TRE KILO TYNGRE.




Efter allt jag har ätit idag, så har jag nog gått upp tre kg, haha! Zandra.. förlåt om ja läskar dig med godiset : ) Hur klarar sig förresten Mats utan sitt godis? hihi.. Nu ska jag & Ekan lägga oss i sängen och kolla på "123 kapad", med Denzel Washington & John Travolta. Någon som har sett den? Jag tror iaf att den är bra..

Imorgon tar vi nog en liten tripp till Torp eller Överby. Nåt ska vi hitta på iaf!

Godnatt mina godingar.


MUMS.


(Ugnstekta rotfrukter, ugnstekt kycklingfilé med champinjonsås och en fräsch tomat - & löksallad.)

Ekan gjorde mat idag.
Han är så duktig min man.. Nu har han åkt till sin träning och jag sitter och kollar på Vänner. När Vänner är slut ska jag åka bort till Konsum och köpa chips! Hallå, det är ju mysondags + årsdag! Känns bra att äta chips när Erik är och tränar också, haha!


UPPTAGEN VARJE HELG..


Camilla ringde precis från Lindex och gav mig mer tider.
Jag jobbar varje helg nu fram till 1 maj! Klockrent att jobba helger. Jisses vilka pengar man tjänar! Roligare att jobba helger också, för då är det full rulle och det älskar jag! Men jag ska inte jobba på Lindex på marknaden, yes! Men jag ska jobba i bokhandeln. Så jag hinner gå lite på marknadn iaf. Det kan man ju inte missa! Sockar,sockar,sockar!!

Åh vad jag ser fram emot påsken! Imorgon blir det påskmiddag hos mamma & pappa. Jag ska hjälpa till med matlagningen. Roligt roligt! På fredag blir det påskmiddag på Nordhaga. Ska bli så roligt att träffa Ida med familj. Ses ju inte så ofta direkt. Har längtat så mycket efter Edde! Ska bli roligt att höra han prata, haha. Stina & Tompa kommer inte, tror jag iaf? Men jisses.. påskbreven får jag kanske börja måla? Man måste ju skicka påskbrev! Vilka skålar man fick med godis när man var liten. Gottans.

Förra året, eller om det var två år sedan, så började gråta för att jag inte fick nån påskmat. Missade middagen på Nordhaga och mamma & pappa hade ingen påskmiddag. Det är sant! Jag älskar ju påskmat! Men i år behöver jag verkligen inte vara ledsen, för jag får ju två middagar.. mohaha!



Förresten...påskpyntar ni?


JUST NU.


Just nu sitter jag och väntar på att Eriko ska vakna, så att vi kan börja vår mysdag!


H.M.


TRE ÅR.



Godmorgon mina fina läsar.
Hoppas att ni har sovit gott! Jag är uppe tidigt idag med. Orkade inte gå till banken igår, så jag gick dit idag istället. (Ångrar mig!) Hade varit riktigt skönt med en sovmorgon. Men ja ska en sväng till Dalslands Sparbank också. Sen ska jag hem till min Erik och mysa. Vi firar våran 3-årsdag idag! (Ja, jag räknar med dom månaderna då vi inte var ihop ett tag!) Kan inte fatta att det har gått tre år!! GALET. Vi blev som ni säkert redan vet in love i Sälen.. men att det skulle kännas bättre nu än vad det gjorde för tre år sedan, det trodde jag aldrig!

Love you!



DAGENS PLANER.


JOBBA PÅ PONDUS.

Therese ringde precis och frågade om jag kunde jobba imorgon (på Pondus). Självklart sa jag ja! Mellan 11-17 ska jag jobba. Så jag får sova i Ed ikväll. För det går nämligen inga bussar som stämmer i morgon bitti härifrån.

BARNKALASET.













Barnkalaset blev riktigt lyckat!
Kl 19.00 började det, men jag kom dit vid 20.00. Åkte buss från Bäcke! De flesta hade kommit och alla såg fram emot kvällen. Det bjöds först på korv & börd och saft! Sen blev det fiskedamm. I gottepåsen fanns det godis,clementin och en liten jäger. (Ingen brydde sig om godiset, utan tog bara jägern.) Detta fick Sara se dagen efter när hon städade, haha! Till sist men inte minst så blev det marängsvisch! Men den missade jag.. jag var fullt upptagen med att spela ett kortspel! Sen blev det dans så såklart.. shake i shake it! Vid 00-tiden gick vi ner till hotellet (de flesta iaf). Där blev det dans hela kvällen. Träffade även Nocke, det var längesen sist! Men det hände en liten incident.. jag & Emelie satte oss vid ett bord för att prata. Jag sträckte mig över bordet för att säga nåt till henne och då får Emelie se att mitt hår ligger i stearinljuset!! Så hon skrek till.. sen luktade jag skit hela kvällen. Bokstavligt! Det stank nåt fruktansvärt. Alla vända som och kollade runt va det var. Så det var bara för mig att erkänna "ja, det är jag som luktar!" T.om Lennart kom (vakten) haha.. så kan det gå när man har långt hår och om det står stearinsljus på borden! Jädrans...



"IN THE DEATH SEAT?!"



Haha.. skrattar lika mycket varje gång!


GOD MORGON SVERIGE!


(Katten,jag & David. Dom tycker om mig!)

Jag har precis blivit färdig på banken. Sitter just nu hemma hos mamma & pappa. Alla sover. Jag väntar på att mamma ska börja jobba på cafét kl 9. Tänkte äta lite god frukost där. Sen ska jag ta mig en sväng till Willys eller Konsum och handla en massa nudlar. Har ätit det alldeles för sällan nu! Mer nudlar åt folket! Åååh, nudelsoppa.. Anna.. finns det nåt godare? =) (förutom stuvade mackisar med bränd falukorv!) Nog om mat!

Idag har jag inget speciellt planerat. Jag ser fram emot påsken väldigt mycket. På fredag blir det påskmiddag på Nordhaga! Vilka kommer hem? Stina & Tomas? Ida med familj? Sen ska jag jobba på Lindex på lördag och söndag från 12-18. Det blir en fartfylld helg helt enkelt.. det gillar vi!

Jag återkommer lite senare idag med bilder från i lördags och om barnkalaset.

Tjoohej!


DAGENS CB.

CB X 3



Nu ska jag lägga mig tänkte jag. Är riktigt trött! Såå.. godnatt på er.

MIN DAG PÅ LINDEX.

