PASTA DI PIERO MORENO.




Till 4 port.

Färskpasta

Såsen

300 g färska kantareller.
(jag tog två nävar fryst)
1 st gul lök
smör till stekning
5 dl vispgrädde
100 g parmesanost
salt och nymalen svartpeppar



Koka upp vattnet till pastan
Fräs svampen och löken i smör.
Häll i grädden och låt koka upp. Låt det sjuda sen i 3-4 min.
Riv och rör ner parmesatosten. Salta & peppar.
Blanda pastan med såsen och rör om ordentligt.

Mycket enkelt och mycket gott.


Kommentarer
Postat av: Annie

Detta ska jag prova idag! :D

2010-04-21 @ 15:53:35
URL: http://anniemolarin.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Va kul! =) Hoppas att du gillar det lika mycket som jag gjorde. Jag tänkte på det med grädden.. det står att man ska ha 5dl, men jag tog lite som jag ville. Blev kanske 4dl. Likadant med svampen. Man tar så mycket man vill ha! : )

2010-04-21 @ 15:56:18
URL: http://charlottis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0