18 så att det är kalas.. så har jag nåt att göra =) Hmm jag undrar vad Katarina ska bju på...


Till helgen är det ju den berömda julmyset i Lindome! Nu ör vi runt 20 personer tror jag.. jag och erik ska ha hand om korven iaf! Lite jobbigt att jag ska jobba hela helgen + att dom har öppet längre nu innan jul.. så på lördag slutar jag 19.00!!!! waaahaha...


Nu ska jag måla naglarna.. sen åker jag till Ed!

Hemma i Dalsland!

Kom hem till Dalsland 23.30 igår. Erik kom och hämtade mig.. åkte hem och la oss i soffan och kollade på idol finalen som jag missade live =( Men vad roligt att Marie vann!!!!! Det var hon värd.. jätte roligt!

Skönt att båda hade sovmorgon idag och att vi bara kunde ta det lugnt.. det var längesen! Åkte hem till Therese & Anders en stund... trevligt trevligt!
Nu är Erik ute på Bäckefors julmarkand och delar ut nåt som har att göra med brandkåren.. haha.. och jag sitter här inne i värmen och myser! härligt..

Ska snart iväg på juuuuulbord!! Gud så gott. ännu ett julbord =) Det är med mamma och pappa och lianpac på hotellet.. ska bli så roligt! Synd att erik har jour.. han kan ju inte följa med.. men jag komme rhem till han sen.

Här kommer lite bilder från julbordet med jobbet:

image273
Zandra satte i lite löshår.. åh vad jag saknar mitt långa hår!!!

image274
Bella & Veronika äter =)

image275
Booowling.. jag vann i mitt lag!! yeah..

image276
Marie väljer klot : )

image277
Jag & Bella

Blandade bilder :)

image256

image257

image258

image259

image260














Juuuulbord :-p

Ikväll är det julbord och bowling som gäller!!! Ska bli riktigt rikigt roligt.. och gott =))
Det är alla Nilson och Jerns i gbg, och vi ska träffas på Nilson på arkaden först för att dricka lite glögg och mingla : ) Sen drar vi vidare till Star bowling!
Ska sova hos ansi inatt, eftersom det kommer bli lite sent, så jag kommer nog missa sista pendeltåget hem.. myspys!

Idag är jag ledig heeela dagen.. så skönt.. sitter bara och slappar.. härlich!

Sen är jag även ledig hela helgen och måndagen.. då ska jag vara hos min baby.. underbart : )
Han har jour i helgen också, så det kommer bli lugnt och skönt!!

Nästa helg igen den 15.. blir det julmys här i Lindome.. ska bli så jäkla roligt.. =)) Alla kommer och alla ska ha med sig nåt till julbordet.. vilken kväll!

Imorgon lägger jag upp bilder från kvällen..

Nu ska jag hålla Zandra lite sällskap som är sjuk..


Tjing


RSS 2.0