Vad händer ikväll?

Idag är jag lite bitter..
Min dumma syster åkte till Strömstad i morse med sina kompisar. Jag ville att hon skulle hjälpa mig att jobba  idag mellan 17-19, så att jag kunde åka med familjen Källén till Ida & Roberts stuga. Men icke!  Vad skulle hon göra hemma i Ed sa hon till mig när jag frågade varför hon inte kunde stanna här. Hmm, ja.. det finns ju sol här också! Jaja, inte sura som Erik säger! =) Nu är det bara 2h 30 min kvar på jobbet.  Farmor & farfar har vart här en stund och hållt mig sällskap. Då går tiden fortare såklart. Efter jobbet ska jag gå runt sjön tänkte jag. Erik kommer till mig efter att han har varit hos Ida & Robert. Så jag tänkte att jag hyr den nya Wallander, skulden, som vi kan kolla på när han kommer hem!  Katten & Puman kanske också vill komma? : )




Till helgen åker Erik & Munter till Smögen för att ta mer dykkurser! Fre-sön är dom där. Vad ska jag hitta på då? Sara & Micke ska till stugan i Strömstad och Annicka jobbar hela helgen. Jagjobbar ju bara till 14.00 på lördag & sön. Jag får väl vara själv på dagen och hitta på nåt tokigt med Annicka på kvällen sen. Iofs fick jag se att mamma & pappa har lämnat bilen här. Ska jag våga köra till Smögen och hälsa på Erik & Munter nån kväll? Haha, tevksamt! Annicka kanske vill med så då kan jag ju vänta tills hon har slutat. Jaja, nåt hittar vi säkert på!


Fina Smögen.


Katten & jag

Grillning & charader..

Det blev grillning igår kväll också. Ett måste i det härliga kvällsvädret tycker jag! Det var Jag,Erik & Kicken. Det blev grilspett med kyckling,tomater & campinjoner. Till det hade vi färskpotatis,potatissallad och lite sallad. Gott gott! Sara,Annicka & Munter kom hem till oss också. Då blev det charader i ett par timmar! =) Va det Sara som kom det den smarta idén? Väldigt roligt hade vi, haha! Tro det eller ej med Erik var bäst! Tyvärr fick jag inget  bra filmklipp på han då han var som bäst.. men har nedan kan ni se några snuttar av Munter, Erik & Sara!


Min grillmästare!


Mums!!


Så söta!! Kicken & Sara busar på balkongen..


Jag tror att Kickis hår fastnar i Sara hår? haha


Underbart gott.. det gjorde vi bra Källén! : )

Några filmsnuttar på Erik, Munter & Sara när dom leker charader.. (Fick tyvärr ingen snutt på katten!)

Här nedan har ni Eriko..
 

Här nedan har ni Munter..
 

Och här har ni Sara..

Sara


Systrarna Blom är duktiga!

Imorse sprang/powerwalka jag & Kicki runt sjön 8.30.
Jag älskar att träna runt sjön. Vi ska försöka göra detta varje morgon den här veckan.


Duktiga tjejer!


Haha, efter passet blev det stretching och vatten såklart!


Nu så..

Nu så ska jag ta tag i bloggen igen! : )
Passar perfekt att skriva, när jag sitter i bokhandeln (När det är lugnt)

Kan berätta lite om helgen då.
Fredag. Fick sluta tidigare från jobbet (men ändå få fullt betalt) + att jag fick en biobiljett, Kan man väl inte klaga på?=) Jag tog tåget till Mellerud 15.07 och Sara var snäll och hämtade mig där 16.30. Tack tack! När jag kom hem satt mamma & pappa på balkongen med ett glas vitt och njöt av den lilla kvällsolen som vi har (på våran balkong alltså). Självklart gjorde jag dom sällskap! Kicken var snäll och jobbade mellan 17-19. Kl 18.00 blev det fotboll! Jag & pappa bänkade oss framför tv:n. Svordomarna kom förvånansvärt fort.. 0-3 i halvlek är ingen höjdare. Vi grillade och åt under tiden i andra halvlek. (maten var underbart god, det godaste vi ätit på länge.. tyckte vi allihop! Bild på maten och va det var får ni läsa här nedan.) Pappa gick in en sväng och fick se att det stod 2-3. Så vi rusade in och följde den sista spänningen. Vilken match!! Jag får ont i hjärtat av straffar, men visst är det spännade! =) Tråkigt att dom förlorade..dom var värda att vinna! Annicka hämtade upp mig och vi åkte hem till Sara & Micke. Poker stod på schemat! Jag,Sara,Micke,Ljungberg & Jakob spelade, (Annicka gjorde snittar till oss i stället, mums!) Det var jag & Sara i finalen och jag vann! 500 kr rikare.. weeiiiii! Erik kom runt 23.00. Då spelade killarna cash istället. Men dom spelar för tufft så jag vågade inte vara med! Minsta insatsen var 500 också.. glöm det! Vi blev kvar där till 02.00-0300. Somnade på en stört när vi kom hem.



Man ser kanske inte så bra, men det är iaf färskpotatos,broccoli,morötter,ärtebockar och creme frachie med vitläkspeppar och salt som man lägger i folie och knuter ihop till en påse och sedan lägger på grillen. Till det åt vi kotletter och mammas biffar. Mums!


Kicki mumsar i sig den goda maten..


Och jag likaså : )


Katten & Puman


Glesåerna! Micke & Jakob


Ljungberg & Sara

Lördag. Jobbade mellan 10-14. Det var kaos!!!!!! ATG maskinen funkade inte.. lördag+v75+jackpott =panik! Vi fick skicka folk till facklan i Bäckefors istället. Men vid 13-tiden så började den funka lite smått igen. Jävla ATG! Dom lovade att komma med en ny maskin på fredag. Men det hade visst blivit nåt missförstånd så dom kunde inte skicka någon förrän på måndag. Dessutom så står dom inte för det vi har gått miste om heller. Illa! Efter jobbet åt jag & Annicka kioskmat. Mos & korv, gottans! Sen gick vi ner till stranden och satte oss och pratade lite med Therese. Kl 16.40 tog jag bussen hem till Erik och vid 18.00 så åkte vi till Göteborg. Vi var hemma hos Zandra & Mats runt 20.30. Planeringen av roadtripen tog inte mer än ca 10 min, haha! Men bra blir det iaf! =) Gbg-Halmstad-Helsingborg-Öland-Hultsfred (Metallica). Ska bli supermysigt att åka med Zandra & Mats! Efter planeringen gick vi ner till Vasaparken. Där satt Elin,Flum & Nocke och väntade på oss. Vi satte oss på filtarna, tog fram vinet, öppnade chipsen och tände grillen.. myskväll på högsta nivå!