Jag jobbade min första dag på Lindex igår. Där trivdes jag som fisken i vattnet! Jobbade bara mellan 12-16. Men dom timmarna räcker första dagen. Tiden gick galet fort. Det finns alltid nåt att göra och det är de som jag tycker är så skönt! Så det var en lyckad dag. Jobbade med Johanna från Ed också, trevligt! : ) Hoppas att vi har någorlunda lika tider tilll sommaren så att vi kan samåka. Vore ju toppen! Ja just det.. jag körde ju dit. Tog Eriks bil. Känner mig mest säker med den! Allt gick bra tills jag svängde av från E6, då fick jag se hur mycket bilar det var som åkte mot Nordby och hur mycket bilar det var i rondellerna, paaaniiik! Jag har t.om glömt hur man ska blinka i en rondell, haha. Men jag lyckades.. körde väldigt sakta där ett tag, haha. Sen när jag kom fram till Nordby och fick se hur mycket bilar det var och inte en ända parkering ledig. Då började paniken komma på riktigt. (Jag är alltså ingen höjdar på att parkera, framförallt inte när det är trångt!!) Jag körde upp på taket och där stod en parkeringsvakt och vinkade fram folk och visade var dom skulle stå. När jag tillslut fick en plats så satt jag en stund i bilen och pustade ut.. helt genomsvettig! Kl var bara 11.15, centret hade bara varit öppet i nån timme och det var så mycket folk.. galet!

Men jag var trött och stressad på vägen hem sen. Hade ju ett barnkalas gå på!


KAPPAHL.


DAGENS PLANER.


DAGENS CB.


Blus - Lindex
Jeans - Carlings
Vita Converse


DAGENS PLANER.


AFTERWORK + MYS.


(Pontus,Henke & Simon. Jag & Alex fastnade inte på bild,haha!)

Vid 17-tiden gick jag, Alex & Pontus upp till Mulbocks. After work stod på schemat!
Supergod mat var det. Jag tog två stora portioner. Killarna kollade lite snett på mig, haha!
Simon & Henke kom också. Två glas vin blev det, sen var jag tvungen att gå.
Bussen hem till min älskling gick 18.40.



Så nu är jag hemma.
Blev lite överraskad när Erik hämtade mig. För Nissepisse var med också : )
När vi kom hem åkte Erik och handlade och jag gick ut med Nisse en sväng.
Första gången jag gick ut med en hund!  Men det gick bra.. självklart började det regnade!




Nu blir det mys med tv-tittande och påskmust!


FÖDDE HON GAMAR TILL BARN?



Jag letande efter top som jag skulle låna av mamma.
I byrån hittar jag då två chipspåsar, som hon är gömt!! Haha..
Why? Kan ni förstå detta? Skulle ni gömma chips för oss?


MIN BIKINIDESIGN..

Min designade bikini på NELLY.COM

Rösta på mig här: Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!!!!

Gå in och gör din egen!

(Ansi & Katten, jag har röstat på era. Hejja hejja!)

KAPA AV HÅRET EN BIT?


(Jag på teneriffa 09)

Jag är lite sugen på att klippa av en bit på håret. Gillade längden jag hade på Teneriffa.
 Det blir lite mer "frisyr" av det. Men det är ju alltid lika jobbigt att klippa av sitt långa hår.
Men nåt måste göras! Vad tycker ni folket? Säg gärna vad ni tycker.
Snedlugg igen kanske? Slingor?

Zandra.. snälla kom med ett tips. Jag litar på dig, även om du är 1000-tals mil bort!



(Jag en sommarkväll 09. Snedlugg!)


DAGENS PLANER.


RÄKKVÄLL.



Sitter här med mamma,pappa,Kicken,Alex & Simon.
Vi har ätit räkor! Gottans! Sen har vi pratat om allt från skräckfilmer,andar & spöken,pengar,hur pinsam Alex tycker att min blogg är i bland,gamla minnen och mycket mer.
En helt vanlig kväll hos familjen Blom helt enkelt! : )

SÖTASTE KORTET NÅGONSIN?


(Mina lillasyster Kickelin och lill-Sara.)

Har ni sett nåt sötare? Haha, så underbart goa!


FIKAT.



Nyss hemkommen från cafét. Har fikat med Katten & Sara. Det blev mycket skvaller och mycket skratt såklart! Sara måste ju ta igen allt hon har missat. Skönt att ha henne hemma igen : ) Nu är jag lite trött och tänker ta en powernap! Godnatt.


NÄSBLOD.. SJÄLVKLART!



Jag blöder näsblod i stort sett varje dag.
Vadå.. tycker ni att det är konstigt?!


DAGENS CB.


Linne - Somewear
Jeans - Ginatricot
Kavaj -
H.M
Converse


TIPS.



Ni måste testa den här nya chokladen! Fantastiskt god!


DAGENS PLANER.


DAGENS CB.


Kavaj - H.M
Linne - Somewear
Leggings - Bikbok
Converse


LINDEX.


DAGENS LUNCH.


Ugnstekt lax med nudelwok och en klick creme fraiche.

MYSONSDAG I ED.



Idag blir det mysonsdag i Ed. Jag ska till banken i morgon bitti och Erik har som sagt jour, så jag kan inte ta bilen.
Så ikväll blir det myspys med päronen!

En promenad runt sjön kanske?


MONEY MONEY MONEY..



Anna har hjälpt mig att skaffa BankID idag, tackar för hjälpen! Så idag kunde jag gå in och se vad jag skulle få tillbaka/betala på skatten. Vet ni vad.. jag ska få tillbaka 7.200!! Sååå jävla sköööönt!! Ska snabba mig sen när jag får hem papprerna (för jag litar inte helt fullt på nätet, haha) så att jag får tillbaka det vid midsommar. Hallelujha!


GODNATT.



Jag för ett år sedan på alla hjärtansdag, eller om det är två år sedan t.om
Hinner inte med längre, haha!


MINNEN FRÅN TENERIFFA.



Den här låten väcker många minnen från Teneriffa,
då vi satt och njöt på balkongen på kvällarna och diskuterade för fullt, haha!
"Det är ju det jag försöker säga här!", mohaha!



EN AV FAVORITERNA.

En av favoriterna inför Eurovison.
Anders Bagge har bl.a varit med och skrivit den!


TULLTÖS.



Vaknade upp såhär idag. Helt tullig.

Idag kommer Sara & Mike hem. (Om dom inte redan har kommit?)
Hoppas på att få träffa dom ikväll efter att jag har vart på banken.



Igår kväll blev det kvällsmat och mys i soffan efter Eriks brandövning.


LOUIS VUITTON.

Maria Montazami fick en Louis Vuitton filt av sin man i juklapp.
GE MIG!!!!



Montazami fick den översta här.. Jag vill ha båda två!
Den här nedanför ser lite gosigare ut.
Tror ni Erik köper det till mig när jag fyller år?




H.M.





(Fjärlisringen köpte jag på Nordby sist. Love it!)


FÅR MAN VARA SÅHÄR SLAPP?



Jag går fortfarande i pyjamas!
Skamligt ja vet!
Ok.. överdrev lite kanske, men jag går i leggings och en t-shirt som jag brukar sova i. Lika illa det!

Så vad har jag gjort idag då.. jo jag har kollat på tv,städat lite,hängt upp tvätt,diskat,lagat mat och hamnat framför tv:n igen.
Haha, usch. Jag skäms!


KOMMER CB ATT BLI BLOND IGEN?


DETTA VISSTE DU INTE OM MIG..

Här kommer åtta sanningar om mig som du kanske inte visste.