Här ska det grillas.. sätter vi eld på Vasaparken tro? haha (btw kolla in den snygga tändaren!)


Jag & min älskade


Mina goingar.. Elin & Zandra


Zandra & Mats


Christian & Elin


Bröderna Noaksson glassar..


Starka chips & kalla öl!


Söndag. Vi var i Dalsland igen vid 13-tiden. Erik tog jouren åt Jonas i några timmar. Så vi fick sola utanför Erik (hade planerat att åka till Ed nämligen) Blev så sugen på att bada.. men icke! Vi kom till Ed vid 17-tiden. Gick till konsum och handlade och sen blev det grillning på Bloms balkong. Annicka åt med oss och Sara & Micke kom på besök. Vi spelade lite spel och hade det mysigt. Lilla Majken var här på besök också. Det var bara Erik som fick vara i hennes närhet, haha! När vi andra kom i närheten skrek hon! =) Busunge! När Sara,Micke & lilla Majken hade gått somnade Erik i soffan och jag,Kicki & Annicka satt kvar på balkongen och snackade skit.

Mot Götlaborg!

Hoppas att ni får en underbar kväll i värmen.. nu åker vi snart till gbg!


Kom igen nu Sverige!!!

Nu är det fotboll!!
Tråkigt att sitta inomhus och kolla =( Men jag har ju pappa som sällskap ,så jag är glad!
Ikväll blir det poker hos Moodh & Glesåen. Hörde rykten om att Annicka ska bjuda på snittar (istället för att vara med!) Haha, hon är för söt!

Jag fick gå från jobbet kl 14.00 idag! Men betalt dagen ut.. underbaaaart! Biobiljett fick jag på köpet också! Sara kom och hämtade mig i Mellerud. Tack söta du! Hon ställer ALLTID upp min Puma!

Nix, nu är det dags för fotboll!


King of pop!

"Michael Jacksson är död!"
När Erik skickade sms:et inatt vaknade jag till och satte mig upp.. blev något chockad!
Ledsamt..
Det var faktiskt min kära bror som fick mig att lyssna på på Michael Jackson när vi var små. Alex VAR Michael Jackson, haha! Bäst av allt var när Alex gjorde Moonwalk.. då var han kung! =)

Väldigt sorligt iaf... Tråkigt att man aldrig fick chansen och gå på någon utav hans konserter! Jag var lite liten då..
Sheeva har sett han den skiten..




Men det är ju fredag idag! Underbart väder & helg.. häääärligt!
Jag ska åka hem till Ed efter jobbet. Ska börja jobba i bokhandeln i morgon.

Hoppas att ni får en underbar dag i det fina vädret.

Sommar!!

Marstrand


Elin


Christian




Jaag. Tog årets första dopp..


Pose!


Sebbe


Haha, coolingar!


Chrille ska bada.. (men han vågade inte)



Jag & mina tjejer i parken vid mig & Elin.


Mmm, jordgubbar!!


Tjejerna äter thaimat, mums!


Skål Blom!


Skål Andersson!


Skål Månsson!


Tack för en supertrevlig kväll!

Jag säger bara: Roséviin!!! Här njuter vi ska ni veta.. och det ska fortsätta heeela sommaren!
Som Månsson sa:
(Nu ska vi fasen ta vara på dom fina sommardagarna, snart är det över!)

Godnatt folkens..

Vilken underbar värme!

Det finns inget som slår en varm svensk sommar! Helt underbart är det nu, hoppas innerligt att det håller i sig till min semster v. 29-31! =) Efter jobbet idag så blir det att dricka rosévin med Zandra & Elin. Vart ska vi sätta oss tro?
Vill bara ut och soooola och bada! Kanske hinner få ett dopp på lördag i Ed. Jobbar bara till 14.00 då. Men sen ska jag & Erik tillbaka till gbg. Hem till Zandra & Mats och planera våran road trip genom Sverige, som vi göra v.29!

Det är tur att det är såhär varmt ute.. för nu saknar jag faktiskt inte min skinnjacka! Den behövs ju inte...
Men en kylig sommarkväll, attans.. då blir det problem! haha

Hoppas att ni får en underbar dag i den underbara värmen! Ni som är lediga.. sola lite åt mig också!
Nu ska jag springa iväg till vagnen.




Lite kalas i Pixbo för 18 åringen Jakob!

Ikväll har jag vart på kalas hos min kusin i Pixbo. Mamma var också där.
Hon, Simon & Mormor hade åkte från Ed. Annars var det bara göteborgare där! : )
Det bjöds på lasagne med god sallad och till efterätt en kladdig chokladtårta! Mycket mycket gott!!
Soffipropp var inte hemma, utan hon var visst hos Elias i USA (Mammas syster med familj bor där). Hon har varit där i en månad snart den busen, fuskigt!
Dom har bott där i över 3 år och jag har inte hälsat på dom än. Det är illa!
 Iaf.. vi var på kalaset i ca 3h. Åkte hem vid 21.00. När jag kom hem tog jag lite kort på lägenheten..
ni har ju inte sett hur den ser ut än, så här kommer lite bilder:

Lägenheten

Såhär ser det ut när man kommer in... och här har ni hallen..
(Stora och rymliga garderober, det gillar vi!)


Köket är väldigt fräscht! Min säng ser dock lite tråkig ut här...
men jag ska hänga upp den tavlan med "balettbenen", som jag hade i min tidigare läght.
Då blir det genast mycket bättre!


Badrummet. Stoor spegel.. love it! Vitt kakel på vägarna och grått på golvet, nice!


Hänghörnan! Tv:n är dock ingen höjdare, haha! Men jag kollar inte på så mycket tv ändå.
Man kan vrida den som man vill också. Det är ju praktiskt! =)
Men med min syn så måste galsögnen alltid vara på, typiskt!

Lägenheten är fräsch, men den jag hade tidigare var mysigare!

Här kommer lite bilder från Pixbo också..


Jag med den stilige 18-åringen! : )


Jag & mammi


Visst har jag snygga kusiner? Simon & Jakob..


Jakob, flickvännen Hannah och deras kompisar..


Blomman posar såklart..


Deras hus.. (och mamma)


Söta mormor var såklart med. Här i bilen påväg hem!


Jag traskar hemåt, efter att mamma och dom har släppt av mig vid Olskrokstorget..


Aaaaahhhh!!!



Två par skor som jag beställde från HM för ett tag sen:


Är riktigt nöjd över köpet.. 400kr för båda två, tillsammans!



Pratade precis med min älskling och jag har fått order om att gå och lägga mig..
Bäst att lyda!


Vi ser lite märkliga ut här båda två, haha!
Men det var den ändå bilden på oss från Midsommar! =( Som Elin har tagit!
Skärpning Ekan.. mer bilder får vi ha!


Denna låt är det som gäller på dansgolvet i sommar!


Filmklipp från midsommar!

 


Midsommar 09

(torsdag) Jag,Zandra,Elin & Christian tog bussen till Grebbestad 17.40. Erik hämtade sedan upp oss vid konsum. Killarna kom dit lite innan oss nämligen. Vi släppte av Zandra,Elin & Chrille vid Grebbestad Camping, där dom skulle tälta, och vi åkte upp till våran stuga som Glesåen hade hyrt, som bara låg några meter från deras camping. Perfekt! I stugan satt Glesåen,Munter,lill Munter,Halmberg,Thore & Kimmo. Det var jag & killarna första kvällen helt enkelt! =) Vi började genast att dricka och snacka skit! Kvällens höjdpunkt var när Halmberg drog bort stolen för Thore när han skulle sätta sig och han åkte i backen, haha! Finns ett filmklipp här nedan på det! Elin,Zandra,Chrille & Sara A kom vid 23-tiden. Killarna gick ut och vi tjejer satt kvar och hade det trevligt. När killarna kom tillbaka lite efter 02.00 så satt vi tjejer fortfarande och partajade! : ) Vi la oss vid 04.00 ungefär. Mysig kväll!


Erik & Thoresson


Mattias & Kimmo


Glesåen & Munter


Kimmo & jag


Sara,Elin & Zandra


(fredag) Jag & lill Munter var först uppe. Tror att kl var runt 07.00 när vi vaknade. Han var pigg som en mört men jag somnade faktiskt om igen och gick upp vid 9. Jag började städa, så att det såg någolunda ut i stugan igen. Det regnade under förmiddagen så vi låg och slappade i stugan. Vid 13.00 gick vi ner till centrum. Träffade upp dom andra. Anna-Karin hade kommit nu också. Vi gick till Skafferiet och åt mat. Bästa stället på Grebban!! Efter att vi hade käkat så gick vi till konsum och handlade mat för kvällen. Sen började festen igen! En massa folk kom till våran stuga.. vi va nog runt 30-40 pers. Tur att det blev fint väder så att folk kunde sitta ute! : ) Annicka & Sara (som hade jobbat) kom runt 19.00. Då var det dags att äta mat! Mums mums.. Efter maten var det dags för brännboll! Det var kul en stund, sen spårade det ut.. kunde man ju nästan ha räknat ut! =) Vi gick ner till stan vid 23.30. Lite sent ute så fick vi stå i kö ett tag in till Terassen. Dom har ingen garderob inne på Terassen utan man får hänga jackerna på ett ställ eller lägga dom på stolarna. Jag & Annicka gömde våra jackor under några stolar och sen gick vi upp och dansade! Erik var redan inne han. Han satt vi black jack bordet i stort sett hela kvällen! : ) Efter ett tag blev vi hungriga. Så jag Erik, Zandra & AK bestämde oss för att gå och köpa Langos.
Det var här kvällen började vända.. jag hittade inte min jacka! Vi letade och letade, men den fanns verkligen inte kvar! Tårarna började rinna mer och mer när jag insåg att den inte var kvar OCH att mina nycklarna till lägenheten låg där i!
Visst jag får väl skylla mig själv att det inte var en riktigt garderob. Men vi har hängt våra jackor där förr och det brukar inte vara några problem. Sen tar man ju för givet att ingen tar ens jacka. Så jag gick hem gråtandes och barfota (skoskav) med min Erik bredvid mig som försökte trösta mig så gott han kunde. En toppenkväll slutade med att bli en helveteskväll!


Glesåen, Kimmo & Munter


Thoressons rygg efter att han hade åkt av stolen..


Pontus & Sara


Alex!!


Kungen!


Mattias, Madde och hennes kompisar från Småland.


Grabbar..


Dags att äta mat..


Jag & Ponta!


Dags för brännboll! Kolla vilket härligt gäng vi är (och det är bara ena laget) underbart!


Min älskling..


Sebbe & Annicka


Sara & Josef


Elin, jag & Sara


Jag i min midsommarklänning!


Elin,Annicka & Sara¨


Robin & jag


Farfar & Elin


Sara,jag & Elin


Anna-Karin & Zandra

(lördag) Vaknade upp deppig från gårdagen och helt svullen under ögonen. Kände bara för att åka hem. Jag började städa även denna morgonen. Tycker att det är så skönt när det är rent och fräscht! Tjejerna gick ner till stan vid 14.00. Vi satte oss på Röde orm och åt mat. Pontus flickvän Madde och hennes kompisar kom och gjorde oss sällskap. Sen strosade vi runt lite på bryggan. Sen delade vi på oss. Dom som bodde på campingen gick dit och vi andra gick hem till stugan. Jag,Sara & Annicka la oss ute och solade. Sen duschade vi och gjorde i ordning och oss. Sara började blanda drinkar. Sen spelade vi leken "över eller under", ett kortspel. Farligt! Man blir lätt full på det.. haha! Sen började folk komma.. och det var mint lika mycket folk den här kvällen. Vi grillade korv och njöt av den underbara kvällen! Kvällens höjdpunkt var tjejernas Jackass! Haha, vi var ritkigt busiga ska ni veta. Det blev inte mycket dans den här kvällen.. jag & Erik gick hem vid 1, med Sara & Micke.


Elin, jag & Annicka på Röde orm. Äter mat! Kolla va mina ögon är svullna av gårkvällens tårar! =(


Jag & Moodh steker på bryggan..


Annicka & Josef


Madde & Elin


Lite fotboll..


Sara & Sara, Chrille & Elin

Jag,Annicka & Ponta


Dags för Jackass!!




Haha, Katten ramlar in i soporna..

(söndag) Vaknade av ångest att vi skulle städa stugan och vara ute kl 12.00! Jag har nog aldrig sett så mycket sopor! Om vi skulle panta allt, så skulle vi nästan ha blivit rika! När vi lämnade stugan åkte vi ner till centrum och åt på Skafferiet. För första gången så tog jag deras fisksoppa. Den kommer jag att äta i fortsättning, supergod! Sen satte vi oss en stund på bryggan och njöt av solen. Vi åkte hem vid 14- tiden. Vi tog en glass när vi kom fram till Ed, sen åkte vi till Bäcke! Helt slut var jag efter denna helg kan jah säga!



Jag saknar min skinnjacka!!! Förstår ni hur svårt det är att hitta en snygg skinnjacka! Ååååhhhhh =(
Sen får jag betala 1050 för att byta lås i lägenheten också. (tyspiskt när jah kom undan med min andra lägenhet, som jah också hade tappat nycklarna till), men nu hade jag faktiskt inte tappat dom, utan nån hade tagit dom!