1. Jag dricker mjölk ur mjölkpaketet ibland. Tycker att det är lite godare faktiskt..

2. Jag hittar ofta på egen text (och ord) till låtar, eftersom jag inte hör vad dom sjunger.

3. Jag spelar alltid mer självsäker än vad jag egentligen är när jag ska på intervju/träffa nya människor.

4. Jag dagdrömmer varje dag. B.la om hur min begravning skulle se ut, att jag är en stor artist och älskad av alla, även om mitt bröllop. Hur min pappa överlämnar mig till Erik och sen att jag har vunnit en massa pengar på lotto,poker eller trav!

5. När jag tar dagens outfitbilder så tar jag inte bara en bild, utan jag tar tills jag är någorlunda nöjd iaf!

6. Jag blir alltid illamående efter att jag har ätit, pga att jag äter för mycket!

7. Jag blir galet nervös när jag ska köra bil på nya vägar som jag aldrig har kört på.

8. Om jag kör bil utan glasögon så ser jag inte vad det står på hastighetskyltarna förrän jag är bredvid dom.

RÖDA FARAN.


(Här ser ni en skymt av Röda Faran.)

På lördag händer det.. då ska jag få äran att köra röda faran!! (Kattens bil, som ni alla säkert redan vet!)
Jag ska nämligen jobba på Lindex mellan 12-16. Det går inga bussar då och pappas bli drar så jäääkla mycket bensin, så det är knappt lönt att åka dit. Men Röda Faran.. deeen drar inte mycket. Smidig som en katt helt enktelt. Men Annicka är lite orolig. Hur kan hon vara det?
Skulle ni vara oroliga om jag körde eran bil?

DAGENS PLANER.




JAAAAA!!!



Katten ska komma och sova hos mig ikväll :) Så mysigt!
Hon kommer hit vid 8. Då ska vi äta gott, prata skit och kolla på "Kärleken checkar in".
 Mys på hög nivå helt enkelt!


SAKNAR.


Åh, vad jag saknar dessa stränder och det gröna havet!! Underbart.


Vi har haft lite kalas här idag för Erik. Mamma,pappa,Monica,Stig och mormor Birgitt har varit här. Det bjöds först på smörgås och sen hade Monkan gjort en god "Beirut" tårta, haha! Smarrigt! Så trevligt så..

Nu är jag trött och ska lägga mig i soffan tänkte jag. Erik ska iväg och jobba kl 21.00! Jag funderar på att åka in till Konsum och köpa nåt gott. Jag blir ju faktiskt själv ikväll, så det är ju lite synd om mig faktiskt!


REGN?

Tyckte att jag såg några regndroppar förut. Är det verkligen möjligt?
Har inte sett regn på månader..


EN SKVÄTT TÅRAR..

Dagen började med en skvätt tårar.
Kollade på filmen "Nätterna vid havet" med Richard Gere & Diane Lane.



Så det får bli dagens filmtips!

"Paul är en samvetstyngd kirurg som satsat så mycket på karriären att familjelivet fått stryka på foten. Adrienne är en hängiven mor vars man varit otrogen och nu vill återvända till hennes sida. Paul och Adrienne behöver båda komma bort från vardagen, få lite ro och ta itu med sina liv. De tar sin tillflykt till den avlägsna lilla kuststaden Rodanthe, där ett oväder är på väg att svepa in. Under den oförglömliga helg de tillbringar ensamma i stadens stormpiskade värdshus kommer de varandra allt närmare. Det blir början på en romans som kommer att förändra hela deras liv..."

HAVREFLARN MED CHOKLAD.




Just nu sitter jag och käkar havreflarn med choklad, yammi! (Men säg inget till Ekan.. det är hans!) Passar på när han inte är hemma. Nu är jag iaf fin i håret igen. Tack Kicken! Efter att Kicken hade lagt i färgen åkte vi till farmor & farfar (mamma & pappa var också där). Vi pratade lite skit och åt mariekex!

Nu är jag hemma igen. Ska snart åka och hämta Erik. Sen ska han som sagt på möte och jag blir själv i nån timme. Då blir det Gossip Girl! Har helt och hållet glömt bort att det hade börjat igen. Började i början på mars, så jag har bara missat två avsnitt.
Ge mig Chuck Bass tack!



FÄRGA UTVÄXT.


(Jag i julas)

Om 1h åker jag till Ed. Kicken ska färga min utväxt. Eriko ska spela match och sen ska han på möte med brandkåren. Så han kommer inte hem förrän ikväll. Då ska jag banne mig äta chips! (Orkade inte det igår efter all mat!) Chips & påskmust ska det bli! Går det nåt på tv?


INGEN VANLIG DAG..



Idag är det ingen vanlig dag för det är Erik & Saras födelsedag!
"Hipp hipp hurra hurra hurra" Grattis mina godingar!!

Sara
.. jag hoppas att Micke tar väl hand om dig idag! : )



(Den söta duken finns att köpa i bokhandeln!)

Jag har gjort en god frukost med äggröra & bacon, smörgås och både juice och mjölk.. dä ni, haha!
Sen gjorde jag även en pannkakstårta!



TRERÄTTERS.



Melon och skinksallad.

1/2 cantaloupe melon.
80 g tunna skivor lufttorkad skinka
5 marinerade soltorkade tomater
2 msk strimlade basilika blad
200 g Keso cottage cheese, naturell
Lite pepparrot, på tub


Skala, kärna ur och skär melonen i tärningar. Skär skinka och tomater i strimlor. Blanda melon, skinka, tomater och basilika. Fördela salladen i 4 portionsskålar. Smaksätt cottage cheese med pepparrot och servera den till.




Fläskfilé i ost och senapsås.

500 g fläskfilé
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
smör-&rapsolja
5 dl Matlagningsgrädde 15%
1 1/2 dl torrt vitt vin
1 msk vetemjöl
4 msk konc kalvfond
1 msk fransk senap
1 dl riven Västerbottenost
salt & peppar
färsk persilja
rosmarin
2 st bakpotatis


Skrubba potatisen och skär den i klyftor. Lägg smör i en ugnsäker form och ställ in i ugnen. När smöret har smält, lägg sedan i potatisen och krydda med salt,peppar & rosmarin.
Skär köttet i skivor. Skala och hacka löken och vitlöken. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Vispa ihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta. Låt koka upp under vispning. Lägg över köttet i grytan. Låt köttet koka i såsen 3-5 min. Ta grytan från värmen. Rör i osten. Strö gärna över hackad persilja.





Cookiesmousse

2 dl vispgrädde
100 g mjölkchoklad
2 äggulor
50 g mörk choklad
100 g hallon.


Vispa grädden hårt. Bryt mjölkchokladen i bitar och smält den i vattenbad eller i mikrovågsugn så att den precis blir mjuk. Rör sedan tills den smälter. Ljus choklad är extra värmekänslig. Smält sedan halva den mörka chokladen. Rör ihop äggulorna i en stor skål. Tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Rör i lite av grädden och sedan resten. Hacka resten av den mörka chokladen. Vänd försiktigt ner i moussen. Fyll glasskålar eller koppar. Låt moussen stelna i kylen minst 1 tim. Garnera med lite hallon och hackad choklad. Tips Går bra att förbereda. Står sig bra några timmar i kylen.



Alla tre rätter var riktigt smaskiga!
Men förrätten var nog godast. Så mycket goda smaker som blandades.. yammi! Testa!

EN SÅN´ DAG...



Idag har jag en sån´ dag då jag städar hela tiden.
Jag gör sånt som jag annars inte orkar,
 som att torka av köksluckorna, städa under diskhon och knätorka golven t.ex.
 Inte fel va? Duktig tjej!

Nu har Ekan vaknat hör jag. Då kan jag börja dammsuga!
Sen är det dags att börja med maten och det blir som sagt trerätters.
En liten present från mig till min älskade, som fyller år i morgon..


MAAAT.



Vad ska det bli av detta tro?

MOT KONSUM.

Nu har jag hittat smarriga recept här som jag ska göra till trerätters.. yammi!

Mot Konsum!


SOMETIMES.


FREDAG.



Äntligen fredag.


Kl är 05.37. Är jag trött? Inte så faktiskt. Kunde ha vart värre! Jag ska alldeles strax åka till banken. När jag är klar där ska jag upp till mamma & pappa och väcka Kicken. Ska färga utväxten på tösen. Borde ja också göra egentligen. Men det får vi ta någon annan dag. Måste iaf vara tillbaka i Bäcke kl 14, Erik har jouren igen då.

Erik fyller ju på lördag. Jag tänkte laga god mat till han. Trerätters! Men jag kan inte bestämma mig om jag ska göra det idag eller i morgon. Det är ju ändå fredag idag! Det är då man ska äta fin mat tycker jag. Mmm.. jag får lura på detta.


LINDOME.


(Tjejkväll i Lindome. AK,Sara,jag & Zandra. Jag tror att det är Katten som tar kortet?)

Ibland saknar jag våra myskvällar i Lindome. När alla kom hem på kvällen efter jobben och satte sig i soffan och sedan berättade hur dagen hade varit. Vi hade det så mysigt! Att vi aldrig bråkade är ju ett under, haha! För er som inte vet då, så bodde jag,Sara,Micke,Zandra & Mats ihop i ett hus i Lindome i ca 1 år, tror jag? Nyrenoverat fräscht hus! Men det låg lite utanför gbg, det var det ända negativa!

Saknar er vänner!

NY SERIE.




Godmorgon. Jag är helt slut, eller trött rättare sagt! Jag skulle egentligen till banken imorse, men jag får ta det i morgon istället. Igår kväll blev det mys med min Eka. Jag lagade min (mammas) lövbiffs gryta. Sen blev det mys framför tv:n. Vi har börjat kolla på en ny serie, som är helt ny i USA. "How to make it in America". Ni som har kollat på OTH, Jake (som har barn och som Peyton är ihop med ett tag) han har huvudrollen. Så skön! Så den serien kan jag rekomendera.




DRÖMMEN OM ITALIEN.

"Drömmen om Italien", Ser ni på det programmet? Så jäkla bra ju! Jag & Ekan skrattar & skakar på huvudet åt det här paret (som har lämnat sin lilla bebis hemma), dom klagar på allt och alla och tycker själva att dom är så jädrans bra och borde vinna hela tiden. Haha, jisses.. dom borde skämmas när dom sitter och kollar på detta nu..


"Att driva ett eget litet pensionat är för många bara en dröm. Men fem svenska par får chansen i programmet Drömmen om Italien. Programserien tar tittarna till en vacker by i mellersta Italien där de utvalda paren tävlar om att starta och driva bed and breakfast."


EN DAG PÅ NORDBY.




Jag & Katten har vart på Nordby idag. Vi har shoppat lite smått. Eller ja.. Katten storshoppade =) Blev riktigt avis kan jag säga! Men jag hittade lite guldkorn jag ockå må jag säga (fortsättning följer), present till Erik blev det också. Sen sprang jag lite ärenden till mamma också. Hon skulle ha converse och leggings. Sjävklart käkade vi mat. Det blev thai för Katten och sushi för mig. Gottans! Det blev en lång dag. Vi åkte 10.30 och var hemma 16.30. Men vi mysigt hade vi!

Dock hände en incident på Bikbok. För det första så hälsar inte expediterna på oss när vi går in i butiken (det är superviktigt tycker jag!) Dom stod bara och stirrade surt på oss. Sen gick vi och prova lite. Annicka provade först och frågade mig om jag kunde ta med ett par glasögon som hon ville testa. Jag gick in i provrummet bredvid och sen frågade jag Annicka hur glasögonen var, då kikade hon in i mitt omklädningsrumm och visade. Då kommer en av expediterna som jobbar där och säger: "Jahaaa.. hur går det är då? Man får inte vara två st i ett omklädningsrum och man får inte ha med accesoarer in i omklädingsrummet, det finns speglar här ute till det" på ett skit tyket sätt! Vi blev chokade både två eller rättare sagt arga! Egentligen skulle vi bara hängt tillbaka kläderna och gått för så beter man sig inte, så jäkla otrevliga! Det var dom när jag var inne och sökte jobb också, men då var det en annan tjej.
Så det finns alltså tre sura expediter på Bikbok. Ny personal kanske? Illa!


DAGENS PLANER.


TWIST & TANGO.



Åååhh.. jag älskart!


DAGENS FILMTIPS.




Dagens filmtips är drama med Kristen Dunst & Jay Hernandez.
"Crazy Beautiful" en film från 2001.

Min favoritfilm för sisådär 10 år sedan och den är fortfarande lika bra!

"Två ungdomar från helt skilda världar förälskar sig i varandra. Trots att Nicole är dotter till en rik politiker, medan den ambitiöse Carlos kommer från Los Angeles fattigare kvarter, så finner de båda trygghet i varandras kärlek."

CHIPS.


(Jag,Katten & Kacka i helgen)

När jag kom hem från jobbet idag så stod det chips på bordet som Kicken hade köpt. Det behövde jag idag känner jag! Det gick bra på jobbet idag. Det blir långa dagar.. och nu funderar dom på att ha öppet till 21.00 istället för 20.00 på Nordby i sommar, waaahaaaaaaa. Kommer inte att vara hemma förrän 22.30 då! :( Men vi får se. Det är inte klart än.

Imorgon bitti ska jag & Katten till Nordby och shoppa lite. Eller jag ska inte shoppa egentigen. Jag ska köpa en liten present till min älskling som fyller år på lördag! Mysdag med Katten heltenkelt, trevligt. Sen kommer jag att åka hem till min Erik. Har inte setts på två dagar nu, skam!


MYCKET INFORMATION - SNURRIG



Hej på er!