Nu är jag i gbg igen! Sista veckan på jobbet.. sen ska jag jobba i bokhandeln i två veckor!

Sorry! Ikväll ska jag fixa det..

Har inte skrivit här på hela helgen. Men jag har ju vart i Grebbestad förstår ni.
Ikväll ska jag lägga in bilder och skriva om vad vi har haft för oss!

Underbar kväll!

Vilken underbar kväll vi har haft!
Trevligt sällskap, karekoe, vin och skön sång av Månsson!

Lyssna och njut!
Jag får rysningar när Elin sjunger..


Bröderna Noak sjunger "Leende guldbruna ööögon", haha


Här kommer lite bilder också..


Jag & Elin


Mats & Zandra


Folk!


Zandra & Anna-Karin


Flum,jag & Elin


Bröderna Noak!



Nu är kl snart 02.00 och jag ska gå upp 07.00.
Jag kanske ska lägga mig??
Snark....

Kareoke + Anna-Karin + vin = toppenkväll!

Kl 19.00 ska jag möta upp Månsson!
Vi ska traska vidare till Brunnsparken för att möta upp Zandra.
Sen ska vi åka till Anna-Karins bror Johan! Där ska det vara en liten "välkommen hem" fest för AK.
 Kareoke står på schemat! Kan ju inte bli annat än lyckat! : )

Älskar den här bilden på Z & AK!!


Nu ska jag göra i ordning mig!

Tjing.

 (Bilder kommer inatt förmodligen.)

Hipp Hipp Hurra!!

"Hipp hipp hurra.. idag är det Månssons stora daag!!"
Grattis gumman!! Njut ordentligt av middagen på Maniana nu..
Skulle inte sitta fel med tapas nu!

Själv håller jag på och tvättar!
Jag ska snart bänka mig framför tv:n och kolla på ett dubbelavsnitt av Deseperate!
Är riktgit sugen på att öppna min chokladask från Anthon Berg..


Myskväll hos Blom.

Igår kväll var det myspys hos familjen Blom.
Vi åt "Korma" (indisk rätt), som mamma hade lagat, mums!
Sen hyrde jag & Kicken "Benjamin Button". Mamma & pappa hade inte sett den än.
Det är ju ett måste!! Självklart köpte vi lite chips också : )
Myyyys!!
Jag fick för mig att jag skulle pröva min balklänning som jag var helt säker på att jag inte skulle komma i.
 Men jag hade fel! Blev väldans glad, haha!

 
Jag pratar med Puman..


Mamma lagar "Korma"


Thhaaadaaaaaahh =))


Crazy..


Pappsen & Kicken


Jag & mammsen..


Systerkärlek!

Ska snart iväg till tandläkaren..

Har precis ätit en god frukost. Grovt bröd med kalkon och yoghurt!
Ska snart gå till tandläkaren. Sen ska jag ta bilen hem till Erik.
 Kramas lite med han innan han åker på brandövning/fotbollsträning
och sedan nattjobb =) En liten stund hinner vi ses iaf.
Sen åker jag tillbaka till Ed. Imorgon bitti ska jag gå upp tidigt för att åka tillbaka till gbg!
Va skönt det ska bli med en kort arbetsvecka.
Har inget speciellt planerat i veckan förutom att jag ska tvätta och packa till Grebbestad!
Lite träning får jag försöka med också. Förkylningen börjar gå över.
Det är tråkigt ha gymkort när det är vår & sommar. Då vill man ju hellre träna ute!
Kan man frysa kortet tro?


 


Några bilder från min student, 2006.


Anna glassar i någons jacuzzi  (förfest)


Amsi,Bodin,jag & Lisa


Kimmen & Bodin


Jag fick ett litet pris..


Jag & Lisa


Vill ha mitt mina hår tillbaka!!! (inte det blonda, utan frisyren)


Amela,Lisa & Siri


Puddingar! Anna,Siri & Sofie


En kväll i Ed..

Kvällen ska jag tillbringa i Ed. Det var ett tag sen. Ska bli mysigt! Ska hitta på nåt med Puman & Katten såklart. Har inte bestämt nåt än men nåt kul hittar vå säkert på.


Jag & Erik har precis kollat färdigt på "Seven Pounds". Den var lite seg i början, så jag somnade! Men jag vaknade i mitten nån gång sen : ) Erik gillade den! Han tycker att det var den bästa filmen han sett på länge!

Sov alldeles för mycket igår..

När Erik har jour (en vecka i månaden) så händer det inte så mycket kan jag säga! : ) Vi kan inte åka någonstans, inte ens gå ut och gå.(Visst kan jag gå ut och gå själv, men det är ju inte lika roligt) Så vi blir alltid sittandes hemma! Igår sov jag i stort sett hela kvällen. Lite väl mycket kanske..Erik spelade poker och vann en massa pengar istället. Blir så avundsjuk, vill också vinna en massa pengar ju! Jaja..

Just nu sitter jag i bokhandeln. Jobbar bara mellan 12.00-14.00 (Helt ok arbetsdag). Väntar på att Sara ska komma och hålla mig sällskap. Pappa & mamma försöker få Sara att köpa bokhandeln, haha! Får väl se hur det blir med det! =)

Imorgon ska jag till tandläkaren, så jag är ledig från jobbet. Härligt! Jobbar bara tre dagar den här veckan och sen är det Midsommar!!!!! Klart en av dom största höjdpunkterna under sommaren! Vad ska jag hitta på i morgon då? Är det lika fint väder som det är idag så ska jag sola! Erik börjar jobba natt ikväll så han kommer ju ändå att sova hela dagen i morgon.


Tjejer.. blir det kransar i håret i år också elle?

Sitter i bokhandeln.

Just nu sitter jag i bokhandeln. Ska öppna om 10 min (och inte en minut tidigare.. struntar i att folk väntar.)
Jag ska jobba till 14.00, sen ska jag åka till Erik igen. Kanske stannar här till 17.00 eller nåt.

Igår var jag & Erik på Nordhaga och åt mat. Det bjöds på bakpotatis med räkröra och till efterrätt så blev det jordgubbar. Underbart gott!! Efter maten åkte jag & Erik hem.. la oss i soffan och kollade på den nya Wallander filmen "Hämden", den var väl sådär. Saknar Ola Rapace! Efter det la vi oss i sängen och kollade på några avsnitt av Californication. Har bara ett avsnitt kvar nu!!! : (


Färgning,vin & Hundtricket.