Jag är precis hemkommen från Nordby. Trots att jag bara har jobbat 4 timmar, så är jag helt slut. Blev så mycket information på en och samma gång, haha! Därför är det ju bra att inte jobba så många timmar första dagen kanske. Men jag ska jobba hela dagen i morgon! Från 11-20, gött! Det är mycket att lära, framförallt när jag inte är kund hos Pondus själv och inte känner till allt dom säljer, men jisses vilka fina kläder dom har! Jag är bara lite ekonomisk.. eller ja ok, snål! Jag är en sån person som tröttnar fort på kläder. Just därför lägger jag inte mycket pengar på ett plagg. Jeans däremot kan jag lägga mycket pengar på : )

Nog om detta.

Jag vurpade i morse. Precis utanför cafét. Som tur var så satt det ingen på cafét och det var inte folk på torget. Men mina dyra diselbyxor sprack!! I knät som tur var, så det är ingen som tänker på det. Det ser ut som att det ska vara så. Men ändå.. tråkigt!

Nu ska jag lägga mig och slappa i soffan. Kommer bli en lååång dag imorgon. Ska till banken först vid 6 och sen ta bussen till Nordby 9.30 och sen är jag inte hemma förrän 21.30. Waaaahh! Jag ska banne mig äta sushi i morgon med!

DAGENS FILMTIPS.



Dagens film är en drama med Joaquin Phoenix & Mark Ruffalo.
"Reservation road"
En film från 2007.


"En psykologiskt laddad thriller om hämndbegär och försoning, baserad på John Burnham Schwartz kritikerrosade roman. Två föräldrars öden korsar varandra genom en hemsk olycka där en ung pojke blir överkörd av en smitare. Pojken dör och hans pappa blir helt uppslukad av att finna föraren och hämnas sonens död."


SCHLAGERKVÄLL.

Värdparet.


Katten & jag gick inför detta till 100%, paljetter!!!


David & Alex.


Jag & Katten igen.


Strike a pose!


Trevlig kväll igår med supergod mat och trevligt sällskap! Anna är en värdig vinnare. Bara inte Salem vann, för den låte var fasiken inte bra! Sen blev kanske nåt glas för mycket. Slutade med att jag & mamma skulle tävla i vighet och mitt ben "sprack" inuti!! Jag hoppade liksom ner i split och alla bara hörde hur det small. Mamma är över 40 år och vigare än mig. Känns ju sådär...Kan inte ens gå idag. Aj aj!!

Har legat heela dagen. Erik har tagit hand om mig, haha.. stackare! Ikväll ska jag åka hem till mamma & pappa. Ska sova där inatt. Imorgon ska jag jobba på Pondus. Hoppas att jag kan gå då.. lite pinsamt annars. Det ser ut som att jag har skitit på mig när jag gär, haha. USCH!

DAGENS CB.


Skinnjacka - Sisters, Jeans - Ginatricot, Top - Vila & Converse


Nöff!



Men ikväll är det paljetter som gäller!


LADDAD FÖR IKVÄLL.

Nu är jag laddad för kvällen! Jag älskar verkligen Melodifestivalen, folkfest! Vi ska se på den hemma hos Kacka & Freddie. Dom har ju flyttat till torget, i Coffes & Manges hus. Ska bli så kul att se hur dom bor. Har hört att dom har det väldigt fint! Jag & Katten tänker går in för detta ikväll till 100% och tänker därför klä oss i paljettklänninger.. hett! Jag ska ha en (om den passar) som jag köpte på marknaden för si så där där 9 år sedan, haha. Jag skulle ha den när jag & Sandra tävlingsdansade i disco, men sen hade vi på oss något annat isället. Hoppas den passar! Annars har jag ju en slilvrig paljettklänning som jag hade på nyår för ett par år sedan. Känner på mig att det kommer bli en toppenkväll!!


Här har ni mina favoriter, igen. Glömde ju Andreas Johnson sist!





GAGA HAR GJORT DET IGEN.

Årets sjukaste video?  Hejja Gaga!


MINNEN.

Förut när jag & Ekan åkte och handlade lite gott till kvällen, kom en låt på radion som väckte många minnen!
Det var The Offspring - Self esteem. Minnen från Högstadiet och Pontas fester dök genast upp! Härliga minnen..





Vi hyrde Bröllopsfotografen. Erik somnade efter en kvart, men jag älskade filmen! Åååh va mysig den var!
Till fimen blev det lantchips och PÅSKMUST! Jag älskart!



ZACKARIAS.



Kommer ni ihåg Zackarias? Kenny på mitt gamla jobb, hans band. Skrev lite om dom förr och la bl.a upp en låt "fredag" som är galet bra! Nu hittade jag en ny låt på deras myspace "Neon", som är sååå bra!! Imorgon har dom spelning på Sticky Fingers!
Kul att det går bra för dom!


"Neon" (Dra till 30 sek ungefär. Det är lite reklam i början!)


"Fredag"

PONDUS.



Ringde upp Pondus förut (hade ju ett missat samtal från dom igår) och det var söta Therese som hade ringt mig. Hon undrade om jag ville jobba på måndag i några timmar. Självklart vill jag det! : ) Hanna den gottegrisen är i Malaysia och har det skönt! Men jag hoppas att jag får jobba där nåt mer sen, så att jag även får jobba lite med henne också.


Just det. June ringde från Eursko i förrgår och frågade om jag ville börja jobba hos dom. Men hon ville, som jag trodde, att jag skulle vara där även i sommar. Men jag har ju sagt ja till Lindex (och jag vill hellre jobba där också), Visst.. det kanske var lite mer jobb där (helger fram till sommaren), men vem vet.. efter att jag har jobbat på Lindex under påskhelgen kanske dom ringer in mig mer!


BELLA & TYRA - SHOW



Blondinbella och Tyra har starat en webb shownyheter 24 (Som sänds live). Bella & Tyra - Show. Dom hade sitt första avsnitt igår och jag týckte faktiskt att det var ritkigt roligt att kolla på. Dom pratar om all från mode,bloggskvaller och yrken. Sen har dom en gäst i varje avsnitt. Gårdagens gäst var Kinsa! På torsdagar kl 21.00 kan ni se på showen på deras bloggar, Blondinbella & Tyra.

Ni kan se det första klippet här.!!


FLÄSKKORV.


Vi ska få fläskkorv hos Monkan & Stig idag, hallelujah!




Såhär glad blev lill-Urban när Monkan ringde och sa det..
Haha!


KILLARNAS KVÄLL...




Darin & Erik är mina favoriter på lördag!
Jag tror att det blir killarnas kväll..


Vem/Vilka håller ni på?


DAGENS PLANER.


GODNATT.


Slänger upp en bild mig och min broder. Göteborg, för ca 4 år sedan. Snygga va?
(Det var på den tiden man hängde på Nattstads sida!)

Nu ska jag krypa ner i sängen tänkte jag. Jag kommer nog att somna på direkten! Jag ska upp tidigt i morgon med. Men sen har jag en rolig helg att se fram emot. Jag ser verkligen fram emot schlagerfesten hos Freddie & Katta, haha! Måste hitta en viss paljettklänning bara.. var kan det vara?!?!


DJUNGELVRÅL.


Nu sitter jag och äter djungelvrål och cheeze cruncherz. Jag var så jäkla sugen på salt och lite fett.
Så min älskling åkte snällt iväg och handlade till mig. Taaack!