Gick hem från jobbet med ett leeende på läpparna idag, både jag & Sheeva. Det har gått bra för oss nämligen! : )
Efter jobbet gick vi först till systemet och köpte en flaska vin. Sen gick vi till Super Sushi och käkade. När vi hade ätit färdigt så åkte vi hem till mig. Tog en glas vin och pratade en massa skit. Sheeva var snäll och färgade min utväxt (det såg för jäkligt ut) tack söta du! Bra blev det också! Efter färgningen så slog vi oss ned i soffan och kollade på den underbara filmen Hundtricket. Sheeva skrattade så att hon höll på att kissa på sig och jag är precis likadan.. trots att jag har sett den 20 gånger! I love it! Får nog ta och se den med Erik i helgen. Han har ju jour, så vi har ju inte nåt bättre för oss! : ) Tack min Sheeva för en mysig kväll!


Mums!! 2 lax, 1 avocado och två inside, till det.. ingefära och wasabi.


Rosévin.


Imorgon är det äntligen fredag. Som jag har sagt tidigare... bästa dagen i veckan, helt klart!


Så ska det se ut!

3 mål på 5 min.. det vill vi ser mer i fortsättningen, tack!
Jag gillar startelvan som Lagerbäck tog ut idag. Safari, Berg och bröderna Elm.. dom gillar vi!
Satt hemma hos Zandra & Mats i min älskade Sverige tröja och hejjade för fullt. Kul att Zlatan fick göra mål också. Men roligast av allt var att man fick se en glimt av Coffe, i tv-rutan, precis när Sverige gjorde sitt 1:a mål. Haha.. Han är liiiite stolt nu kan säga och dom andra killarna var avundsjuka för att dom inte kom med såklart, mohahaa!




Brorsan är i stan! Han ville att jag skulle följa med dom ut nu efter matchen. Men det orkar jag banne mig inte. Är så förkyld!! Blev det i natt konstigt nog. Men det är många som är sjuka på jobbet, så det är väl inte så konstigt!
Alex ville ta en lunch med mig i veckan iaf. Sushi ville han ha! Men vi får se lite på det för i morgon ska Sheeva med mig hem efter jobbet. Hon ska hjälpa mig att färga min utväxt och sen ska vi kolla på Hundricket (Hon har inte sett den än, den tokan) och äta sushi. Så sushi två gånger på en dag blir väl lite väl mycket? : )



Imorgon är det torsdag och det betyder att det snart är freeedag!
Då ska jag ta tåget hem till kära Dalsland. Erik har jour och jag ska jobba lite extra i bokhandeln. Då kommer Puman & Katten och håller mig sällskap. Det ska bli roligt!


Jag & Sara i bokhandeln, i julas! =)

Sitter vid datorn såklart..


Jag går lös...

Fotboll + starka ostbågar!

Kom igen nu för fan Sverige!! (ursäkta mina svordommar)
Men jag börjar bli less på detta landslag. Inga tabbar idag, tack!



fotboll + starka ostbågar = sant!


Mumsfillibabba!
Går på diet? va? mohahaaa..

Godnatt.

Ligger i sängen och kollar på Vänner..
Nu ska jag sova! Natti nati på er goingar!!


Denim!

Vi gillar Denim!

Den här jeansbikinin vill jag ha!
Kostar 1.200 kr. Lite väl dyrt för en bikini kanske..


Diggar även den här baddräkten!
Visst är den snygg?
(Men baddräkt är fortfarande ett plagg som jag inte tänker ta på mig.
Tror inte att jag skulle passa i det med "my juicy ass"! haha)



Fasiken också.. jag glömde att tvätta conversen!
Får göra det hos Eriko i helgen i stället då..

Underbar klänning.

Titta vilken fin midsommarklänning jag har hittat!
Bruna ben med klackar är ett måste till..

Klänning från Bikbok


Några bilder från Midsommar förra året:


Zandra & Anna-karin


Jag & Therese


Elin & Christian


Erik & Christian


Jag & min Erik.


Elin & Emelie


Flickorna..


Söta Sara.

Skattepengar är här!

Har fått skattepengarna idag, härligt!
Men jag är skyldig Erik 2.000 (bl.a från tågresan hem igår), så pengarna går fort tyvärr!
Snart är det ju midsommar också och då kommer det att gå åt mycket pengar! Sara.. hur mycket ska vi betala för stugan? Vi ska självklart vara i Grebbestad. Jag & Erik åker ner på torsdagkväll. Är det någon mer som ska göra det?

Idag har varit så jäkla trött. Har gäspat från 07.00-17.00 i stort sett. Så jag har haft det ganska kämpigt på jobbet. Nu är jag iaf hemma. Har ätit thaisoppa (Kelda), den är supergod! Den och fisk/skaldjursoppan måste ni smaka på. Mumma!


Nu väntar jag på att Vänner ska börja så att jag kan gå skratta lite. Kl 20.00 är det dags att tvätta!  Funderar på att tvätta mina converse.. är rädd att dom ska gå sönder bara. Men det går säkert bra!







Lite Bruce..


"Sunny day"
 

"Born to run"
 


Mina favoritlåtar
 (Tyvärr så hade jag inte tid att filma dom, så jag fick ta någon annans klipp)

"Outlaw pete"
 

"Fade away"



Älskar den här bilden som jag har tagit. Vill ha den som plansch! =)

Det är inte saaaaant!!!

Vi missade vårat tåg!! Ja, tyvärr är det sant!
Vi var på centralen 1h innan, för att vi skulle vara där i god tid. Dom säger i högtalarn att tåget från gbg är försenat och kommer 15.05. Vårat tåg skulle gå 15.07. Vi vänta och vänta.. 14.50 gick vi ut till perrongen (heter det så, där tågen står?), jaja.. och kikade efter tåget, men det hade inte kommit. Sen blev kl 15.06. Då tänkte vi att det var mer försenat kanske. Men sen får jag en tanke helt plöstligt: Tänk om tåget står längre ner på "banan"?. Så vi började springa och ja, där står det. Man kunde inte så det från skylten (där det står spår 6 till göteborg) Märkligt eller hur?! Dom borde ju för fasen säga att tåget står längre ner!! Vi sprang iaf, och när vi var 5 meter från vagnen så började den rulla. Jag fick panik!! Mitt hjärta slog så snabbt och jag kände att snart kommer tårarna. Jag koller på Erik som också är förbannad. Vi var arga på oss själva att vi inte gick och kollade! Sen kom vi på att x2000 skulle gå 15.15 (för vi hade blandat ihop det tåget med det vi skulle åka med innan) vi gick fram till en konduktör och sa att vi hade missat vårat tåg och frågade om det fanns några platser kvar här. Hon kollade på oss med en kall blick och sa: "Det kostar  faktiskt 1.050 per person att åka med detta tåget". Hon kollade på oss som om "Men små barn.. ni har inte råd att åka med detta tåget". Erik tvekade inte en sek utan sa:"Vi åker med!" Så nu sitter vi på x2000 istället. Fruktansvärt tråkigt att lägga 2000 kr på detta. Men men, vi måste ju komma hem!

Förutom detta så har helgen här i Stockholm varit underbar!

Bruce Springsteen var helt otrolig!! I 3h underhöll han och The E Street Band oss på Stadion. Sjävklart var det fullsatt och stämningen var på topp! Kylan försvann så fort han började sjunga! Jag ryser verkligen av hans röst, den är helt underbar. Och som många andra så undrar jag hur kan orkar att ge 110% i 3h. Han gör verkligen det. Men det bästa av allt är att han är så go mot publiken. Han bryr sig verkligen och visar sin uppskattning. Det gillaa jag!  I dom här 3h så var det inte en ända dålig låt. Har han förresten nån dålig låt? Tror icke det!
Den bästa låten var utan tvekan min favorit låt "Fade away" och  en av hans nya låtar "Outlaw pete" var också riktigt bra!
Efter konserten blev det hamburgare på Burger King! Sedan somnade vi gott.

Innan Springsteen så gick vi runt på stan och glassade. Satte oss på en fin båt vid och drack öl, samtidigt som vi njöt av solen och värmen. Underbart! Satt där i ett par timmar. Sen gick vi till en thaiställe och käkade.

Idag åt vi frukost vid 09.00. Sen slappade vi på hotellrummet tills vi skulle checka ut vid 12.00. Då åkte vi in till stan. Fikade och strosade runt. Hittade en jätte fin klänning på Bikbok, som jag ska ha i Midsommar tänkte jag. Lägger upp bild på den sen när jag kommer hem!

Dagarna har gått så himla fort. En dag till hade vart skönt..

Här kommer lite bilder från igår kväll:


Jag i väntan på Bruce! (Bruces linnet är på såklart)


Min Erik var också med såklart! : )


Bruce!


Bruce!


Magiskt!


"I don´t wanna faaade awaaaay"



UNDERBART!



Vi två.



Nu är vi snart hemma.

Bilder från sthlm.

(Bilder från idag och igår.)

Bilder från idag:


Här står jag och njuter! =)


Erik,jag,mamma & pappa njuter på en båt vid Norr Mälarstrand.


Erik,jag,Marie-Louise & mamma


Jag & min kärlek.


Vart ska vi nog tro?







Den här coolingen har vi sett två dagar i rad nu. Han åker runt på dessa inlines och det ser ut som att han ska vurpa varja gång. Antingen så är han full eller hög eller allmänt knäpp!! haha




Myspys.


Jag väntar på pendeln.



Erik den latmasken tar rulltrappan, medans vi andra i går i den vanliga trappan, haha!


Thaibuffé blev det till lunch idag.



Bilder från igår: (finns mer bilder från inlägget igår)


Min goa pappa!


Känner i igen han?! Han i canal + sport


Erik är lite trött..


Mmmm, hotellfrukost. Godast var detta!



Nu ska vi åka ner till stan igen. Har vart på hotellet och vilat lite.
Bruce Springsteen/Stadion, here we come!


Underbara Stockholm!

Nu är vi i våra kära huvudstad!
Kom fram 11.00 igår. Hotellet som vi bor på, ligger vid Sollentuna . Bara en kvart med pendeln.
Jag & Erik var ganska trötta när vi kom fram. Så vi slappade lite på hotellrummet, medans mamma & pappa åkte ner till stan för att möta upp Marie-Louise ( min kära faster). Jag & Erik åkte ner till stan vid 14 tiden. Danskar överallt!!!
Det var full rulle på stan kan man säga och mitt upp i allt detta så skulle vi hitta mamma och dom. Jag kan ju inte stan direkt, så när nån ber mig att gå till Järntorget,västerlånggatan,gamlestan.. så står jag som ett frågetecken!! Lättirreterad som jag är så gav jag min mobil till Erik så att han fick prata med Marie-Louise och mamma istället. Efter 1 h letande, så hittade vi dom. Eller ja.. Marie-Louise hittade oss, haha! Dom satt ute vid en restaurang. Vi beställde lite mat och tog ett glas vin/öl. Vädret var ingen höjdare. Sol, men kallt! =( Sen strosade vi runt lite. Letande efter en krog, där vi kunde kolla på matchen. Men det var såklart fullbokat överallt! Men vi tog iaf några glas öl på en krog, där ölen bara kostade 29 kr (som i Vasastan), gött! Vi åkte tillbaka till hotellet vid 19.00. Satt på hotellrummet och kollade på försnacket. När matchen drog igång så satt vi nere i restaurangen och kollade på storbilds tv! Jag är glad att vi inte la flera tusen för att gå och kolla på matchen.. skamligt! Jag har sagt det förr och tänker säga det igen. Jävla Källström!!!!!!!!!! Det har var en match som vi skulle ha vunnit!!! Åååååhhh, deppigt!

Just nu sitter vi på hotellrummet. Har precis gjort i ordning oss för att åka ner till stan. Vi har fint väder idag. Hoppas att det blir fint ikväll också när vi ska kolla på Bruce!

Hotellfrukosten var btw supergod! =)


Danskar!!!


Erik & mamma


Syskonen Blom! Marie-Louise & pappa


Jag & Erik



Jag & Erik redo för en svensk seger (trodde vi iaf)

Lägger upp mer bilder sen.. nu ska vi ner till stan!


Älskar den här bilden!

'
Underbar bild!


Inte en blund!

Vilken rolig kväll det blev igår!
Zandra kom hem till mig 19.00.Vi startade igång med klippning direkt..
Mitt hår var riktigt slitet så hon fick klippa av en del! : ( Men nu ser det fräscht och friskt ut!
Klippte även lugg! (Men jag kan fortfarande lägga den åt sidan) Precis så som jag ville ha det!

Fröken Månsson dök upp prick 20.00. Då var det dags att äta sushi. Mmm, mums mums.
Man blir aldrig sådär äckligt mätt av sushi. Det är bra tycker vi! Sen är det underbart gott också.
Men det har ni nog redan förstått att jag tycker nu! haha.
Det blir som vanligt mycket tjejsnack med Z & Månsson. Allt från spökhistorier, sex till bajs!
En salig blandning med andra ord och det ger som ni kanske förstår mycket skratt! Härligt.
Det blev ett litet missförstånd med vinet. Vi hade bara två flaskor, aj aj! 
Så Zandra ringer Mats och ber han åka till Korsvägen med en vinflaska, så åker vi och möter han.
Självklart ställer goa Mats upp, som vanligt! : )

När vi kom hem till mig igen var det dags för chips,godis,vindruvor och vin!
Vi fick för oss ett tag att vi skulle gå ut. Men vi hade det så trevligt hemma, så vi struntade i det.
 Vi brukar bara bli missnöjda när vi går ut ändå. Tjejerna gick hemmåt vid 2 halv 3.
Erik kom vid 4. Vi har inte fått någon sömn alls inatt. Så vi somnade så fort vi satte oss på tåget.
 Jag vakna här för en lite stund sen.  Erik sover fortfarande. Vi är framme om 1h!