Jag epilerade benen förut. Det var verkligen på tiden. Såg ut som en varluv.. stackars Erik!! Men nu är det väck, haha!
Passade även på att njuta av en ansiktsmask, härligt!



NU ÄR JAG TRÖTT.



Nu är jag trött och börjar få riktigt ont i huvudet. Inte så konstigt kanske? Jag har precis kommit hem. Åkte till banken i morse, sen tog jag körkortskort på Katten (ca 20 st, haha!) Till slut så tog hon ett! Efter det tog vi en fika. Det blev paj för båda två! Medans vi satt och fikade bestämde vi att vi skulle ha en lite schalgerfest på lördag, när Melodifestivalen har sin final. Visst vore det kul? Paljetter paljetter...


DAGENS CB.


Skjorta från Bikbok
Byxor
från Cheap monday


TOKIGT.

Vill ni veta nåt tokigt? Jag har inte sovit på heela natten!! Märkligt va? Ja, man kan ju undar vad jag har haft för mig.. jag har läst 100-tals bloggar, lyssnat på musik och dagdrömt, jag har spelar harpan, ätit en avocado och kollar på gamla kort.
Tiden gick jäkligt fort! Nu ska jag strax iväg till banken och städa...

Hej så länge!

Apropå tokigt.. kolla in den här tokiga bilden på mig & Katten i Sälen! Så kan det gå...

DAGENS PLANER.


HAHA, TITTA VA JAG HITTADE..




Jag,Elin & Dardan körde lite sketchbilder (eller vad ska man kalla det?) på en förfest. Fotografen var självklart Alex. Kan det ha varit Månssons ide tro? : ) Underhållande var det iaf! Va kan det vara.. 4-5 år sedan? Jag & Eriko var ju inte tillsammans iaf.

DAGENS FILMTIPS.


¨
Dagens film är en drama med Josh Hartnett & Diane Kruger.
"Wicker Park" Filmen är från 2004.


"Matthew och Lisa är oskiljaktiga. Deras passionerade kärlek går inte att ta miste på. Men så plötsligt försvinner hon - lämnar honom utan ett ord - och Matthews värld rasar samman. Nu, två år senare, har Matthew börjat komma över den värsta saknaden. Men när han plötsligt får vad han tror är en skymt av henne i folkvimlet är det som att han blivit träffad av blixten - han måste få se henne. Efter ett intensivt letande hittar han henne. Tror han. För när smärtan och begäret blir för stort kan den förvränga dina sinnesbilder."

DET BLEV PIZZA..



Det blev pizza till middag ikväll. När vi skulle handla så var det självklart vissa saker som inte fanns. Alltid så på konsum i Bäcke.. blir sååå irriterad! Inte ens färska champinjoner?! Jaja.. Gott blev det iaf. Går det att misslyckas när man har lufttorkad skinka i maten? Mmmm... Sen var det även salami,rödlök,champinjoner och rucola.

Nu har min goding somnat här bredvid mig. Man hör direkt när han har somnat, han andas på ett speciellt sätt då, haha! Han ska iväg och jobba om 2 h stackarn. Men jag ska upp tidigt.. lika illa det faktiskt!


ONSDAG.



Jag älskar tuplaner!! Helt klart dom finaste blommorna. Nu ska vi se om jag kan hålla dom vid liv den här gången (lyckas ju alltid att ta få dom att vissna!). Fick ju bra tips av Henny här sist hur jag ska sköta dom! Idag är det onsdag och det betyder ju mysonsdag! Så just nu sitter jag och kollar på lite recept. Det lutar åt italiensk pizza. Hittade ett riktigt smarrigt recept på de. Mm, vi får se vad det blir. Tll efterrätt ska jag iaf göra kyld chokladkräm med hallon. En favorit i repris!



Dessa istappar är ingen höjdare att få i huvudet..

CB IN ACTION.



Haha!! Ja.. detta är på en förfest hos Annicka för ca 3 år sedan. Folk vill att jag ska äta upp dippen som är på denna sked.
Tror ni att jag gjorde det?

DAGENS KVÄLLSMAT.


Keso och avocado. Så jädrans gott!!


TV-KVÄLL.

Hej på er!

Tiden i bokahandeln gick galet fort idag. Mamma & pappa kom tillbaka vid 14-tiden. Sen gick jag och fikade med Emelie. Jag åt deras brocolipaj, supergo! (Fröken Jonssons café!) Den kan jag varmt rekomendera! Kul att mysa lite med Emelie, önskar att vi kunde träffas mer än vas vi gör. Men så är det...

Nu har jag kommit hem igen. Har satt mig framför tv:n. Kollar just nu på Förkväll. Sen blir det Vänner, 2 1/2 män, Halv åtta hos mig och till sist men inte minst... The Mentalist!! Åh vad jag har längtat efter Mr Jane!!


HOPPSAN..

Ställde kl på 06.30 iställe tför 05.30. Waaaahhh!! Så det första Erik fick höra när han kom in genom dörren imorse kl 6 var: Faaaan!! Så det blev en liten stressig morgon, men det gick allt bra. Nu sitter jag i bokhandeln och öppnar inte förrän om en timme. Så jag ska käka lite frukost och slappa lite framför datorn.

Hoppas att ni får en bra dag!


DAGENS PLANER.



"Halv åtta hos mig"
är väl ett dundermysigt program? Jag älskart!



MARIA MONTAZAMI.



Hur go är inte Maria Montazami?
Hon är ju helt underbar denna männsika! Supermysig, haha! T.ex hennes "toffsar" hon har över hela huset, så fruktansvärt fult.. och hennes läpptstift.. jag höll på att dö av skratt när hon berättade att dom skulle sluta tillverka hennes läppstift och att paniken började komma, haha! Ja.. hon bjuder å mycket skratt den kvinnan, och det gillar vi! Hejja Montazami!


Kollar ni på Svenska Hollywoodfruar?

DAGENS FILMTIPS.



Dagens filmtips är en komedi med Cameron Diaz.
"I hennes skor"
En film från 2005.

En mysig film. Även en film man kan se flera gånger..


"Maggie och Rose är systrar men varandras totala motsatser. Maggie är lillasystern som vet hur hon ska få precis allt hon vill - men inte hur hon ska behålla det. Rose är storasystern, ordentlig och ansvarsfull, som vet allt om att vara duktig men inget om att vara lycklig. När Maggie förför Roses pojkvän får Rose nog och kastar ut henne ur sin lägenhet och ur sitt liv. Men när det gäller systrar är det inte så enkelt att bara klippa banden.."

OH NO...



Igår kväll käkade jag & Erik persikohalvor och glass, innan han gick till jobbet vid 21.00. När han kom hem sen på morgonen och la sig vid 06.00 så säger han till mig: "Älskling du glömde ta in glassen." Oh noooo!! Glassen hade alltså stått framme i 9h!! Så när Erik kom hem så rann det glass ner på köksmattan, haha! Hoppsan... (Inte alls typiskt mig!)