Lite bilder från igår..


Zandra & Elin äter sushi!


Mmmmm!!


Skål tjejer!


Såhär snygg var jag när tjejerna kom, haha!
(Kolla in skidstrumporna)


Elin sitter och myser..


Jag skiner upp med ett gott rosévin!


Snart, snart, snart..

Snart kommer mina töser hit!!
Jag ska alldeles strax åka ner till stan för att köpa lite sushi och lite snacks.
Vinet är på kylning och naglarna är målade. Bara Pyjamasen kvar!


Jag & min Elin

Jag & min Zandra

Förhoppningsvis, så skriver jag mer sen och kanske lägger upp lite bilder t.om.

Hoppas att ni får en bra kväll!
Kraaam.

Lite bloggning från jobbet.

Hej hopp!
Nu har jag lunch. Jag sitter här vid datorn med min shake, med chokladsmak.
Det går segt på jobbet idag. Det krånglar som vanligt. Irriterande!!

Efter jobbet ska jag iväg till systemet och köpa rosévin. Jag och mina goingar Elin & Zandra ska ha myskväll hemma hos mig. Vi ska dricka rosévin & vitt vin och äta sushi. Mums.. Sen blir det säkert lite gott i gottgott också skulle jag tro! =)
Zandra ska klippa mig också. Tack söta du som ställer upp! Det behövs kan jag säga. Usch som jag ser ut! Har ett litet dilemma dock.. Ska jag klippa rak lugg igen eller fortsätta med snedlugg?! Hjälp mig snälla.. kan inte bestämma mig!!

Erik kommer inatt. Vi ska ju åka sthlm i morgon bitti!! Vi ska ha en minisemster från lör-mån med mamma & pappa! Vi ska kolla på Springsteen på söndag. (Hoppas att det blir lika bra som i fjol.)


(Tycker så synd om studenterna som måste fira i detta vädret. När vi tog studenten var det nästan 30 grader varmt och strålande solsken hela veckan. Då var det GG`s, Trägårn och Smögen som gällde!! Studenten var nåt av det roligaste jag har varit med om. Allt var helt perfekt. Saknar dom dagarna ibland.)

Grattis alla studenter!

Skriver mer ikväll.
Puss på er!

Blev glatt överraskad.

Det gick kanon för mig på jobbet idag! Jag vann 1kg choklad (Anthon Berg) 
Men den ska jag inte öppna på ett tag, det kan jag lova! 
Sen jobbade jag över, i 2h också. Är riktigt stolt över mig själv idag!

Kolla vilken stor ask!!



Fin choklad detta..

Jag var hemma vid 20.00. Började diska och plocka undan lite. Då ringer telefonen...
Det var Eriiik!! =) Han sa att han var påväg till gbg en sväng. (Han vann lite på poker igår),
så han bjöd mig på middag på Jensen´s. Oxfilé med råstektpotatis och Jensen´s favoritsås.
 Underbart,gudomligt gott! =)) Tack baby!
Jag var så hungrig så jag glömde helt och hållet bort kameran, attans!

Jag fick ta kort på mig själv istället när jag kom hem, mohahaha!




Nu tänker jag lägga mig.
Godnatt era tokar!


Men först en liten bild på mig och min favorit.



Godmorgon.

Godmorgon på er!
Jag är lite besviken på mig själv idag. Jag bestämde mig igår kväll för att jag skulle gå ut och springa i morse. Men när kl ringde 06.30 var det så varmt och gott under mitt täcke (filt), så jag kunde bara inte gå upp!Skärpning Blom! Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Då kanske det är lite lättare att komma upp. Det är ju så skönt att röra sig på morgonen. Jag & Moodh var ute gick kl 06.00 varje dag (istort sett) i Lindome.Man blir pigg och fräsch hela dagen sen!

Jaha.. här ni min frukost goda vänner. Ser det gott ut?!
(Det är ju samk av choklad, så lite oboy känsla får man ju.)



Idag jobbar jag till 19.00 (om jag känner att jag orkar). Sen ska jag upp till min gamla lägenhet.
Jag lämnade nämligen var mitt täcke och mina kuddar, som jag trodde var Märthas.
Men icke! Dom var allt mina. Och jag som har sovit med en filt nu i drygt en vecka, haha!


Är ni ute och rör på er på morgonen?


Jag längtar redan till när jag kommer hem ikväll. Då ska jag kolla på sista avsnittet av Carlifornication! (första säsongen)



Hoppas att ni får en bra dag. Kram på er!

Fest vid Ranängsgatan..

Yes, det är fest här vid Ranängsgatan. Men INTE hos mig!
Det har varit partaj här hela veckan kan jag säga. Alla studenter firar väl att dom har lov eller nåt : )
Jag somnar och vaknar till detta dunkandet.. oj, nu låter jag som en tant, haha!
(Det är lite blandad musik. Ibland är det lite persisk/arabisk/bosnisk eller vad det nu kan vara, det låter som om dom står i en ring och håller varandra i handen och dansar runt sådär ni vet,
men ibland är det riktigt bra musik som Rnb.
Nu spelas te.x  "Way I Are" med Timberland & Kerry Hilson.)

Magen är förresten bra igen för er som undrar. Skönt!
Jag och & Zandra har vart och tränat Body Pump, så nu skakar alla mina muskler.
Erik frågade mig vad som var roligast av dansen och Body Pumpen. Svår fråga!
Det är roligt på olika sätt. Jag kan känna att BP är roligare just för att det "tar" lite mer på kroppen. Man känner sig så jäkla duktig efteråt! Medans dansen är rolig just för att man får shake:a så mycket. Det är ju underbart att dansa!
Med andra ord.. jag kan inte riktigt svara på den frågan! : )


Hurtbullarna: Fröken Andersson & Fröken Blom.


Dans eller Body Pump.. vad tycker ni?

När jag kom hem unna jag mig en riktigt god kvällsmat som bestod utav av: Fil med Kellogs all bran, Husman knäckebröd med leverpastej, en kopp te och självklart OBOY!
OBOY är nog den godaste drycken som gjorts! Man njuter verkligen när man dricker det.
(Kall mjölk är ett måste) Är det någon som säger emot?


Yammiiii!


Underbart med kvällsmat!

Nu ska jag kolla på några avsnitt av Californication.
Har snart sett klart på första säsongen! : )


Förresten
Ni har väl inte missat Blitzer (från rockfesten)?!