EMELIE.



Ikväll kommer min fina Emelie hem en sväng. Hon ska vara i Ed till på torsdag.
Har saknat henne massor!! Så imorgon blir det fika och skitsnack, jag gillart!

SOLSKEN.


Jag & Katten njuter av en härlig sommarkväll på mamma & pappas balkong.


Man märker verkligen en skillnad på hur man mår när solen är framme. Idag vaknade jag upp pigg och glad kl 7 av att solen lyste in genom fönstret. Jag hade bara på mig skinnjackan idag när jag åkte till jobbet och frös inte ens. Ni anar inte hur mycket jag har saknat min skinnjacka! Det är det bästa köpet jag har gjort, någonsin! (Ok, näst bäst.. den skinnjackan som blev snodd i somras gillade jag liiite mer!) Nu är det bara conversen kvar, förstår inte hur vissa kan gå med det nu? Som Sara & Erik t.ex, man halkar ju runt som en ja vet inte vad och lite kallt blir det också, men snart så!


DAGENS PLANER.






GODNATT GODINGAR..

CB säger godnatt!


NIONDE GÅNGEN..



Idag är det nionde gången som jag har sett "Sex And The City" filmen.. om det inte är fler gånger t.om. Den är ju så jäkla bra! En riktigt må bra film och en sån film man verkligen kan se om och om igen. Jag gillart!

Så det får bli dagens filmtips! (Man behöver inte ha sett serien innan för att se filmen!)






TIPS.


Vill ni ha ett bra puder.. då ska ni satsa på det här pudret från MaxfactorDet är toppen!
Den jag använder heter nr 42 Deep Beige, och den är ganska mörk...
"men jag vill ju vara en bruuun katt!" Haha!

Pudret kostar 95 kr!

HALLELUJHA FÖR MAGTRÖJA.



Den här magtröjan från Bikbok kommer jag att bära i sommar!


JOBB I BOKHANDELN.



Imorgon och på tisdag ska jag jobba i bokhandeln. Mamma & pappa ska till Göteborg. Skönt att få jobba lite. June från Eurosko kommer att ringa mig på måndag eller tisdag också. Hoppas att jag kan få extra hos dom innan sommaren nu. Men det är inte säkert.. dom vill ju säkert ha den personen till sommaren också. Hmm.. ja, inte lätt detta. Men jag vill ju hellre vara på Lindex, så därför tackade jag ja till att jobba där i sommar.. men samtidigt behöver jag ju jobb nu också. Ja, vi får se hur detta går...


SÖNDAG.




Har precis ätit ägg & bacon, som Eriko har gjort. En riktig söndagsfrukost! Nu ligger vi soffan och kollar på Vasaloppet. Jag är faktiskt sugen på att åka Vasaloppet nån gång.. MEN det är lite väl långt kanske? 9 mil.. njae, jag erkänner nog att jag inte kommer att palla det! Typiskt!


DAGENS FILMTIPS.




Dagens film är en drama/krig med Adrien Brody.
"The Pianist"
En film från 2002.

En film som man verkligen ska se!!

"Wladyslaw Szpilman var en briljant pianist i Warsawa. Wladyslaw var också jude och får under Tysklands invasion av polen under andra världskriget tillsammans med sin familj uppleva alla de fasor som nazismen utsatte dem för…"

TREVLIG KVÄLL.





Det var en trevlig kväll på bowlingen igår. Den amerikanska buffén var riktigt riktigt smarrig! Åt mig proppmätt.. såklart! Josef & Gurra joina oss också. Efter maten blev det bowling. Tror fasiken att jag slog mitt personliga rekord, 147 poäng fick.  Så länge jag kommer över 100 poäng så är jag nöjd. Josef var väl den som var bäst. Vi spelade i en timme sen åkte jag & Ekan hem. Vi la oss i soffan och kolla på "The Pianist", (Monica.. det är ingen kärleksfilm som du sa, haha..långt ifrån!) Erik hade hört att den skulle vara riktigt bra... och det var den! Det trodde jag inte, men det är en film som man verkligen ska se!


VI FICK EN BANA.





Vi fick en bana tillslut. Så det blir även lite bowling ikväll!
Hoppas att Katten piggnar till bara. Annars blir det ju bara jag & grabbarna.


PETER JÖBACK ÄR SEXIG!



Peter Jöback är banne mig riktigt sexig! Men skäggstubb är ju ett måste för han, annars ser han ju ut som en barnrumpa! Jag gillar hans bidrag i Melodifestivalen. Vilken röst han har!! Jag tänker på filmmusik när jag hör den..



AMERIKANSK BUFFÉ.



Amerikansk buffé
ska vi äta ikväll! Så det blir fredagsmys på bowlingen. Ska bli jäkligt gott. Tyvärr var bowlingbanorna fullbokade. (Pappa med vänner ska dit.) Men vi får se hur det ser ut sen. Några av gubbarna kanske tröttnar? Jag har bokat till 6 pers. Vet inte vilke vi blir än men än så länge är det jag,Erik,Annicka & sjuka Marcus som tvingades stanna hemma från Karlstad.

Jag & Katten skulle ha fikat idag också, men hon sms återbud.. igen!! Kattskrälle!  Betyder det att jag ska behöva gå ner och fika själv igen då? Eller så sparar jag dom pengarna och köper en öl ikväll istället. Ja, det ska jag göra!


FIKAT HOS KATTEN.

Var hos Katten och fikade förut. Vi testade dom nya "Ballerina kladdkaka". (Vi doppade dom t.om i mjölk, som dom gör på reklamen) Vi tyckte att dom smakade helt ok. Hade väl förväntat oss lite mer kladdigt. Sen åt vi lite kex & ost också. Yammi! Självklart blev det tjejsnack och även lite schlagersnack, haha! Mysigt va det. Tack min Katt!

Älskar ballerina!



Kicki har precis färgat min utväxt precis, tack! Nu sitter vi och skrattar åt Vänner och väntar på att maten ska blir klar. Hela familjen är samlad.. precis som på Julafton!


IKVÄLL KOMMER KICKEN.



Kickelin Piggelin kommer hem ikväll.
(Jag ska sova i Ed inatt också, men imorgon åker jag till min man igen.) Kicki har praktik på fredagar, på Ea´s. Varje torsdag får hon bestämma vad vi ska äta här hemma. Ja, hon lever som en prinsessa! Idag vill hon ha: Chili corn carne, räkor eller tacos! Vi andra är lite sugna på "Flygande Jakob". Ja.. vi får se hur detta slutar.

Hon ska färga mitt hår också. Ser inte klok ut någonstans!

Kicki & jag i Thailand.



JAG TAR TILLBAKA DET..

Jag skrev ju här i söndags: Hur kunde Anna Bergendahl få flest röster i Melodifestivalen?!