Älskar det här klippet! Är så stolt över i grabbar! : )

Natti

Jag vill..

Jag vill resa!
Tågluffa hade verkligen vart nåt..

Sj har ett tågluffarkort som heter interrailkortet där man kan resa runt i hela Europa en hel månad till ett överkommligt pris. Är du 25 år eller yngre kostar ett interrailkort för resa i hela Europa i en månad 3 755 kronor.  För vuxen är priset för samma kort 5 595 kronor.

Du kan välja mellan InterRail Global Pass för resa i hela Europa, som finns i fyra olika varianter, och InterRail One Country Pass som gäller för ett särskilt land. Inte mindre än 30 länder deltar i InterRail-samarbetet.

Är det nån som har tågluffat?
Är det lika kul som det verkar ?

Här finns en sida från SJ (http://www.sj.se/sj/jsp/polopoly.jsp?d=11249&l=sv&l=sv ) som man kan kika på.


Har fått ett tips av Månsson.

Ett litet tips:

Månsson tipsade mig igår om en supermysig blogg!
Tror att det vara Sara A som hade hittat den! : )

Ett sött par som har en blogg gemensamt.
Dom har bott i Frankrike i 9 mån. Hon har pluggat och han har spelat hockey.
Sen har dom nu tågluffat genom södra Europa hem till Sverige.
Dom skriver om sin vardag och lägger in mycket fina bilder!
Kika in!
http://www.pause.se/bloggar/hannaojohn.

Här en deras tidigare blogg innan dom gick över till Pause:
http://hannaojohn.blogg.se

Har ont i magen! : (

Har så ont i magen. Det måste ha vart buffén på båten..
För efter att vi hade ätit så kände jag att det var nåt som inte stämde.
Men Erik,Lina & John åt ju exakt samma mat som mig.. hmm!!
Jaja.. bara att bita ihop! =)


Myskväll med sushi,film,popcorn & annanas.

Zandra & Elin har precis gått hem och jag har precis lagt mig i min säng.
Vi har haft en mysig tjejkväll. Ätit sushi!!!
Sen har vi kollat på "Hundtricket! (som jag tycker är en av dom svenska bästa filmerna.)
Skarsgård är underbar i den här filmen! "Robinsson Micke" haha.
Till filmen käkade vi popcorn & annans, mums!

Jag fick en liten inflyttningspresent också från mina goingar..

Jag älskar den! =))
Tack tack!

Nu ska jag alldeles strax lägga mig. Men först så ska jag kolla på en avsnitt av:
"Californication"


Har haft en underbar helg i Danmark.

Jag,Erik,Monica & Stig drog iväg med bilen 06.00 i lördags.
Vi tog en fikapaus i Ljungskile. Goda mackor, mums!!!
Båten gick 09.30. Kanonväder va det så vi stod ute på däck mycket och njöt av solen.
Sen spelade vi självklart på banditerna och jag vann 300 kr!
Vi kom i land 13.00. Sen somnade jag & Erik påväg till stugan.
Efter att vi hade hämtat nyckeln och så, så han kl bli 15.30 när vi kom fram till stugan.
Monica & Stig åkte och handlade mat och jag & Erik hoppade ner i poolen och i jacuzzin, härligt! =)
Lina,John,Ida,Robert och Edvin kom vid 19- tiden. Då satte Monkan igång och gjorde mat.
Pannbiff med färskpotatis, mums mums!
Efter maten tog vi en kvällspromenad ner till havet och gick längs stranden. Mysigt!
Sen var alla ganska trött, så vi la oss rätt tidigt.

Lördag. Lille Edvin vaknar rätt så tidigt =) Så kl 08.30 var både jag & Erik uppe.
Dom andra hade redan gått upp! =) Det serverades en mycket god frukost.
Efter frukosten gick vi ner till havet och gick längs stranden.. till centrum!
Det såg ungefär ut som som Smögen!
Strosade runt.. Monkan bjöd alla på glass, smarrigt!
När vi kom hem började John med maten (han är kock).
Så medans maten stod på så satt vi ute på altanen och drack öl och njöt av solen.
Solen stekte som bara den, härligt!!
John bjöd på lax med färslpotatis. Mycket mycket gott. Thank you John! :-)

Efter maten tog jag och Erik en promenad.
Vi skulle köpa chips till mig!
Eftersom vi inte drack nåt pulver i helgen, så kan man ju lika gärna passa på att äta lite onyttigt, haha!
(jag hade faktiskt gått ner 3 kilo under veckan. Men dom har jag nog gått upp igen efter helgen, haha)
Vi gick och gick... Erik sa hela tiden "snart är vi framme". Javisst! Eller inte..
När vi väl kom fram så var det stängt såklart! =) Så det var bara att gå tillbaka.
(Vi hade tydligen gått fel väg också, för det låg en affär åt andra sidan ganska nära stugan)
Men den stängde kl 19.00. Så vi tog bilen in till Centrum.. 6 km, haha. För chips!!!
Vi kom tillslut hem med chips och choklad!
Vi badade och sedan spelade vi kort. Mys på högsta nivå!
Innan jag & Erik la oss, så låg vi och kollade på några avsnitt av Californication.
Jag trodde inte att den serien skulle vara så bra.. jag hade fel!

Söndag. Dagen började med en bamsefrukost!
Sen slappade vi i stugan tills vi åkte till båten.
Jag,Erik.Lina & John åkte hem
. När vi kom på båten så gick vi drekt till Restaurangen och satte oss.
Dags för buffé!!! Åh, gud så gott det var!!!! Men mätt och trött blev jag sen : (
Jag & Erik gick och satte oss. Han läste tidningen och jag sov som en sten mot hans axel.
Vi var framme i gbg 18.00. Kramade Lina & John hejdå (Dom skulle tillbaka till London)
 och tog sedan vagnen hem till mig.
Erik tog tåget hem sen vi 21.00. Och nu ligger jag här i sängen helt själv.. åh, jag hatar det!

Tack ännu en gång för en supermysig helg allihopa!
(Och grattis till Lina & John som har förlovat sig!! :-)


Såhär såg stugan ut som vi bodde i. Nice va? :-)


Jag & min älskling


Kolla va fint!! Sanden lika fin här som i Thailand.. (om inte finare!)


Erik & goa Edde..


Lina & John


Robert & John bär ner lille Edde..


Fina Erik och sötnosarna Lina & John! =)


Jag & Erik


Haha, nu jagar dom varandra lite..


Grabbarna gungar..


Jag & Lina posar..


Tack min goa Monica & min goa Stig för en supermysig helg!


Erik,Stig & Monica i båten påväg till Danmark..


Göteborg..


Lina går på buffén på båten påväg hem..


Jag likaså =)

RSS 2.0