Vi satt hemma hos Katten och kolla. Katten.. du måste byta tv! Haha.. Lyssnade på låten igen, på datorn och den lät inte alls som den gjorde då. Vi hörde ju knappt henne sjunga utan hörde bara musiken, så då lät det så tråkigt. Men nu lyssnade jag igen och den var riktigt bra! Nu kanske ni förstår varför jag & pappa har volymen i topp när vi lyssnar på musik på tv:n. Låtarna blir så mycket bättre då!
Så jag tar tillbaka det jag sa!


FIGHT FOR THIS LOVE.




Säger godnatt med en skön låt.
Sov gott mina hjärtan!


DAGENS FILMTIPS.




Dagens film är en drama med Leonardo Dicaprio.
"Blood diamond".
En film från 2006.

Som vanligt är Dicaprio helt fantastisk!

"En före detta legosoldat, numera smugglare och en fiskare från folkgruppen Mende träffas år 1999 i Sierra Leone, mitt under brinnande inbördeskrig. De båda männen tar sig an två nästintill omöjliga uppdrag: För det första att hitta en mycket ovanlig rosa diamant värd ofattbart mycket pengar och för det andra att rädda fiskarens son från ett liv som barnsoldat. Sonen har fastnat hos de brutala rebellstyrkorna som skövlar landet och hemsöker det vackra men sargade landskapet med en våg av tortyr och blodspillan."

DAGENS MAT.



Dagens mat är en "Italiensk kycklingpasta". Mycket god, enligt mig & Erik.

Tagilatelle
Kyckling (3 filér)
Hackad spenat (ca 250g, testa er fram.)
Marinerade soltokarde tomater (Hela, 6-8 st)
Färska champinjoner (5-7 st)
Matlagningsgrädde (2 1/2 dl)
Vitlök (två klyftor)

- Koka pastan.
- Bryn kycklingfilérna och salta & peppra
- Skala och hacka vitlöken
- Skiva champinjonerna och tomaterna
- Häll i champinjonerna, bryn dom tills som får en fin färg.
- Häll sedan i tomaterna,vitlöken,spenaten och grädden.
- Låt koka i några minuter.


VET NI VAD.




Det är ju Mysonsdag idag. Det hade jag ju nästan glömt!
Så ikväll blir det god mat och mys. Om inte Ekan ska träna då?!


SKOR.


Dessa skor fick jag syn på när jag var på intervjun, på Lindex!
Kommer garanterat att köpa båda två!


Lindex Shop Online - SkorLindex Shop Online - Skor
Jag gillart!


SAMTAL FRÅN LINDEX.



Lindex ringde precis och ville att jag skulle jobba Påskafton och Påskdagen. Sjävklart sa jag! Sen lova hon att hon skulle ringa om nån blev sjuk eller om dom bara behöver extra. Vill ju jobba nu nu nu!!!

Åh va jag ser fram emot detta!




GODMORGON.

Hoppas att ni har sovit gott. Själv sover jag fruktansvärt bra i Kickens säng när jag är hemma! Solen skiner idag med. Underbart! Jag skulle egentligen ha tagit en fika med Katten kl 12. Men hon är dålig : ( Men jag är så jädrans sugen på kycklingsmörgåsen så jag tänker gå ner och fika iaf! Mamma jobbar också. Åsa stackarn ligger hemma sjuk. Åker tillbaka til Bäcke i eftermiddag. Hoppas att jag får låna mamma & pappas bil. Ska ti banken 6 i morgon bitti nämligen. Går inga bussar då!




LÅNGT HÅR.

Inte klokt va långt hår jag har fått.. och jaq äskar det!! Men som ni ser så är topparna lite slitna.. Zandra.. kom hem och klipp mig! Vågar inte klippa mig hos nån annan, haha. Så ovant! Jag får helt enkelt vänta i mer än ett år på att kippa mig..

(Alex pussmun kom visst med också.. eller Frank Wagner, som det flesta kallar han nu!)


JAG & PAPPA.

Just nu sitter jag & pappa i soffan med varsin dator och kollar samtidigt på Bourne Identity. Är jag ensam om att inte ha sett dom filmerna?! Bra är den iaf. Självklart käkar vi lite choklad också!

DAGENS FILMTIPS.


Dagens film
är en romantisk drama med Keanu Reeves och Charlize Theron.
"Sweet November" En film från 2001.

Charmig film.

"Nelson Moss och Sara Deever har ingenting gemensamt förutom att ha tillbringat en jobbig timme på en trafikskola i San Francisco. Hon är en bohemisk varelse som tar dagen som den kommer. Han en stressad arbetsnarkoman med ett hårt inrutat tidsschema. Trots ett kaotiskt första möte och trots deras olikheter dras dessa båda ytterligheter till varandra."

SMARRIGT.



Igår kväll hyrde jag,mamma & pappa nya Beck - I stormens öga. Jag trodde faktiskt att den skulle vara lite bättre, men jisses vad vi älskar Gunvald! Till filmen åt vi smaskiga tortitallas & nachochips med avocadoröra. Mys mys! 

Nu kolllar jag på Vänner, sen blir det 2 1/2 män och sen halv åtta hos mig.


DAGENS FILMTIPS.



Dagens film är en romantisk drama med Kevin Costner och Robin Wright Penn.
"Message in a bottle/Kärleksbrev".
En film från 1999.

Mysig film... va beredd på tårar!!

"En dag under en joggingtur hittar journalisten Theresa en flaskpost nerstucken i sanden. Det är ett kärleksbrev och hon blir så fascinerad att hon bestämmer sig för att ta reda på historien bakom brevet. Med det blir hon själv en del av den..."

VILKEN DAG!!!

Hej på er!

Imorse tog jag & mamma bilen till Nordby. Jag skulle på intervju på Eurosko. Intervjun gick kanonbra! Dom ville helst ha extra omgående och kanske till sommaren. Precis efter intervjun så ringer dom från Lindex!! =) Hon frågar om jag skulle vilja komma på intervju nån dag och då säger ju jag såklart att jag redan är på Nordby och faktiskt står precis utanför Lindex, haha! Så jag fick komma in direkt och prata med butikschefen. En supergo tjej! Hon sa med en gång att hon gillar mig mycket och att hon bara ska ringa mina referenser. (Det roliga var att jag och mamma hade varit inne på Lindex en timme innan och handlat utav henne.. så det tyckte vi båda två var ganska komsikt, haha) Efter att jag hade varit på Lindex lunchade jag & mamma med Hanna. Det blev sushi såklart! Hanna sa att jag säkert kunde få jobba hos henne på Pondus också nånting. Det gör jag ju så gärna =) Jobb,jobb, jobb... efter en liten stund så ringer Camilla från Lindex igen och säger att mina referenser pratade så gott om mig (tack!) och ville anställa mig direkt inför sommaren! Så jag kommer att jobba på Lindex i sommar. Är så jädrans glad nu!! Sen hade jag ett missat samtal från EM också.. vill dom att jag ska jobba där också tro? Nu väntar jag bara på att Eurosko ska ringa och säga att jag kan jobba hos dom nu innan sommaren. Väntar även på ett samtal från Indiska.

Detta hade jag aldrig kunnat tro.. jisses!



DAGENS PLANER.




RSS 2.0